Galatasaray : 75 - Fenerbahce : 59

Tamam Fenerbahçe bu olayları çoktan haketmişti ama yapılma zamanı fazlasıyla yanlış oldu.Takım öndeyken,rakibi sahada ezmeye başlamışken bunlar olmamalıydı.Zaten intikamımızı sahada alıyorduk.Ayrıca ilk yarıdaki olayların yarısı bile olmadı.
Şuan çok trajikomik bir ortam var.Protokol futbol takımıyla beraber harbi harbi tezahürat yapıyor. :)Mahmut Uslu da küsüp gitti. :)
Akatlarda Beşiktaş kazanmış.Şu maçı kazanıp play-off'a kalalım artık.
 
Protokol muazzam destek vermeye devam ediyor. Özellikle Semih ERDEN aleyhine tezahüratlar kendisini oyundan düşürmek üzere. Şu anda sadece Semih ile ayakta durmaya calısıyor Fenerbahce.
 
Bu galibiyet maçı anlatan ve yorumlayan 2 zibidiye armağan olsun.Ulan bir kerde Gs için olumlu bir cümle kurun bütün maç ya seyirciye laf ettiler yada F5 kötü oyunundan maçı kazandığımızı ima ettiler .Galatasaray Galatasaray ikinizinde ..... ......
 
olay budur renkdaslar TAKIM RUHUNUN EN GÜZELINI OYUNA YANSITTIK

HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK CIMBOM :atki :atki :atki :atki
 
Son yıllarda izlediğim en komedi maçtı. :)
Basketbolda bu tür olayların olmasına her zaman karşıyımdır ama Fenerbahçeye karşı ne zamandır öyle dolmuşuz ki...
Salonun boşaltılmasıyla,gözlemciyle Nedim Karakaş'ın itişmesiyle,futbolcuların da içinde bulunduğu protokolün 3'lüsü ve "nebiçim delikanlı"sıyla,son anlardaki dalga geçişimizle unutulmaz bir maç oldu.Pardon "bir baba hindi"'yi unutmuşum. :) :)
 
en sonunda bir fb galibiyeti görmek beni çok sevindirdi.
maç öncesinde hakemlerin olaylara ne kadar tölerans göstereceğini merak ettiğimi yazmıştım ve beklenen gerçekleşerek salonun büyük bölümü boşaltıldı.boşaltma kararına itiraz etmiyorum.ama ilk devredeki maçtada salon niye boşaltılmadı soruları hemn akla geliyor.
bu arada buraka ve fatihe de ayrıyeten teşekkür etmek lazım.fatih ne kadar karakterli bir oyunu olduğunu gösteren ve tahrikte
mirsad türkcanın yerine aday olduğunu gösteren semihe ve kambalaya derslerini, verdi.hele son dakikada stevensonın beynine indirdiği blok muhteşemdi.
dixona da ayrı bir parantez açmak lazım.oynadığı müthiş oyunla(26 sayı 7 rib 6 asist sanırım) ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu dosta düşmana kanıtladı.
 
her seye her kese her türlü i.. karsı gelip dimdik ayakta kalıp maçı aldık.
BİR klasik daha yasandı we yine dısarı atıldık ama takımımız yılmadı maçı aldı hayırlı olsun
 

Üst