Galatasaray:76-Karsıyaka:78

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cimboms34' Alıntı:
gordon' Alıntı:
cimboms 34 (isminiz ali miydi mehmet miydi hatırlayamadım kusura bakmayın)

Müge hocayı bilmemkaç maç kazanamadı diye istifaya davet eden siz değil miydiniz.Halil Üner'de 2 yılda 10 maç kazandı ancak... 3 de 1 den daha az. Peki bu desteğin sebebi 89 daki şampiyonluksa ne bitmez bir kredidir bu? Neden bu destek... Üstelik aynı durumdaki benzerleri hakkında farklı düşünürken?

gordon... evet dediğin gibi o kredi hiç bitmedi ve bitmeyecek...ama bu krediden öte bazı gerçekler var ve bunu çok az insan biliyor böyle oluncada halil hocanın arkasından sallamak kolay oluyor..

Bırakın mağlubiyetleri eğer halil hoca olmasaydı şimdi bu şubenin kapısına kilit vurulurdu..Şimdi size yaptığı icraatlarından bazılarını yazacağım takdiri size bırakıyorum...Yabancıları otelinde yatırıp yediren içerin,otel taksilerini emirlerine veren,kredi kartı patlaması son safhaya gelmiş oyuncuların paralarını yatıran,cezalı ülker maçında jacobsen ve bodiker'ın sahaya çıkmak istememeleri üzerine şahsi çeklerini veren,parasız gidilen deplasmanlarda gidilen şehirlerdeki dernek başkanlarıyla ve storeler ile irtibata geçip masrafları karşılayan,kızlara verdiği destek zaten ortada.. Bakın bunları beni yazdırmak zorunda bıraktınız...şimdi size soruyorum...Bu şartlar altında kim bu takımın başına geçerde ne kadar başarılı olur :?:

Müge hoca olayınada hiç girmiyelim gordon...20-0 oldu hala takımın başında
benim açtığım topikteki amaç kan değişikliğiyle belki biraz kıpırdardı kızlar ama nafile...şimdi demişsin ki halil hoca..tamam değiştirelim,bulun yukarda yazdığım şartları yerine getirebilecek bi babayiğit değiştirin gitsin...


cozker... Şu yazdıklarımı bi daha oku,defalarca oku eğer hala anlayamazsan sana diyecek birşey bulamıyorum...
 
cimboms34' Alıntı:
cozker... Şu yazdıklarımı bi daha oku,defalarca oku eğer hala anlayamazsan sana diyecek birşey bulamıyorum...

Tüm bu yazdıklarınız bir koçtan ziyade menajerin ugrasması gereken detaylar. Ve tabi halil üner'in hala kovulamamasinin cevabini cok güzel vermissiniz..

Ancak işin birde sahada görülen boyutu var. Şu en sonki iyi oynadık dedigimiz KSK macında bile görülen cok net birşey vardı ki takımın dogrudüzgün hücum seti bile yok. Tamamen bireysel becerilere dayalı bir oyun oynuyoruz. Dış şutlar ve birebir zorlamalarda etkili oldugumuz müddetce oyuna ortagız. Ancak biraz güclü takımlara karsı oynadıgımızda bizi ne kadar rahat yendiklerini sene basından beri görüyoruz..

Bunca başarısızlıktan sonra halil üner'in bu kulüpten gittigi anda birdaha hicbir 1. lig kulübünde iş bulabilecegini sanmıyorum.. Bunun kendiside farkındadır herhalde.. Bu yüzden Galatasaray'dan kovulmamak icin herşeyi yapar.. Madem dediginiz kadar fedakar o zaman menajer olsun ve takımın başına düzgün bir koç getirilsin. Bunu kabul eder mi sizce halil üner? Yoksa Galatasaray'a karsı hicbir sempatisi olmadıgını daha önceleri defalarca beyan eden, Dacka'yı çalıstırırken tribündeki Fenerlileri cagırıp cep telefonundaki FB marsını dinleten ve "işte ben böyle fanatik FB'liyim, niye bana küfür ediyorsunuz" diyen bir adam nicin Galatasaray icin bu kadar fedakar davranır ki??

Ayrıca Erman Kunter döneminde de cok büyük sıkıntılar vardı. Sezonun baslamasına 1 hafta kala daha transferlerin yapılmadıgı, dogrudürüst hazırlık macı yapılmadan lige başlanan sezonlar oldu. Ancak hicbir zaman son 2 sezonki hüsran yaşanmadı. İşin enteresan tarafıda 2 sene önce halil üner geldiginde burada bircok kişi KSK, Dacka ve Fener'deki performansını göz önüne alarak basbas bagırdı bu adam bizi 2. lige sürükler diye.. Nitekim yanıltmıyorda gördügünüz gibi..
 
