şu maçtan çıkıp antep maçını seyrettiğime pişman oldum, çok çok tebrikler kızlar. inanmışlık vardı gözlerinde, melisa'nın 3'lüğe yakın bölgeden 2liği girince kazandık bu iş bitti dedim, nedense beklenmedik isimden alışık olmadığın pek denemediği şutu girerse kimin kazanıp kimin kaybedeceğini gizliden gizliye söylüyor sana, daha önce kaybettiğimiz maçlardada olmuştu, matovicin garip üçlüğü, hoffmanın cemberde zıplayan absurd üçlüğü, suttonbrownın ona göre çok uzak şutu vs, Melisanın attığı basketde öyle bir basketti.
Tamika'nın gelişi sadece 3 numarada size kazandırmadı Seimone ve Slyviayi da rahatlattı, bir kere çok büyük bir rebound tehditi, slyviayi 2 kişiyle ve melisa veya baharı 1 kişiyle boxout et reboundları topla formulunu bitirdi, hemde ne bitirdi. Aldıkları savunma reboundı kadar hucum reboundı almışız, sayı tam olarak eşit;16
Tamika öyle bir oyuncuki hem zaman zaman 1 numara gibi top taşır, zaman zaman 2 numarayı savunur, fazla güçlü ve dikey zıplaması hızlı ve çok olduğundan zaman zaman 5 numarayı savunur, 3 ve 4 numaraları savunmaz resmen kitler, hem 3 hem 4 numaradanda skor bulur, guardlar kadar hızlıda penetre eder. Çok büyük liderdir. Zaten bunların hepsini yapabilmesi yüzünden eşi benzeri yok kadın basketbolunda. Girdiği gibi level atlattı takıma helal olsun, ben fiziksel olarak bu kadar iyi, bu kadar süre alacağını beklemiyordum açıkcası 30 dakika çatır çatır oynadı.
Bu arada hoca Sylvia ve Tamikayı alkışlatmak için çıkardıkan sonra son dakika fark 6ya inecek diyede tırstım sanırım bellide ettimki yanımdaki farketti dedi rahat ol kazadık, 6 sayıyla yenilmiştik sayı averajı için fark 6ya inmemeli dedim, hadi ya dedi başladı ıslığa