Galatasaray 76-66 Fenerbahçe

Tamika o ne geliştir ayağının tozuyla...=) Ama sadece Tamika dersek bütün takıma haksızlık etmiş oluruz çünkü bugün takım olarak harika mücadele ettik,istedik ve aldık ! Helal olsun diyorum şimdi avantaj bizde ama bundanda önemlisi takım özgüvenini kazandı ! Geri kazandı demiyorum bu sezon özgüven eksikliğimiz vardı zaten onuda bu maçla kazandık.

Saha avantajı bizde şu anda.Ligi kayıpsız bitirip play-offlarda 12 bin kişi ile bu kızlar Allah'ın izniyle kupayı getireceklerdir müzeye inşallah =)

Helal olsun size helal olsun !
Bütün söliceklerimi yazmışsın valla aynen dediğin gibi HELAL OLSUN !!!

ceyhun hoca için dediklerine birşey dıyecemicem ama ışıl konusunda katılmıyorum sana,gercekten ciddi bir sakatlık geçirdi,sakatlık sonrası dönüşlerde oyuncular uzun bır sure istediği performansı gösteremiyor..ışıl ın daha önceleri bu takıma yaptığı katkı ortadadır.

bu maçı kazanmayı devre arasında çok istediğimizi buna çok ama çok ihtiyacımız olduğunu söylemiştim. Söylenecek o kadar çok şey varki şuan toparlayamıyorum. Sadece maç öncesi burada GS li de olduklarından şüpheli olduğum bir kaç üye maçı kazanmamızın imkansız gibi birşey olduğunu yine boş umutlar vs vs ahkamları kesip durdular. Bende umut bitmez kazanacağız demiştim. Alın işte size en iyi yanıt Bu yanıtı bilmediğiniz GALATASARAY yüreğidir. Bu yüreğin karşısından kimse duramaz.
helal olsun Ceyhun Hocam helal olsun kızlar helal olsun hepinize

Öncelikle tebrikler. Tamika'nın etkisi çok büyük ama bugün takım olarak çok iyiydik o da bize rahat denilebilecek bir galibiyeti getirdi. Birde Seimone biraz daha etkili olsa herhalde işimiz bir o kadar daha kolay olurdu. Fenerde bir tek Anete ayakta tuttu takımı. Her maç başa bela olan Birsel, Nevriye, Esmeral sahada yok gibiydiler.
Sonuç olarak her anlamda güzel bir galibiyet oldu. Moral, saha avantajı, takımın oyunu ve mücadelesi.
Tekrardan tebrikler.

Tamika-Fowles-Augustus ile yabancılarda o kadar üstünlük kurdukki çok net belli oldu. Gerçektende yabancılarımız onlara nazaran kat be kat çok daha iyi Tamika 5 aydır basketbol oynamıyor buna rağmen bu fark ortadaydı. Türk oyuncularımızda bu durumda katkıları artacaktır çünkü üzerlerindeki baskı azalacaktır. Ynai bu bir kırılma oldu saha avantajınıda kesin olarak ele geçirdik diyebilirim. Bir maç kaybetsek bile bundan sonra ligi yinede lider bitireceğiz.
Bu ezik fb yenilmez diyen herkese iyi bir ders vermiş olduk şu bunak yorumcuyada iyi bir GS tokatı atmış olduk. Bunak son 5 dk kala şöyle bir yorum yapıyor : - yahu bunlar top dolaştırıyorlar zaman oynuyorlar çok akıllıca oynuyorlar nasıl olur bu :) gerçekten bunamış adam :)

Tamikanın gelmesiyle birlikte Augustusu Fowlesı Işılı Baharı daha iyi kullanıyoruz.Bugün takım inanmıştı kazanacağına,nitekim bu inanç galibiyeti getirdi.
Tebrikler Aslan Kızlar,salona gelen herkesina ayağına sağlık..