Sn Cözker boşuna uğraşıyorsunuz o fenerlistteki yazıyı ben 2 kere falan koydum bu foruma ama yok muhtardan yazılı belge de getirseniz farketmez bunlara yanıt alamazsınız. Bunun adı profesyonellik olur kulaktan dolma uydurma bilgiler olur hatta yalan dolan olur.. O yüzden kendinizi fazlaca yormayın. Herkes istediğine inansın. Ama ortada üzeri örtülmeyecek bir gerçek var takım 2.lige doğru emin adımlarla gidiyor. Yüzüncü yılda küme düşmenin utancını yaşarsak bunun hesabını kim verecek acaba?
 
Yakında Time Out taki kendinizi tanıtın topicide Halil Üner topicine dönerse hic sasırmayacagım.

Arkadaslar bıkmadınızmı hala?Bosuna kendinizi yıpratmayın,bu sene böyle artık.Bu saatten sonra kolay kolay bir degisiklik olamayacagını bilmiyormusunuz? Gelecek sene neler gösterecek hep beraber görecegiz. Kapansın artık bu konu.
 
Bu topiğe son defa yazıyorum...
Anti HÜ cüler boşuna parmaklarınızı ve beyninizi yormayın,seneye menejerlik sistemi kalkacak HÜ tek başına bu takımın başında kalacak,anti HÜ fikirlerinizi önümüzdeki seneye saklayın...
 
Halil hoca konusunda sizler kadar bilgim yok.
Ancak;
Halil hocanın her mağlubiyet sonrası suratındaki ifadeyi görünce
anlıyorum bazı şeyleri.
Ama ne yalan söyleyeyim çokta sahiplenemiyorum onu.Herşeye rağmen bir gerçek var ki Halil hoca çok uğraşıyor,
çok çalışıyor.
not:pota arkasındaki adamı tanıyorum:)
 
Bu arada ;
Öyle yada böyle bu sezon Halil hocayla bitecek.
Sevsekte sevmesekte destek vermeliyiz.
Hatta bu konuları lutfen daha sonra tartısalım.
 
cimboms34' Alıntı:
Dua etsinler emniyete yoksa ordan dün sağ çıkamazlardı...Herkese hak ettiğini vereceksin ki tekerrürü olmasın ama ne yazıkki tekerrürler devam ediyor...

Ne dediğinin farkındasındır umarım. Öldürülmeyi haketmek bu kadar kolay mı? Kimseden yana taraf olmuyorum, amacım bu değil. Haftaya sezonun en kritik maçını oynuyoruz ve olur a, orada da böyle hakem olayları yaşanabilir de, ondan söylüyorum. Gerilimi yükseltmenin gereği var mı, sen söyle.
 
coolidge... ne dediğimin tabiki farkındayım...ama sende dahil çoğunuz ayakta uyuyorsunuz HÜ den başka bir şeyi gözleriniz görmüyor. hep boynumuzu eğmekten bu hale gelmedik mi bundan sonra herkese hakettiği gibi davranacağız,azizenin uşağı federasyon seçimde kendisine oy verilmediği için intikam peşinde hakemleriyle... hem kızlarda hemde erkeklerde takımımızı resmen provake ediyorlar.kaldırın artık şu gözlerinizdeki HÜ perdesinide gerçekleri görün.

Bu arada o kadar yazdığım yazılardan bula bula yukardaki yazımımı buldun... enteresan...merak etme kimse kimseyi öldürmez ordan sağ çıkamazlardı derken insanlar 1 yumruktada beyin kanaması geçirip ölebilirler,ama vurulan yumruğun amacı öldürmek değildir.inşallah ne demek istediğimi kavrayabilmiştirsin...
 
federasyona oy verilmedi diye birşey yok 4 gs delegesinin 2 tanesi demirel'e verdi ki onlar olamsaydı seçimi arıboğan kazanırdı!
 
Yaşa varol Halil Hoca...

15 sene daha seni bu takımın başında görmek istiyoruz...

Hiç maç kazanmasan,her maç mağlup olsan ne gam...

Galatasaray'ı mahalli lige düşürsen ne tasa?

Sen en büyüksün,yücesin,basketbol efsanesisin...

Seni eleştirenler taş olur taş...

Zaten Galatasaray adı da değişip,Halilspor olmalı...
 
