Re: Galatasaray-Asvel (26.02 Salı 21:15) İlk Maç : 69-69
Çok uzun teknik analizlere girmeye gerek yok..Zaten arkadaşlar yukarıda yazmış..
hite zaten kapasiteli oyuncuydu.. gözlerinden öperim
cenk konusunda mahçup olmayı, haksız çıkmayı çok istiyorum.. karşıyaka maçında fena değildi, bu maçta daha iyiydi..inşallah formu böyle sürekli artar..özellikle tuttuğu adamı çıldırttı.. buradaki maçta o adamın üzerine oynayabiliriz.. solomon gibi.. hemen kaptırıyor kendini..
murat kaya üzerine düşeni fazlasıyla yaptı.. helal olsun..
bir tek fransız tv si konusunda atıp tutmak istiyorum.. burunlarından kıl aldırmazlar, sorsan türkleri, türkiyeyi, türk televizyonculuğunu ciddiye almazlar.. yaptıkları maç yayınına bakın.. maçta istatistik namına hiç bir şey yoktu.. skor dışında hiç bir şey yazılmadı.. bir de anlamadığım bir şey var.. basketbol topu topu 5 kişiyle oynanıyor, ilk 5 in 2 sini yanlış yazmayı nasıl başardılar anlayamıyorum. fatih ve gaines yazdılar, hüseyin ve owens başladı..
takım için ne zaman umutlarım azalsa böyle bir şey oluyor..hemofarm maçı da böyle bir ana denk gelmişti.. murat özyer i bazen ben de anlamıyorum ama kervan yürüyor.. bu maç tempoyu ilk periyot hariç süper kontrol ettik.. rakibi coşturmadık..
son olarak mersin maçında " bizim takım el ele hep beraber tribüne " yi daha güçlü söyleyeceğiz..
asvel maçına da herkes gelecek artık.. kimse ertesi gün iş var, saat kötü , trafik felç, salon uzak ,sevgilimin doğumgünü falan demesin.. her akşam oynanmıyor bu maçlar.. yıllardır bu seviyeye çıkamadı bu arma.. maça gelenlere de kırmızı t-shirt dağıtılacak
Salon dolacak, başka yolu yok..