Re: Galatasaray-Asvel (26.02 Salı 21:15) İlk Maç : 69-69
gercekleri tarih yazar
tarihide GALATASARAY
gercekleri tarih yazar
tarihide GALATASARAY
Abi ben korktum vallahi dedim heralde Sayın başkan Özhan Canaydın geldi takımı izlemeye desteklemeye diye seyircimiz takımı desteklemeyecek dedim... Televizyonun sesi de açıktı tık yoktu salonda, bir anda herkes bağırınca korktum :muhahaOnur Göndem' Alıntı:arkadaşlar maçın başındaki sessizlik ve birden rerere rarara ile başlayan müthiş tezahurat da çok ilginçti açıkçası...güzeldi ama
ilk mac 89-82 bitmisumitnayir' Alıntı:arkadaşlar bosna ilk maçı kaç sayı farkla kazanmıştı?
Tugay Aktepe' Alıntı:Bu maç ile tarihe geçtik !!
Kimse takımımızı Bjk ile karşılaştırmasın..
Buraya dikkat.. Rakip ASVEL !!
Metin Ertürk' Alıntı:..seyirci etkiliydi,fakat stat etkisi azdı..bjk tam anlamıyla o stadta rakibi boğdu.onlar gibi olmalıyız..
Metin Ertürk' Alıntı:..seyirci etkiliydi,fakat stat etkisi azdı..bjk tam anlamıyla o stadta rakibi boğdu.onlar gibi olmalıyız..
[/quote:1amp3z46]Çağlar Şentürk' Alıntı:[quote="Metin Ertürk":1amp3z46]..seyirci etkiliydi,fakat stat etkisi azdı..bjk tam anlamıyla o stadta rakibi boğdu.onlar gibi olmalıyız..
[/quote:39q4usiq]Metin Ertürk' Alıntı:[quote="Çağlar Şentürk":39q4usiq][quote="Metin Ertürk":39q4usiq]..seyirci etkiliydi,fakat stat etkisi azdı..bjk tam anlamıyla o stadta rakibi boğdu.onlar gibi olmalıyız..
metin maça bekleriz seni tabii oralardan izlemek daha rahat ama taraftar tabir yerindeyse kıçını yırttı herkesin gözünden kan geliyordu maç sonu...Metin Ertürk' Alıntı:..seyirci etkiliydi,fakat stat etkisi azdı..bjk tam anlamıyla o stadta rakibi boğdu.onlar gibi olmalıyız..