Abicim tamam bırakalım şimdilik halili malili. Bu takım ligde kalsın başka birşey istemiyorum. Eğer küme düşersek bunun hesabını ne halil ne de yönetim kolay kolay veremez. Tekel maçına bakalım. O maçı kaybedersek paraşütsüz düşeriz 2. lige.
 
gordon' Alıntı:
federasyona oy verilmedi diye birşey yok 4 gs delegesinin 2 tanesi demirel'e verdi ki onlar olamsaydı seçimi arıboğan kazanırdı!

Gene yanlışın var. 9 üyeden sadece bizim üyelerin oy kullandığı sandıktan çıkan oy sayısı sadece 2 sadece 2...
 
Bir noktada yanıltmış beni hafızam. Ben sonucu 85-84 olarak hatırlıyordum ,85-82 imiş. YAni bizden gelen 2 oy sonuçu etkilemiyor.

Yalnız yanlış söylüyorsunuz, giçbir sandıktan 2 oy çıkmadı. Cümleniz biraz karışık eğer bizden 2 oy gitti diyorsanız anlayiblirim ki orda da klübe verilen 4 delegeden 2 oydur, gerisi eski oyuncu vs oyudur ki galatasaray oyu olarak değerlendirmek yanlıştır.

Sandık sonuçları
1. 15*14
2.18*16
3.24*10
4.11*26
 
Yanlış telaffuz etmiş olabilirim, ancak eski sporcularda olsa sonuçta, başkan GS olarak oylar turgay demirel'e verilecek derse ki ilk zaman bu durum böyle idi sonradan vazgeçildi ben durumu 9/2 olarak sayarım... aynen turgay demirel federasyonunun saydığı gibi...

Şimdi düşünün bir tarafta eski kaptanını seçtirmemeye çalışan bir kulüp,diğer yanda ise üyelere sırf turgay demirel kazansın diye cep telefonu dağıtan bir azize...
 
Sevgili Gordon,
Son maçta, maç bitiminde, bilinen en yetkili yöneticilerin, HÜ ve bazı büyüklrimizin olduğu topluluğun içinde bulunan en yetkili ağızdan çıkan sözler, bizim oy kullandığımız sandıkta, bizim demirel lehine oy kullanmadığımız bariz bir şekilde anlaşılıyor ve de tüm bu olaylar da bu sonuç üzerine yapılan cezalandırmalar olarak telaffuz ediliyordu.
 
Abarttığının, tam olarak onu kastetmediğinin farkındayım cimboms34 arkadaşım. Ama maç sonrası ortamda bir yumruk, bir küfür çok şeyi ateşleyebilir, bize de hiçbir, ama hiçbir fayda sağlamaz. Ne yani, Karşıyaka maçında hakemler bir temiz dövülseydi akılları başlarına mı gelecekti? Tekel maçını bize mi yazacaklardı direkt? Şu an en son ihtiyacımız olan şey sezonun en kritik maçına böyle ortamı gererek girmek. Ben burada nefret kusulmasının ve bunun savunulmasının, hele de yayınlanmamış bir maç üzerine bunların yapılmasının sağlıklı olmadığını düşünüyorum, hepsi bu.

Yazdığın diğer şeyleri tabii ki okudum, ama maçı da seyredemediğime göre Halil Üner hakkında söyleyecek yeni bir sözüm olmadığından biraz Fransız kalmayı tercih ettim. (Benim görüşüm açık: Tez zamanda gitsin isterim, ama şimdi, ama seneye.) Biraz da sıkıldım açıkçası Halil Üner hakkında zamanımı harcamaktan. Siz Halil Üner'den mutluysanız ne ala. Ama Halil Üner'in saha dışında takdir ettiğiniz yönleri bence biraz sizin gözünüzü perdeliyor, bunu da söylemeden edemeyeceğim.
 
cimboms34 olayı net bir şekilde belirtmiş.Halil Üner'in mücadelesi sırf sahada değil.O yüzden lütfen şu bıkkınlık veren Halil Üner muhabbetini sezon sonuna kadar kapatın.
 
coolidge' Alıntı:
Ama Halil Üner'in saha dışında takdir ettiğiniz yönleri bence biraz sizin gözünüzü perdeliyor, bunu da söylemeden edemeyeceğim.

Burda ne demek istiyorsun biraz açman lazım kelimeleri,yani senin bildiğin birşeyler varda ben mi görmüyorum o yüzden mi bu perde... eğer birşey biliyorsan vede açıklarsan sevinirim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst