Galatasaray: 71 - A.Girona: 69

Ben başlığı açtığımda maç merkezi avrupa saati ile 19:00 yerel saatle 20:00 gözüküyordu. değiştirmişler. muhtemelen yayıncı kurluşun isteiği doğrultusunda bu düzenleme yapılmıştır. parayı verip yayın hakkını alan dünyanın her yerinde maçın saatini belirler. malum kapitalizm her yerde...

Seyirci gelmiş gelmemiş, nasıl gelir gibi sorunlar kimsenin umurunda değil ki... Bizim yşöneticiler de uyusun. Milletin işi var, gücü var, trafik var, okul var. var oğlu var. Neyse bir allahın kulu gitmezse belki yöneticiler akıllanır.
 
Re: Galatasaray-Akasyavu Girona (6 Kasım Salı Günü Saat:20.00)

Arkadaşlar fbülkerin maçı psv maçı nedeniyle salıya alında.kanal 24 fbnin maçını verebilir.tv ekranlarından maçımızı izleyemeyebiliriz ayrıca bjk maçlarınıda 24 verecek.nasıl olacak bilgisi olan varmı
 
Re: Galatasaray-Akasyavu Girona (6 Kasım Salı Günü Saat:20.00)

Ali Yilmaz' Alıntı:
Arkadaşlar fbülkerin maçı psv maçı nedeniyle salıya alında.kanal 24 fbnin maçını verebilir.tv ekranlarından maçımızı izleyemeyebiliriz ayrıca bjk maçlarınıda 24 verecek.nasıl olacak bilgisi olan varmı


fülker maçı perşembe günü , biletleri bile satılıyor. nerden çıktı salı ?
 
Bazı yorumlar okuyorum da hiç anlam veremiyorum doğrusu.Daha maça çıkmadan ,yenileceğimizi düşünen arkadaşlarım var.Çok fazla seyirci belki olmayabilir;ama biz kendi sahamızda oynayacağız.Girona,kendi ligine çok iyi başlamız olabilir,çok iyi oyunculara da sahip olabilir;ama tam olarak bize karşı ne yapabilirler bilmiyoruz.Rakibimizin teknik yönetimi,bizim kadrodaki oyuncuları inceleyince o kadar kolay bir rakip olmadığımız anlamıştır. O yüzden baştan kendimizi bırakmak olmaz,bize ters.Ben,galibiyetle başlayacağımıza çok inanıyorum.
 
uleb kupası maçı öncesi son lig maçında Girona bugün ligin 11.takımı Polaris world cb murcia'ya 76-67 yenildi;

gasol 21 sayı 14 ribaund; arriel mcdonald 13 sayı ile oynadı...
 
Bence sakin oynayıp sert defans yapabilmemize bağlı bu maç.Pota altından kolay sayı vermez isek onların oyun ritimlerini bozarız.Çok yeni katıldı takıma fakat Hite ve Dee'nin hatta Tufan'ın 3lük yüzdeleri çok önemli ceza şutlarını kesmemiz şart bbu maçı kazanmak istiyorsak
 
bu maçta fazla taraftar olmayacağını düşünüyorum, önde büyük bayraklar sallayarak salonu dolu gösterebiliriz.maça gidecek ve bayrağı olan arkadaşlara bir tavsiye artı istek.
 
Ya gerçekten bu rezaleti anlamıyorum. Bizim klubümüz bu maça kimsenin gelmesini istemiyormu?? Ben işten saat altıda çıkıyorum ne anladık bu işten. 31 Ekim tarihinde ulebcup ın resmi sitesinde saat 20:00 olarak gözüküyordu kendi gözlerimle gördüm hatta ulebcup başlıklı bölümede yazdım. Aynı şeyi Ahmet bey'de söylüyor oda görmüş bunun yazdığını peki şimdi hangi zihniyet bu maçın saatini değiştirilmesini sağlıyor ve bizim klübümüz buna bir şey yapmıyor. Kombineler bütün maçlarda geçiyor diye bir sürü duyuru yapıyorlar şimdi bu kombineyi alıp neyse ya cidden ben çok sinirlendim. Kızkardeşimi bile maça getiricektim insanın içindeki basket sevgisini öldürürler ya inanılır gibi değil şurda maça kaç gün kalmış ve saat değişmiş ya inanılcak gibi değil. Sadece şunu söylüyorum bu maç saat 18:00 de oynansın ve tribünlerde de hiç kimse olmasın bunumu istiyoruz ben bunu anlamıyorum ya h. içi saat altıda kim nasıl gelecek maça ben bunu anlamıyorum gerçekten biz maça gelmek için çalışmayalımmı yani illa kendi işimizin patronu olup hadi ofisi kapatıp maça gidiyorum diyenlerdenmi olacağız.

Benim kulüp ile bir bağlantım yok ama resmi siteden bize yazın bölümünden bir mesaj attım. Ayrıca çağrı bey e de mail (Kombinilerle ilgili yetkili kişi) atıcam yarın sabah işyerinden. Bu sitede kulüp ile bağlantısı olan kişiler var lütfen herkes birşey yapsın rica ediyorum..
 
Re: Galatasaray-Akasyavu Girona (6 Kasım Salı Günü Saat:20.00)

Ya böyle rezalet olur mu zaten iş dolayısıyla daha siftah yapamadık, kac gündür bu maçı bekliyoruz bir de yayıncı kuruluşun oyuncağı ol, hafta içi maçı sen git saat 6 ya koy. Ahmet Dedehayır tek başına tezahürat yapar artık. Lanet olsun boyle şeye. Biz TBF ye kızıyoruz hafta içine mac koyuyor diye, kendi kulubümüzün yaptığı işe bak. Hala utanmadan gelin kombine alın diye çağrı yapıyorlar. Siz önce kombine sahibi olan insanın maca gelebilmesini sağlayın. Bu yönetim kurulu döneminde bu takım her kulvarda ikinci planda itildi. Bu duyguyu bize yaşatıyorsunuz ya 10 tane Dee hatta 10 tane Jordan gertirseniz bile kendi adıma iki elim yakanızdan hiç inmeyecek!!
Maca gidebilecek sanslı azınlığa ise şimdiden kolay gelsin. Çünkü herkese 2-3 kişilik görev düşecek.
 
Valla erkeklerin salı bayanların çarşamba avrupada maçı var.Emin olunki şu forum dışında basketbol camiası içindekiler dışında kimsenin haberi yoktur bu maçlardan.

neyse biz görevimizi yapalım yinede en azından konu başlığını değiştirelim.

sabır ya sabır.gstv klip göstermeye devam etsin.
 
bütün planlar bozuldu.. kadıköydeki işyerimden 18.30 da çıkıp saat 18.00 de maslakta olabilirsem geleceğim.. arada bir boğaz, koca bir köprü, akşam trafiği ve maslaktaki yol çalışmaları var ama olsun..

bu kararı tv mi aldırdı bilmiyorum ama tek bildiğim bu maçta sahayı etkileyebilecek bir tribün desteğinin oluşmasının zor olduğudur.. bizim yönetim bu maçı oynanmadan gözden çıkarmışsa bilemem..
 

Üst