cimboms34' Alıntı:gordon' Alıntı:cimboms 34 (isminiz ali miydi mehmet miydi hatırlayamadım kusura bakmayın)
Müge hocayı bilmemkaç maç kazanamadı diye istifaya davet eden siz değil miydiniz.Halil Üner'de 2 yılda 10 maç kazandı ancak... 3 de 1 den daha az. Peki bu desteğin sebebi 89 daki şampiyonluksa ne bitmez bir kredidir bu? Neden bu destek... Üstelik aynı durumdaki benzerleri hakkında farklı düşünürken?
gordon... evet dediğin gibi o kredi hiç bitmedi ve bitmeyecek...ama bu krediden öte bazı gerçekler var ve bunu çok az insan biliyor böyle oluncada halil hocanın arkasından sallamak kolay oluyor..
Bırakın mağlubiyetleri eğer halil hoca olmasaydı şimdi bu şubenin kapısına kilit vurulurdu..Şimdi size yaptığı icraatlarından bazılarını yazacağım takdiri size bırakıyorum...Yabancıları otelinde yatırıp yediren içerin,otel taksilerini emirlerine veren,kredi kartı patlaması son safhaya gelmiş oyuncuların paralarını yatıran,cezalı ülker maçında jacobsen ve bodiker'ın sahaya çıkmak istememeleri üzerine şahsi çeklerini veren,parasız gidilen deplasmanlarda gidilen şehirlerdeki dernek başkanlarıyla ve storeler ile irtibata geçip masrafları karşılayan,kızlara verdiği destek zaten ortada.. Bakın bunları beni yazdırmak zorunda bıraktınız...şimdi size soruyorum...Bu şartlar altında kim bu takımın başına geçerde ne kadar başarılı olur :?:
Müge hoca olayınada hiç girmiyelim gordon...20-0 oldu hala takımın başında
benim açtığım topikteki amaç kan değişikliğiyle belki biraz kıpırdardı kızlar ama nafile...şimdi demişsin ki halil hoca..tamam değiştirelim,bulun yukarda yazdığım şartları yerine getirebilecek bi babayiğit değiştirin gitsin...
cozker... Şu yazdıklarımı bi daha oku,defalarca oku eğer hala anlayamazsan sana diyecek birşey bulamıyorum...