Maçtan önce yaşadığımız olumsuz gelişmeler sonrasında avantajlı skor elde edebilirsek güzel olur derken maçtan sonra kazanamadığımıza hayıflandım. Ama iki ayaklı bir maç ve bugün en avantajlı skoru biz elde ettik diğer Türk takımlarına kıyasla. Maça savunmayı unutarak başladık, sonra savunmayı hatırladık ama hücumu unuttuk. Yazıp yazıp silmektense teknik detaya girmeyip yazılanları okumak en iyisi sanırım. "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahiller" gibi davranmaktan korkuyorum.
Biz oyuncularımıza sezon bitene kadar hoşgörülü yaklaşılmasını, sahip çıkılmasını bekliyoruz değil sezon sonuna kadar 40 dakika bile sahip çıkmıyoruz ne yazık ki.
Bavulunu toplaması istenen oyuncularımızdan Cenk Akyol bugünkü oyunuyla umarım biraz güven vermiştir basketbol ulemasına. Bavulları önce oyuncularımızın eline tutuşturup sonra kendi ellerinizle bavulu elbise dolabına yerleştirmeye devam edin. Adana´da havalar nasıl Arda?
Cahil olduğumu yukarıda kabul etmiştim onun için gönül rahatlığı ile sorabilirim; İstanbul´daki maç 68-68 biterse ne olur?