Galatasaray : 75 - Fenerbahce : 59

müthiş bir galibiyet fatihle dixon oyununun yanı sıra diğer oyuncularda harika bir oyun sergiledi.gerçekten takım bugün çok inanmış.onun dışında gsde güzel bir olay da futbol takımıyla basket takımı çok iyi kaynaştı.hele emre aşık çok heyecanlı gözüktü kochun dediklerinede katılıyorum oyunu çok fazla soğuktuk. şansımız varmış oyunun soğuması bize yaradı.
 
Yine tahrik ettiler...
Yine salondan çıkardılar...
Ama aslan yürekliler kazanmasını bildi tebrikler gerçekten.

Son olarak o sis bombası ve yabancı madde atan arkadaşlar amacınız neydi anlayamadım.
Yani ben tüm sezon bugünü bekledim ve salondan çıkartıldım.
Neyse ya ben ne diyorum ?
Ne diyorduk biz en son: MİLYONLARCAA TARAAAFFTTAAAARINNN YANYANA BAĞIRIYOR HEP BERABER KOL KOLA...
 
slm arkadaşlar.nler yaptık öle be salonda.dışarı atıldık hiç bişey yapmadığımız halde.ayağıma kramp girdi.yerlere düştüm.5 koltuğun mına kodum.ipekçiye gelenler galatasaraylılığın bence temsilcieridirler.o emniyet varya surlar boyunca nasıl kovaladı. o rasim içine ve semih içine artık gıcık oluom.şerefsizler.ne güzel sevinicektik maç sonunda ama azizenin uşakları emniyet ve vali.buna izin vermedi her zmanki gibi.ipekçiye gelenlere teşekkürler.ayrıca maç. sonuna kadar protokolün ve futbolcularmızn verdiği desteğe teşekürler. noldu lan azize he çaktıkmı.10 ytl gitti.daha 2,periyodun bitmeisni göremeden.ama poılisler nasıl kovalıyo köpek gibi.


playy ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :atki
 
BEN bu kadar zaman sonra GALATASARAY ruhunun yeniden alewlendiğini gördüm seref tribünü oyuncular inanılmazlar dı herkese helal olsun..
öyle böyle aldık FENERBAHCE elinden geleni ardına koymamasına aynı olayları f5 taraftarlarının da yapmasına göz yuman sayın FENERASYON yöneticiler e sonsuz sewgi we saygılarımızı iletioruz burdan yine atıldık ama kazanmak cidden mutluluk wericiydi..
ALAYI GELSE YIKAMAZLAR BİZİ :atki
MİLYONLARCA TARAFTARIN YAN YANA BAĞIRIYOR HEPBERABER KOL KOLA ADINLA TAKIMINLA TARAFTARINLA EN BÜYÜK SENSİZ CİMBOM BOM :atki
 
o patlayıcıları atanların galatsaraylı olduklarına ihtimal vermiyorum...
içeri sızan fenerlilerdir bence... kaç senedir hiç sekmiyor...her maç maytap...
ilk yarıdaki fener maçının 10 da 1 bile değildi bu olaylar...
yazıklar olsun...
takıma da helal olsun...
 
elindeki jop ne işe yarar
biber gazı sık sabaha kadar
sendeki yürek hepimizde var
bu alemde tek kral galatasaray

ipekçideki olaylar için arkadaşımla yaptğım beste.
 
Galatasarayımla gurur sahaya patlayıcı madde ve taş atan taraftarlardan utanç duydum...
Maça çok iyi başlamışız, Malik harikalar yaratıyor ama bir bakıyorsunuz tribün de harikalar (!) yaratıyor. Tamam ilk yarıdaki maçta bize daha fazlasını yaptılar ama yaptığımız davranışlar takıma zarar veriyorsa öfkemizi bastırmamız gerekirdi. fb yönetimi bizim yönetimin ilk yarıdaki maçta yapamadığını yaptı -resti çekti- salonu boşalttırdı.

Karşılaşmayı sadece Malik, Fatih ve Burak´ın üstün performansı ile kazandık dersem takıma haksızlık etmiş olurum. Çünkü bütün oyuncular maça çok iyi motive olmuştu ve yürekten oynadılar. Hepsinin yüreğine sağlık. Umarım play off maçlarında da bu mücadeleyi sürdürürler.

