Sevgili Gordon,
Kesinlikle anlaşılmayan ya da garip olan bir şey var,
Bu forumun adı GSbasket.org
Yani başındaki sembolden dolayı bence kesinlikle bazı değerlere sahip çıkılması gerekir diye düşünüyorum.
Halil Üner Galatasaray Basketbol takımının istesek de istemesek de şu an sözleşmeli coach'u,
Ben ne yazdımsa gelen cevapların % 90 ı, Halil Ünalın özel hayatına ait suçlamalar ya da yakıştırmalar.
Şimdi Ali bey birşeyler yazmak gereği duymuş, buna çok fazla gerek duyan insanlardan biri olarak,
Yine konu hep aynı yerlere gelecek ve herşey yeniden ortaya konulacak.
Forumlarda, Fatih Terim de eleştirildi, Hagi de Hakan Şükürde, eleştirileceklerde,
Ama O kadar üzücü şeyler telaffuz ediliyorki,
Burası basketbol bilgisi üst düzeyde olan nezih insanların oluşturulduğu bir ortam.
Hoca , hocalığı ile ilgili eleştirilsin, yaptığı yanlışlar konuşulsun, setleri tartışılsın, gerekirse yerden yere vurulsun,
Çıkıp bizde bunlara katılalım
Hoca dan bir arkadaşımız " herif " diye bahsediyor,
Bir başkası, mafya olmakla suçluyor,
Diğeri karektersiz diyor,
Öteki küfürbaz diyor, kaba diyor, olay çıkartan diyor,
Galatasaraya yakışmaz adam deniliyor,
Sahtekarlıkla suçlanıyor,
Bunlardan mutlu mu olmalıyız.
Bir Galatasaray Hocasından, bu şekilde bahsedilmesinden mutlu mu olmalıyız.
Peki ben size bir soru soracağım, 2 yılda 10 maç kazanan hoca 30 maç kazansaydı, o zaman bu yakıştırmalar olmayacakmıydı, ya da mazur mu görülecekti.
Anlaşamadığımız tek nokta bu.
Bu suçlamaların doğruluk derecesini kimse bilmiyor, ancak çeşitlii suçlamaları yapan insanların, bazı yanlış yada yalan şeyler söylediklerini ben bilebiliyorum.
Örneğin her ortamda , her şekilde Hocanın Galatasaraylı olduğunu tartışır ve de ispatlayabilirim,
Oyunculara küfür etmesi , dayak atması konusunda da çelişkiler buluyorum, iki senedir bu takımda, ben onunla sorun yaşayan, gönderdikleri de dahil hiç bir oyuncu görmedim.
Bunlar örneğin söylenen herşeyin % 100 doğru olmadığını gösteriyor bana,
Bilemiyorum, acaba bazı şeyleri bir kere daha gözden geçirip, Klubümüzün menfaatleri doğrultusunda biraz daha ölçülü olamazmıyız.