Galatasaray : 75 - Fenerbahce : 59

Bütün GALATASRAYI seven ve inanan taraftrın bu maça gelmesi gerekmektedir. Yönetim de tam kadro orda olacakmış .
Bu maç Febeş ile uzun dönem daha oynayamacağımız son maçlardan birisi gibi gözüküyor ( Play-off hariç)
O Yüzden GALATASRAYIMIZA yakışanı yapalım ve hiç susmadan destekliyelim.
Son aldığım duyumara göre ilk maçta inanılmaz küfürlere maruz kalan BURAK hırs küpüymüş idmanlarda hadi hayırlsı bide o gün DIXON gününde olursa vay febeşin haline :)
 
maçın abdi ipekçi de olması fb için avantaj onlar alıştı o salona bizimkiler ahmet cömerte daha alışkın ama iyi bir seyirci yıkar geçer ve avantajlı duruma geliriz bakıcaz görcez 8)
 
hakemlerde belli oldu mehmet keseratar bashakem yardımcıları ise ozan çakar ve vedat borulday
 
quote]Bilet fiyatı üç aşağı beş yukarı tahmin ediliyor. (5-8 YTL) Bilet fiyatını bahane edip maça gelmeyecek varsa bu arkadaşların Galatasaraylılığına söyleyecek sözüm yok ![/quote]

ahmet comertte bılet fıyatları 2-3 ytl ıken kımse gelmıyordu.umarım bu sefer yanılırım ve salon dolu olur. bı tek fener macı deıl butun maclarda taraftarın yerını almasını temennı edıyorum...
 
bilet fiyatları kesin olarak belirlendi.. Bilet Fiyatları : 8,50 YTL - 6 YTL - 11 YTL
 
Bilet fiyatları Ahmet Cömert´e göre pahalı olsa da abartılı değil gibi görünüyor. Taraftar desteğini de arkasına alacak Galatasaray´ın kazanacağına inanıyorum.
 
Arkadaşlar ben ankarada oturuyorum bu maça gelemeyeceğim ama inanın maçta kalbimiz sizinle fener taraftarı gibi olmayınbiz centilmenliğimizi gösterelim ama ayrıca şunu da söylemek istiyorum hala abdi ipekçiyi doldurup dolduramama ihtimalleri söyleniyor bence kesinlikle dolacaktır meşaleleri de götürün süper olur :atki
 
arkadaşlar feneri yeneriz tamam da benim aklım daha çok darüşşafaka-beşiktaş maçında ..........ayrıca ntv daçka-bjk ya da gs-fb maçını gösterecek zannedersem!!!!!
 
gerekli teknik yorumları zaten tartışıyoruz.ama bence önemli nokta salonda galatasaraya yakışır şekilde davranmak.yani tıpkı ilk devredeki bjk maçındaki desteği göstermek.umarım bunlar gerçekleşir.
tabi eğer böyle olmazsa federasyonun ve polisin tutumunu merak ediyorum.reklam panolarını sahaya sokan oyucularımızı yarım metreden tehdit eden seyircilere bir müdahalede bulunmayn polis aynı töleransı gösterir mi?bu da ayrı bir tartışma konusu.
 
Şu kavga olayında 2.14 lük oyuncuyu anladım da bizim 2.12 lik oyuncumuz yok ki :shock: :shock: :shock:
 
ilk maçta salonda febelilerle sıcak çatışma yaşıyan 3 kişiden biride bendim:) ama bu kez polarımı saklamayacağım aksine tepesini örtüp HOLİGAN DURUŞU ile pota arkasında yer alacağım.

mrsiç ile azizenin özellikle gelmesini istiyorum!! hatırlarını soracağım :ehue
bide o artislik yapıp geri vetis olan kıll for yuo isimli sahsiyesizleri :ehue
 
Fatih hırslıdır agresiftir ama takım arkadaşıyla kavga edecek bir oyuncu da değildir.Geçen yıl ilk 5 için mücadele ettiği Zukauskas'ın en iyi arkadaşı bile olmuştur ki göründüğü kadarıyla da Hüseyin ile çok iyi anlaşıyordu.Neden böyle oldu anlamadım :shock: :shock:
 
Nasıl gidilri.

Abdi İpekçi Arena , İstanbul'un Zeytinburnu semtinde, şehir merkezi (15 km uzaklıkta) ile Atatürk Havalimanının (12 km uzaklıkta) arasında yer alır. Özel araçla Sahilyolu'ndan Zeytinburnu'na doğru ilerlerken surların bittiği noktadaki ışıklardan sağa döndüğünüzde Abdi İpekçi Spor Salonu'nu sol kolunuzda göreceksiniz. Topkapı istikametinden gelenler Abdi İpekçi tabelalarını takip edebilirler.
Toplu Taşıma


Otobüs , tramvay ve hafif metro ile ulaşım mümkündür. Taksim'den 93T , Eminönü'nden 93 , Beyazıt'tan 93C ve Mecidiyeköy'den 93M numaralı İETT otobüs hatlarını kullanarak Zeytinburnu'na ulaşabilirsiniz. Bunun yanında Eminönü'nden tramvay ile ve Yeşilköy'den hafif metro ile de Zeytinburnu'na ulaşmak mümkündür.
Otopark


Ücretsiz Otopark mevcuttur.









bilet fiyatları=8,50 YTL - 6 YTL - 11 YTL
 
Arkadaşlar Fblilere göre Abdi İpekçi'yi dolduramazlar gibi düşünceler hakim.Abdi İpekçi'nin o gün nasıl olacağını onlara iyice göstermemiz gerekiyor.Maçın ntv'den yayınlanıyor olması nedeniyle maça gelmemizlik yapmayalım arkadaşlar.O gün salonun en azından full yakın olması lazımdır.Böylece ahmet cömert'teki atmosferi yakalayabiliriz.Ayrıca Abdi İpekçi'de Ahmet Cömert gibi hemen boşaltamayacakları da kesin.

Bu arada bi sorum olacak.Biletler maç günü Abdi İpekçi'de satılacak mı yoksa sadece biletix'de mi satılacak.Eğer Abdi İpekçi'de satılmayacaksa biletimi alıp geleyim :)
 
gs_burak' Alıntı:
Bu arada bi sorum olacak.Biletler maç günü Abdi İpekçi'de satılacak mı yoksa sadece biletix'de mi satılacak.Eğer Abdi İpekçi'de satılmayacaksa biletimi alıp geleyim :)

bıletler su ana hem bıletıx de satılıyor hemde abdı ıpekcı gıselerınde..
tek fark bıletıx 2 mılyon komısyon alıyor. ama abdı ıpekcıden mac gunu bılet alabılırsın.. cunku tamamı bıtmez bıletlerın..
 
biz arkadaşlarla toplu halde güngörenden çıkıp topkapıdan arenaya slogan ata ata gidicez....


:atki herşey senin için :atki
 

Üst