Halil Hocam sana da teşekkürler. Bir önceki cümleyi yazacağımı rüyamda görsem inanmazdım :)
 
GSbasket.Org Ana Sayfadan ...

Ligin son macı olan Galatasaray' ın Play-Off' a son sıradan da olsa katılabilmesi için çok önemli bir karşılaşma hüviyetine bürünen Fenerbahçe maçı büyük olaylara sahne olurken; karşılaşmayı 75-59 kazanmayı başaran Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; Beşiktaş' ın da Darüşşafaka' yı yenmesiyle adını Play-Off' a yazdırdı.

Genel olarak geçmiş Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmalarına nazaran sakin bir havada geçen karşılaşma; Fenerbahçe heyetinin sahadaki maçı bırakıp protokol tribünüyle tartışmaya girilmesi sonrasında Fenerbahçe Menajeri Remzi DİLLİ, Genel Koordinatör Nedim KARATAŞ, Teknik Sorumlu Aydın ÖRS ve basketbolcuların büyük provokeleriyle 2. period' un son 5.13 dakikasında Fenerbahçe heyeti tam anlamıyla soyunma odasına kaçtılar.

Provokeler sonuç verip hakem heyetinin de soyunma odasına yönlenmesiyle sessiz bir bekleyiş süre gelirken; çıkan karar içler acısıydı ve Abdi İpekçi Spor Salonu' nun boşaltılması istemi sonucunda karara haklı olarak büyük tepki gösteren ve bu kararın alınmasında somut olarak herhangi bir suçu bulunmayan (sahaya atılan 1-2 münferit yabancı maddenin sonucu bu olmamalıydı) Galatasaray taraftarları salondan çıkmamak için direndi. Emniyet güçlerinin şuursuzca fiziksel güç kullanmak suretiyle müdahalesi sonrasında ise istem dışı da olsa protokol ve basın haricindeki izleyiciler salondan çıkarıldı.

Bu sonuca karşın özellikle protokol tribünündeki insanların büyük desteğini arkasına alan Galatasaray Basketbol Takımı; bir ara bocalamasına rağmen karşılaşmada kontrolü hiç bırakmayarak farklı galibiyete ulaştı.

Bu sonuçla Play-Off' a 8. ve son sıradan katılmaya hak kazanan Galatasaray; Play-Off' un ilk turunda ligi 1. sırada bitirecek takım ile karşılaşacak.
 
ARKADAŞLAR BEN MAÇA GİTTİM ORTAM SÜPERDİ SEYİRCİMİZ MANYAK DESTEK VERİO HERKEZ KOL KOLA İNANKI TV GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DEĞİL OLAYLAR. BEN PROTOKOLUN YAKIN YERİNDE SEYREDİODUM O FBEŞLİ İDARE SORUMLUSU AK SAÇLI ZÜPPE KÜFÜR ETTİ MASA HAKEMİNE SONRA BİZİM PROTOKOLDAN CEVAP GELDİ DAHA SONRA OGAZLA KORKARAK VE TEK AMAÇLARI GS SEYİRCİSİNİ SALONDAN ÇIKARMAK OLAN FEBEŞLİ BASKETÇİLER AMAÇLARINA ULAŞTILAR.
TAMAM SAHAYA YABANCI MADDELER ATILDI AMA SAHADAN ÇEKİLECEK KADAR DEĞİL UNUTULMASINKI İLK YARIDAKİ MAÇTA BUNUN İKİ MİSLİ YABANCI MADDE ATILDI NOLDU MAÇ DEVAM ETTTİ.
O YÜZDEN FORUMDA YORUM YAZAN VE MAÇA GİTMEDEN SADECE TV İZLEYİPTE KINAMA MESAJI ATAN ARKADAŞLARI BEN KINIYORUM.

