Galatasaray : 75 - Fenerbahce : 59

kırmızı yanaklı :oops:
karıkoy oglanı
semih erden

tv den ne dedigi pek anlaşılmadı bana fuck off dedi gibime geldi(ama bildigim kadarıyla ingilizce bilmiyo) :eek:key zaten adam gibi konusamıyo.
Fatih solak: bir baba hinde
biz: hey allah
...............
...............
...............
semih e bindi
hey allah
..............
..............
 
Ancak eve girdim.Bende de ne güç varmış :)

Maçla ilgili yazıcak birşey yok.Teşekkürler bütün takıma ve teknik ekibe.
Helal olsun.
Sahaya o torpiller ve taş atılmasa boşalmazdı salon.Ne gereksiz işler bunlar ya.Tamam Kadıköyden gözümüz döndü ama bırakın maç iyi gidiyor işte.

Dixon şöyle oynasın ben susayım.Son dakikalarda bile topa elini soktu.

Fatih paspasın olayım çiğne beni yahu.Delirt bizi Fatih.

Kaptan devam.Sen benim as oyuncumsun zaten.

Serhat..Bu çocuk oynadıkça Galatasaray çok daha iyi oynuyor.

De Sean savunmasıyla stevensonıo bitirdi görünmez kahramanı oldu maçın.

Çok güzel oldu çok.

Maçtan elimde sahaya atılmış bir telefon ve fenerbahçe galibiyet hatıralı bir forma kaldı 8)
 
Arkadaslar hepimiz sevincli oldugumuz kadar sinirliyizde,ama lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim,küfürlü mesajlar atmayalım...
 
Akşam resmen feneri ezdik...

PLay-Off larda iyi yerlere geleceğimize inanıyorum...
 
Bu sene takımımızı çok eleştirdik ama bize uzun süredir görmedigimiz Efes Pilsen ve fenerbahce galibiyetleri gösterdiler.play-off ta çok iş yapamayız belki ama geçen sene düşmemeye oynuyorduk bu sene play-off a girdik bu bile büyük bir gelişmedir.
Not:Şemsettin maçı satmak için elinden geleni yaptı sanki.Ya adam üste para mı veriyorda Halil Üner oynatmakta ısrar ediyor anlamıyorum.Savunmada hiçbirşey yok hücümda hiçbirsey yok.Serhata yazık oluyor..
 
JPMONTOYA' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN MAÇA GİTTİM ORTAM SÜPERDİ SEYİRCİMİZ MANYAK DESTEK VERİO HERKEZ KOL KOLA İNANKI TV GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DEĞİL OLAYLAR. BEN PROTOKOLUN YAKIN YERİNDE SEYREDİODUM O FBEŞLİ İDARE SORUMLUSU AK SAÇLI ZÜPPE KÜFÜR ETTİ MASA HAKEMİNE SONRA BİZİM PROTOKOLDAN CEVAP GELDİ DAHA SONRA OGAZLA KORKARAK VE TEK AMAÇLARI GS SEYİRCİSİNİ SALONDAN ÇIKARMAK OLAN FEBEŞLİ BASKETÇİLER AMAÇLARINA ULAŞTILAR.
TAMAM SAHAYA YABANCI MADDELER ATILDI AMA SAHADAN ÇEKİLECEK KADAR DEĞİL UNUTULMASINKI İLK YARIDAKİ MAÇTA BUNUN İKİ MİSLİ YABANCI MADDE ATILDI NOLDU MAÇ DEVAM ETTTİ.
O YÜZDEN FORUMDA YORUM YAZAN VE MAÇA GİTMEDEN SADECE TV İZLEYİPTE KINAMA MESAJI ATAN ARKADAŞLARI BEN KINIYORUM.


Evet ben televizyon görüntülerine göre taraftarı eleştirdim hala da eleştiriyorum. Malik´le ilk hücumumuzda üçlüğü bulmamıza rağmen bizim taraftarımız tahrik olup Malik´in yan tarafına düşen patlayıcı madde atıyor. Bunun mantığını açıklayabilecek birisi varsa dinliyorum.

Yapılanları savunmaya kalkarken bir noktayı gözlerden kaçırmayın. Maça çok iyi başlayan Malik-GS olaylar sonrasında uzun bir süre hiçbir varlık gösteremedi ve o bölümde fb maça ortak oldu. Eğer o noktada fb maçı koparabilseydi yenilginin tek sorumlusu ne oyuncular ne de teknik kadro olurdu...
 
