Galatasaray 76-66 Fenerbahçe

Bugün sadece bir maçı kazanmadı takım özgüvenini de kazandı. Bundan önceki oynanan fener maçlarına bakın, ellerin titrediği, ürkek ve çekingen olunan maçlar. Bu devir kapanmıştır bu maçla.
Artık karşı yaka düşünsün.
Bu arada tekrar hoşgeldin Tamika. O 5 ay yatmadığını kanıtladın. Topu çalıp turnikeye çıkarken çok korktum ama çalışmış!!!!!
 
Güzel oldu güzel. Tebrikler kızlar.

Bundan sonra hep bu mücadeleyi gösterin, her maç 40 fark yeseniz de sorun değil. Bundan fazlasını da istemiyoruz zaten.
 
Maçın tekrarını izleyeceğim ama Gstv'nin internet sitesi bozuk. mms linkini de denedim oradanda açılmıyor, çok zor bir ihtimal ama internet üzerinden yayın yapan başka bir yer var mı? Bu maçı izlemem lazım.
 
Tamika, senin Allah'ına kurban. Ama bugün sadece senin sayende kazanmadık, bütün oyuncularımız senin gibi oynadığı için kazandık.

Tüm Galatasaray profesyonellerine teşekkür ediyorum, bize gurur verdiler. Söylenecek çok şey var da, daha yolun başı. Galatasaray aşkı, iyi insanlar, inanç, hırs, istek, mücadele; doğacaktır sana vaad ettiği günler Hakk'ın...
 
şu maçtan çıkıp antep maçını seyrettiğime pişman oldum, çok çok tebrikler kızlar. inanmışlık vardı gözlerinde, melisa'nın 3'lüğe yakın bölgeden 2liği girince kazandık bu iş bitti dedim, nedense beklenmedik isimden alışık olmadığın pek denemediği şutu girerse kimin kazanıp kimin kaybedeceğini gizliden gizliye söylüyor sana, daha önce kaybettiğimiz maçlardada olmuştu, matovicin garip üçlüğü, hoffmanın cemberde zıplayan absurd üçlüğü, suttonbrownın ona göre çok uzak şutu vs, Melisanın attığı basketde öyle bir basketti.

Tamika'nın gelişi sadece 3 numarada size kazandırmadı Seimone ve Slyviayi da rahatlattı, bir kere çok büyük bir rebound tehditi, slyviayi 2 kişiyle ve melisa veya baharı 1 kişiyle boxout et reboundları topla formulunu bitirdi, hemde ne bitirdi. Aldıkları savunma reboundı kadar hucum reboundı almışız, sayı tam olarak eşit;16

Tamika öyle bir oyuncuki hem zaman zaman 1 numara gibi top taşır, zaman zaman 2 numarayı savunur, fazla güçlü ve dikey zıplaması hızlı ve çok olduğundan zaman zaman 5 numarayı savunur, 3 ve 4 numaraları savunmaz resmen kitler, hem 3 hem 4 numaradanda skor bulur, guardlar kadar hızlıda penetre eder. Çok büyük liderdir. Zaten bunların hepsini yapabilmesi yüzünden eşi benzeri yok kadın basketbolunda. Girdiği gibi level atlattı takıma helal olsun, ben fiziksel olarak bu kadar iyi, bu kadar süre alacağını beklemiyordum açıkcası 30 dakika çatır çatır oynadı.

Bu arada hoca Sylvia ve Tamikayı alkışlatmak için çıkardıkan sonra son dakika fark 6ya inecek diyede tırstım sanırım bellide ettimki yanımdaki farketti dedi rahat ol kazadık, 6 sayıyla yenilmiştik sayı averajı için fark 6ya inmemeli dedim, hadi ya dedi başladı ıslığa :)
 
bu maçı kaçırdım ,üzgünüm ama fb'li yorumcunun o müthiş anlatımını kaçırdığım için üzüntüm 2kat daha arttı,,ne çekememezliktir bu yaa,,yayın akışı bi anda "gs-fb bayan" yazmasına rağmen erkeklere döndü :) olsun izlemeyeyim ama kazanalımmm:) inanalım yeterrr...
 
İnsanın ayağı uğurlu olmasın :D Tek üzüldüğüm Baturalp'in morarışını kaçırmam oldu. Nasıl morardı kim bilir :D

GS TV´den dona dona izleyeceğime FB TV´den izlemeyi tercih ettim maçı başından sonuna kadar. Yine döktürdü Batur Abi!.. Fowles´ın yaptığı her perdeleme hücum faulüydü, Işıl´ın her top sürüşü top taşımaydı... Yengiliye kılıf aradı, eveledi geveledi, sessiz kaldı, yutkundu yutkundu...

Evet Melih siz O´nun şovunu kaçırdınız ama salona gitmeyen daha çok şey kaçırdı.
 
Maçın 3te olduğunu unutup dışarda geziyordum şansa öğrendim arkadaşlarda fbtv den izlemek zorunda kaldım ilk periodu kaçırdım ama skoru görünce fbtv de izlemenin bu kadar keyifli oalcağını hiç düşünmemiştim ters taraftan çekmişlerdi görüntüyü bizim siteden baya kişiyi gördüm bench arkasından Sühan abi zaten her poziyonda görünüyordu:) Ama taraftarın sesi kısılması çok kötüydü bide bizim kanalda izlemek lazım.Arkadaşın Tamika yorumu bu oyuncu nerden geldi bu yokken ne güzel yeniyorduk:)
 
Ceyhun hoca her oyuncuyu alkışlatsın ama alkışlatmak için asla Tamika ve Fowles ı oyundan cıkartmasın..:) Maç sonu yeterince alkışlıyor zaten taraftar..
 
fb tv nin o kadar bir gs düşmanlığı varki seyircinin sesini yayın sırasında tammen kapatıyorlar. Maçı anlatan şahıs hatta bir seferinde öyle saçmaladaki Medical Park hücumu diye anlattı. Yani bu kadar rezil ve ezik bu adamlar Tokatın alasını yediler.
 
fb tv nin o kadar bir gs düşmanlığı varki seyircinin sesini yayın sırasında tammen kapatıyorlar. Maçı anlatan şahıs hatta bir seferinde öyle saçmaladaki Medical Park hücumu diye anlattı. Yani bu kadar rezil ve ezik bu adamlar Tokatın alasını yediler.

Evet,üstelik öğrendiğim kadarıyla hiç küfür de olmamış.Baturalp amca yine saçmaladı.Hakemlere stepsi bilmiyollar dedi.Fatih Söylemezoğluna laf dokundurdu kendince,Fowles'ın her hareketi faulmüş ve daha neler neler.

Baturalp Amca'nın en sevdiğim lafları şöyle ; bilmiyollar,yapıyollar,yapmıyollar =)
 
Tamika sayesinde hem çok daha iyi savunma yaptık hem de çok daha organize hücumlar geliştirdik.gerçekten başlı başına lider.Daha öncede söylediğim gibi şampiyonluk umudum varsa o da Tamika'nın gelişi sayesindedir :)
 

Üst