ARdaQue' Alıntı:Kesin tarihi veriyorum.
Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması 05 Mayıs Cuma saat 20.00' de Abdi İpekçi Spor Salonu' nda oynanacak.
ARdaQue' Alıntı:Kesin tarihi veriyorum.
Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması 05 Mayıs Cuma saat 20.00' de Abdi İpekçi Spor Salonu' nda oynanacak.
uAilyas' Alıntı:arkadaşlar cuma günü birlik günüdür,beraberlik günüdür.lütfen tüm gs li arkadaşlarımı ne şartlar olursa olsun maça bekliyorum lütfen.biz orayı doldurursak ahmet cömert gibi olur.
bu arada biletlerle ilgili bilgisi olan varsa haber versin
JPMONTOYA' Alıntı:2. cisi hiç bir GALATASARAYIMIZ ile ilgili internet isteleri (resmi sitesi dahil) bu maç ile ilgili hiçbir haber yapmamışı başlık bile yokl çok yazık yönetim neden basketbol takımına üvey evlat muamelesi yaPIYOR.
Bu maçın önemini halen kavrayamadılar galiba çok yazık.
X' Alıntı:Bu sorunun cevabı neden bu kadar insanın bu sitede olduğunu gösteriyor.Yıllardır çizgiyi kaybetmeyen bir sitedesin iyi günde kötü günde.
JPMONTOYA' Alıntı:2. cisi hiç bir GALATASARAYIMIZ ile ilgili internet isteleri (resmi sitesi dahil) bu maç ile ilgili hiçbir haber yapmamışı başlık bile yokl çok yazık yönetim neden basketbol takımına üvey evlat muamelesi yaPIYOR.
Bu maçın önemini halen kavrayamadılar galiba çok yazık.
koch' Alıntı:Aydın Örs de Damir büyük ihtimalle yok dedi.Tamam bu tür taktikler denenir ama bu doğrudur bence.Aydın Örs bu denli ufak oyunların peşinde koşmaz kanımca.
Fenerbahçe geçen hafta Kolej'e yenilerek kendini ateşe attı.Tekel 6. sıradaki yerlerini tehdit ediyor.Bu hafta yanılmıyorsam Tekel İTÜ'yle oynayacak.Yani Fenerbahçe bize yenilirse Tekel 6. olup Beşiktaşla,Fenerbahçe de 7. olup Efes Pilsen veya Ülkerle oynar.Fenerbahçe eğer Beşiktaşla eşleşirse seri berabere başlayacak.Bunu da belirtmek lazım.Bu sebeple Fenerbahçe vargücüyle oynayacaktır.
Pota altı çok önemli bizim için.Fatih'in faul problemine girmemesi lazım.Ayrıca Umut Yenice de oyun zekasıyla Kambala ve Semih'i faul problemine sokup onların dirençlerini kırabilir.Yani anahtar pota altı.
Damir olmazsa Malik de daha rahat oynar.En azından karşısında düelloya tutuşacağı bir adam olmaz.Hakan Demirel'in Malik'i durdurabilmesi çok zor.
Valentin ve Serhat da rahatlıkla Stevenson'ı kilitleyebilir.
Göründüğü gibi taktik anlamında avantajlı taraf biziz.Ama bizim takım bu tür avantajlı çıktığımız maçlarda savrukluğuyla o kadar çok mağlubiyet aldı ki...Bari bu maça ciddi başlasınlar.
Anladığım kadarıyla kemik tribün orada olacak.Bu gazla güzel bir galibiyet görürüz gibi.