Re: Galatasaray-Akasvayu Girona (6 Kasım Salı Günü Saat:18.00)
>maça seyirci gelmesin diye birileri özel bir çaba harcıyor sanki.iç sahada 4 lig maçının,2'i sini cumartesi günü 14.00'de,tam gün ortasında oynadık.istanbul trafiği,insanların sosyal hayatı olduğu gerçeği,hatta cumartesi günü de çalışmak zorunda olanlar düşünülünce pek iyi bir saat olmadığı kanısındayım.tesadüf olmadığını düşünüyorum...karşıyaka maçında hakemlerin çaldıkları düdüklerden de anlaşıldığı gibi federasyonla işimiz var bu sene..garip bir ülkedeyiz,hem basketbol gelişsin,sevilsin istiyoruz hem de en çok taraftar potansiyeli olan klübün maçlarını saçma sapan saatlere koyuyoruz.turgay demirel,ne de olsa azizin uşağı ama girona maçının 18.00 de olması ilginç.bilet fiyatlarının şikayet edilecek bir tarafı yok.hem nba oyuncularını isteyeceksin hem de 15 YTL çok diyeceksin..komik olur.20 milyon taraftardan bahsediyoruz ama 3500 kişilik salonu dolduramıyoruz.salonun tamamını kombine satsak 500.000$ ancak toplar!!!ksk taraftarı gelmeden önce kapılar açıldı ve içeri 100 kişilik bir grup girdi.bilet falan hak getire.yoksa nerdeyse yarı yarıya olacaktı tribünler.adamlar kalkmış izmirden gelmiş biz ise fiyatlardan yakınıyoruz.kendi adıma cumartesi saat 14.00 de olması iyi olmadı ama gittim yine de.keşke saat 17.00 de veya pazar olsa diyorum ama maç sabah 10.00 da bile olsa 3500 kişi olmalı o salonda.büyüklükten bahsediyorsak eğer.bununla ilgili okullardan başlayan bir organizasyon yapılabilir.basketbolu bilen,seven 3500 Galatasaraylı çıkar diye düşünüyorum.yoksa yazık olur bunca yatırıma.