BİR DİĞER LAFIMDA YÖNETİM MALESEF YİNE ÇOK PASİF KALDILAR. AYNI ŞEY RAKIP TAKIMIN BAŞINA GELSE İNANIN Kİ SALON BOŞALTILMAZDI MEDYA (NTV) VE HUKUMET DE FEBESLI YANIMDA KIZ ARKADAŞIM VAR DI INANILMAZ KÖTU DAVRANDILAR.
SON OLARAK GALATASARAY BASKETBOL OYUNCULARINI ÖZELLİKLE BURAĞIN ALNINDAN ÖPÜYORUM GERÇEKTEN BÜTÜN OLUMSUZ RAĞMEN MAÇI KAZANDILAR HELAL OLSUN HEPSİNE ::
 
Hoca'yı oyundan dolayı değil de maç sonunda yaptığı konuşmadan ötürü tebrik ediyorum.Aydın Örs'ün yaptığı umrsamaz,çıkarcı tavrı net bi biçimde eleştirdi ve Aydın Örs'e erdemsiz ahlaksız manasına gelen sözler söledi.Ve ayrıyeten sahaya da çok iyi mücadele eden aslanlar çıkardı.Bu arada Malik,Fatih ve Burak da bireysel olarak baya parladılar ama bu takımdaki herkesin ii olduu gerçeğini değiştirmez.
Malik 27 sayı,7 asist,7 ribaund
Fatih 14 sayı 6 ribaund 4 blok
Burak 19 sayı 7 ribaund

Malik sezonu sayı kralı ve asist kralığında 4. olarak kapadı.Sanırım Fatih de ya blok kralı oldu ya da 2.Hoca Daçka maçımızdan önce play-off lara kalırsak takımı bir ya da iki yabancıyla takviye etcez demişti.Bence kaliteli bi üç numara herşeyimize ilaç olabilir takım kimyamız da hiç bozulmaz bence.
 
Çok şükür maç bitti ve saat 2240 da abdi ipekçiden çıkıp saat 0020 ewe gelebildim (emir saol yahu )
Ömrü hayatıma ilkdefa rakip takım oyuncusunun küfür ettiğini gördüm semih dene kişiliksiz resmen gözümün önünde söwdü kamerlara tesbit etmiş deniyo merak ediyorum ne olucak (cezasını ben kescem o ayrıda :shock: )
tribünde yapılanları tabiki onaylamıyorum ama eğitimsiz olduğumuzu bile bile bukadar da tufaya düşülmezki :(
Protokol diosun da protokol full apachiydi millet atılamamk için girdi oraya ki iyikide girmişler tezahürat falan gırla...
Futbolculardan en gaz (en bambam tabiriyle eleman ) Sabri idi Şereftir seni sewmek dışında maşallah bütün bestelere eşlik etti :atki
Maça gelince baştan sona üstün oynadık Hücumda durduğumuz anda dahi savunmadan düşmememiz farkı getirdi :)
Uzar gider ...
 
Galatasarayımızı tebrik ederiz, çok güzel oynadılar.
İlk maçta cidden çok pislik yapmışlardı, ama taşkınlık yapmadan çok daha güzel cehenem yaşatılabilirdi fenerlilere. Beceremiyoruz yani bir türlü.
Mrsicsiz Fener çok yürümüyo bunu da gördük.
Takımımızı tekrar tebrik ediyorum. Maça gelen arkadaşları gerçek Galatasaraylı ilan eden arkadaşlar var, merak ediyorum bu arkadaşlarımız Efes veya Ülker playoff maçlarını da gelecekler mi? 3 yıl evvelki dolu Fener playoff serisinden sonra Efese karşı bomboş tribünler güzel gözükmemişti. İşallah farklı olur bu sefer
 
Bu takımın bu durumda olması üzüntü verici.

Bir reklam var ya "hakkını ver,hakkını" diye.Aynen o durum.

Galibiyet,mücadele güzeldi.
 
Hersey cok guzeldi.. Butun takimi ve ordaki seyircilere tesekkur ediyorum....
 
Galibiyet hakli galibiyet...Salondan taraftarmizin atilmasini ise dogal karsiliyorum artik...Her sene ayni hikaye...

cok erken dakilarda BJK nin dacka ya karsi farkli onde oldugunu duyunca cok heyecanlamaya basladik zaten...O ara Dixon un atislari isabetli olunca, umutlaniyoruz zaten...

Fenerbahce den Rasim ve Semihi bizim evin arkasindaki hayvanatbahcesindeki Hindilere brakiyorum...Onlar isini bilir...

Fatih Solak gittikce yararli oluyor....
Tribunde Ugur + sabri nin hareketleri insana mutluluk veriyor..
Play off ta rakibimiz kim fark etmiyor
Fenere koymayinca,
Icim Rahat etmiyor

1/2 finale gircez......icimde bir ses oyle dior

Eyvalla
 

Üst