Çok güzel bir galibiyetti bu gs inandii istedii her maçi kazanir demistim oldu olacak
Halil ünere tebrikler maça takimini çok iii hazirlamis
maçtan sonra sözleri çok güzeldi
hep dedim bu takima 2 tane skorer kaliteli yabanci gelirse yenemeyecei takim yok
daçka maçi öncesi hoca eger play offa kalirsak yabancilarimizi tamamlicaz demisti
simdi transfer bekliyorum
play off ta da basarili olacaz
savunma yapan yabanci bir ise yaramaz önemli olan sayi atabilmek malikin yükünü azaltmak
yoksa savunmayi serhat ta yapiyor hemde kralini
gelecek sezon için kesinlikle malik i tutmaliyiz
fatih böyle dewam ederse çok iiiii oyuncu olur semihi de kambalayida süpürdü savunmasi harika hücumunu gelistirirse en tepeye çikar
 
3 şey kaldı aklımda maçla ilgili. 1. si Malik 27 sayı 7 rib. 7 asist Avrupa basketbolunda bu istatistiklere ulaşmak kolay değil, ayrıca müdafadada geldiği günden beri ilk defa çok iyi yapmaya çalıştı bide maç 55-54 olduğu zaman oyuna girip tekrar farkı açmamızı sağlayan Fatih Solağıda , Maliğide tebrik ediyorum.

2. si kardeş kulup :D Beşiktaş daçkayı yenmese bu galibiyetin bi anlamı olmazdı onlarada teşekkürler. :muhaha

3. süde Play Off'ta mümkünse Efes gelsin hem eşit başlıyoruz hemde sezon içinde yendiğimiz için oyuncularda mümkün mertebe bi özgüven oluşmuştur. :)
 
çok güzel ve anlamlı galibiyetti
eminiyet ve febeliler saha dısı derslerini yani azizden aldıkları direktifleri gayet iyi uyguladılar
hiçbirşey yokken hakemlerde kendilerini verilen saha dışı senaryoyu gayet iyi uygulayıp içeriye gittiler
daha sonra kendisini bir halt zanneden tuncay bozması rasim ve semihin yaptıklarına neden bir şey demedi çok bilmiş aydın örs hemen takımı çekti

baktım bir kuş aklı dolanıyor ortalıkta mrsic yoktu yenildik üzüldüm ya emziğimi versene dixon deyip duruyorlardı

birazda takımımızı anlatırsak helal olsun diyorum hepsine özellikle kambala ve al yanaklı semihin erken faul problemine girmesinden sonra rasimin ve hakan'ın bol bol sallamalarını izledi fbliler ama ya Dixon... helal olsun diyorum Fatih'te gayretliydi özellikle genç Serhat

kaldık play-off'a allah sonunu tamamına erdire

ammada yorum yaptım ya :)
 
maç sonundaki tezhüratlar bütün protokol+ basketbolcularin bir baba hindi tezahürati çok iiiidi
 
onuryavuz' Alıntı:
JPMONTOYA' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN MAÇA GİTTİM ORTAM SÜPERDİ SEYİRCİMİZ MANYAK DESTEK VERİO HERKEZ KOL KOLA İNANKI TV GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DEĞİL OLAYLAR. BEN PROTOKOLUN YAKIN YERİNDE SEYREDİODUM O FBEŞLİ İDARE SORUMLUSU AK SAÇLI ZÜPPE KÜFÜR ETTİ MASA HAKEMİNE SONRA BİZİM PROTOKOLDAN CEVAP GELDİ DAHA SONRA OGAZLA KORKARAK VE TEK AMAÇLARI GS SEYİRCİSİNİ SALONDAN ÇIKARMAK OLAN FEBEŞLİ BASKETÇİLER AMAÇLARINA ULAŞTILAR.
TAMAM SAHAYA YABANCI MADDELER ATILDI AMA SAHADAN ÇEKİLECEK KADAR DEĞİL UNUTULMASINKI İLK YARIDAKİ MAÇTA BUNUN İKİ MİSLİ YABANCI MADDE ATILDI NOLDU MAÇ DEVAM ETTTİ.
O YÜZDEN FORUMDA YORUM YAZAN VE MAÇA GİTMEDEN SADECE TV İZLEYİPTE KINAMA MESAJI ATAN ARKADAŞLARI BEN KINIYORUM.