Bütün takıma helal olsun.Kendilerinden görmek istediğimiz mücadeleyi gösterdiler bugün.Tamika nın gelmesi pozitif yönde çok etkilemiş takımı ama takım bugün her yönden inanmıştı maça ve çok yürekli oynadılar.Maçı istediler ve kazandılar.Ah birde pota altında Gintare Petronyte yerine Yelena Leuchanka olsa tadınmaz yenmez.

B_cdca3b89c17ad6b85bd3ebcd7646049a.jpg

Nevriye çok aşağılarda kalmışsın sende çık biraz yulkarı :)

Sadece Tamika'ya bağlamak doğru olmaz bence de. Tamika'nın gelmesi elbette etkili oldu ama takım da bu maçın ölüm kalım niteliğinde olduğunu biliyordu. Bu sayede maça sarıldılar ve aldılar. Yalnız Play-Off'lar için saha avantajımızın yanında kenarda gelen oyuncuların performansları da çok önemli. Fener bugün bir ara farkı indirdiyse o sayede indirdi yoksa as oyuncularının hepsi kötüydü. Bizim ise iyiydi, yedekler de bir ara bocalasalar da iyiydi. Play-Off'ta da bu şekilde olursa her maçı alırız ama üç yabancımızın üstüne yığarsak oyunu işimiz çok zor olur.

Sorumu mazur görün ama bu bir hafta içinde değişen şey neydi ? Maçı seyredemedim ama eve geldiğimde skoru ve oynanan oyunu yorumlarda yazılanlardanda anladığım kadarıyla birazda ezerek almışız ! açıkçası şaşırdım ve çok sevindim amma velakin 3-5 günde takımda bu kadar

Değişen neydi ???

Maçın ilk pozisyonundan bu maçı kazanacağımız belliydi. Daha ilk şutlarına 3 kişi blok koydu, aynı pozisyonun hücumunda dışarı seken topun etrafında 3 tane Aslan vardı. Kafalarda yenilgiyi kabul etmedikten sonra Fenerbahçe bizi nasıl durdursun? Turnike atamayan Tamika, artık bitmiş olan Seimone ve ne hikmetse daha pek eleştirilmeyen Syliva üçlüsü başka hangi takımda var? 3lü çektirmekten başka bir iş yapmayan, deli gibi savunma yapmayan, 8 rebound almayan, 3 asist yapmayan, top elinde değilken bile takımı yönetmeyen bir Işıl başka hangi takımda var? 4 numarada şutu olmayan, hızlı olmayan, Nevriye'nin peşinden koşmaktan yorulmadığı Bahar hangi takımda var? Kafa olarak hazır oldumu yüksek yüzdeli atamayan, hırsıyla takımı ateşlemeyen Tuğba hangi takımda var? Her maçta hiç mücadele etmeksizin sahada gezinen Melisa hangi takımda var?
Bugün gerçekten HERŞEY olumluydu. Doneka bile sadece 5 top kullanmış bugün, eline geleni atmamış. Sadece rotasyona başvurduğumuzda kısa süreli kopmalar yaşadık o kadar. Ceyhun Hoca gerçekten iyi hazırlamış takımı hem mental hem de taktik olarak. Bir çift sözüm de Ceyhun Hoca'ya var: Bir takımı bu kadar iyi hazırlamaya utanmıyor musun, git istifa et kardeşim.
Yalnız yie de herşey toz pembe değil. Önümüzdeki iki deplasman lig 3.sü ve 4.sü Tarsus ve Kayseri ile. O maçların ikisinde birden bir kazaya uğramazsak bu yolun sonunda ŞAMPİYONLUK görünüyor.

Tebrik ederim takımımızı..Her açıdan büyük moral oldu bu galibiyet.Liderliğe çıkmamız ayrı bir keyif tabi ki ama rehavete kapılmadan yola devam etmeliyiz.

Maçı izleyemedim ama yapılan yorumlara bakılırsa takım iyi mücadele etmiş ve Tamika'nın pozitif etkisi kendini göstermiş. Kızları tebrik ediyorum.