ben bılmıyorum acaba dun benım abdı ıpekcıde seyretmek ıcın gıttıgım ancak daha ıkıncı ceyrek bıtmeden cıktıgım hangı mactı. ben bır basketbl seyırcısıyım ve sunu kımse kabul etmesede olur. LUTFEN FUTBOL SEYIRCISI BASKETBOL SALONLARINA GELMESIN... boyle bısey yok. orda takım tam hızlanıyo salona bısey atılıyo.. bıde atılan butun patlıyıcılar galatasaraylı oyuncularının ayagına gelıyo. fatıh bı ara kenara gıttı ayagına gelenı sıldırıyordu. be hayatımda ılk defa sahaya tesbıh atıldıgını gordum. hava atısı atılıyo top bızde bı bakıyoruz sahada paralar. ya bırır kayıp agayını kırsaydı mutlu m olurdu seyırcı. bende dun oraya gelenlerın cogu dunku macın onemını bılmıyordu. ben ılk ceyrek sonunda telefonlar edıp bjk'nın 30 sayı onde olduguyla sevınırken bı bakıyorum hakemler salonu terk edıyor.. eger taraftarlık sahaya bısey atmaksa ben tafartar deılım. eger galatasaray seygısı kendı takımı tam rayına oturmusken oyunu durduruyorsa galatasaraylılıkta boyle bısey deıl..

bıde o kısa ızleme fırsatında gorunen bı ıkı sey vardı oyun ıcın.eger takımımız ısterse bu kadar guzel oynayabılıyor. bıde mrsıc'ın eksıklıgını hıssettı fener. ve sımdı klube gelecek zarardan kım sorumlu.. takımı desteklemeye gelen taraftardan baska kımse deıl.. umarım herkes galatasaraylılıgın ne demek oldugunu sormustur kendıne..

umarım play off maclarında boyle bırsey yasamayız. cunku ben salondan dısarı atılmak ıcın para verıp gıtmıyorum maclara. ben takımıma destek vermek ıcın gıdıyorum. kolaej macında 50-70 kısı vardı salonda. ama sanırım basketbol seyırcısı o kadar
 
harika super bir galibiyet ersey bnim bekleigim gbi gittisuper memnunum su anda hemde eze eze taraftasız 16 sayı farkla


oncelikli olarak bu macta hem kendini hem takımı oynatan malif dixon ı isallah onumuzdeki sezonda elimizde tutarız bu adamı

2.olarak okadar taktirle izledimki fatih solak'ı harika oynadı hem hucumda hemde ozellikle defansta

3.olarakta kaptan burak bu adam milli takımda ilk 5 oynamalıydı harika oynadı super katkı yaptı

tebrikler aslanlar yolunuz acık olsun smdi gereken 1-2 yabancı takviyesi ve 1sonraki tura yukselme veya alnının teriyle mucadele etmek
 
ne denilebilirki harika bir galibiyetti hemsinin ellerine yureklerine saglık bnim macta malik ve fatihin oyunları kadar aralarındaki samimiyet dikkatımı cekti buda bni mutlu eden olaylardan biriydi tebrikleer
:claps :claps :claps
 
ipekçi muhteşemdi eminim cumartesi veya pazar olsaydı full dolardı salon!!!!!
İPEKÇİYE KIRMIZI ÇOK YAKIŞTI!!!!
 
bu galibiyet büyük moral oldu.bu gazla play-off ta inşallah ii yerlere geliriz.fikrimce ülker play-offta daha ii olur tmm seriye yenik başlayacağız ama efesten daha kolay bir takım bizim için ,biz efesi euro lig haftasında yendik bir daha o kadar şanşlı olamayabiliriz.
 
haklı olabilirsin ulker daha ii olabilir en azından efes kadar cok yonlu diller tabi play off bu nolcgı belli olmaz ama bnce yabancı takviyesi sart
 
Gerçektende süper bir maçtı.Son yıllardaki Fener hegamonyasına , TBF'nin şeçkin saha komiserine , Aydın Örs'e ve Kurmaylarına bir Osmanlı Tokatı gibi cevap verdik.

Maçla ilgili yazılacak çok şey var artık bunlar önemli değil.Tek önemli olan şey bu maçın asıl kahramanı olan Savunmada bizi canlandıran yaptığı Bloklarla pota altını kapatan ve 55-54'ten maçı çeviren Fatih SOLAK'tır.
 

Üst