Galatasaray:76-Karsıyaka:78

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Önder Ç.

0
Yönetici
Pek böyle birsey söylemem ama bu macı kaybetmemizin tek evet tek nedeni hakemlerdir. Ve iddia ediyorum son atilan basket süre bittikten yaklasık 1.5-2 saniye sonra atildi. Bitis kornası hicbir sekilde calmadı. Hakemlerin hicbirinin gözü saatte degildi o anda.

Bu pozisyondan önce de 14 saniye kala,top Karsıyaka pota altından Karsıyakalıların elinden dısarı gidiyordu,bizden 2 amerikalı cok rahat topu tutabilecekken onlardan cıktıgı icin bıraktılar ama hakem topu Karsıyakaya verdi.Zaten bu pozisyonun dönüsündede süre bittikten sonra basketi yiyip macı verdik.

Eger video cekiminde bunu ispatlayabilirsek macın tekrarı olabilir.

Calınan 3 teknik faul,bize calınmayıp onlara calınanlar ve macın en kritik anındaki Karsıyakaya calınmayan iki hatalı yürümeyi de saymıyorum..

Ayrıca hayatımda hicbir macta Ahmet Cömertte hakem soyunma odasının önünde bu kadar polis görmemistim. E normal ama ancak o sekilde cıkabilirlerdi zaten !

Hepnizin Allah Belasını versin,umarım bir daha o düdügü öttüremezsiniz !
 
ya hakemler warya tam .. lar yani abi bu ne ya emeklere yazık be utanın
 
Ya son top baskette ama o son hücum bizimdi bi kere BU KESİN

gene mücadele ettik ama maçın sonlarında gene tek taktiğimiz 3 SAYI
başka bişi yok
Keep bence faydalıydı

İLK PERİYOD O Bİ TANE KAFASINDA BANT OLAN AMERİKALILARININ UMUT TINAYA YAPTIĞI BLOCK TARAFLI TARAFSIZ SÜPERDİİİ umut elinden çıkarır çıkarmaz beynindeydi top
 
ya o kadar kişi video ya çekti bakılsın o zaman tekrarlanılırsa abi
 
Kendi hatalarimizida gormemiz gerekiyorbana gore.

Kac mac izledim toplamda bugune kadar bilmiyorum ama yikilip kaldigim nadir maclardandir.
 
kempes89' Alıntı:
abi ne tekrarı yaw neyin tekrarı ki?olaylar maç bittikten sonra oldu
ya abi önder abi ispatlarsak son topun onlardan çıktığını maç tekrarlanır diyor
 
İzlemediğim maç için fazlaca yorum yapamam ama maç anlatımından gördüğüm kadarıyla yine kamyon dolusu 3 lük sallamışız. Bu sefer biraz daha yüzdeli salladığımız için maç kafa kafaya gitmiş. Bu şekilde oynadığımız sürece galip gelmemiz imkansız.. Ancak bütün oyuncular gününde olur ve de yüzde 60 üçlük yüzdesi falan tutturursak galip gelebiliriz...

Benim bildiğim kadarıyla maçın tekrarı sözkonusu olamaz. Daha önce de bu tip çok maç oldu ben tekrar edilen maç hatırlamıyorum TR liginde..

NBA de kameradan izleyip karar verme olayı FİBA da da uygulanmalı..
 
Valla Karşıyaka-Telekom maçında olmuştu, malum sonra hakemler izmirden bile zor çıkmıştı, ben de bayağı bir giydirmesini yapmıştım :)
Çok güvendiğim insanlarla konuştum, çünkü doğal olarak maçta değildim, süre dolmuştu dediler ama bir halt çıkmadı...
Eğer bizde görüntü varsa, o zaman olay biter ama şunu bilemiyorum, maçta mı itiraz etmek gerekiyordu?
Bunu sormam lazım açıkcası...
 
Seneler önce KSK-FB maçında da olmuştu ama tam tersi. FAruk muydu kimdi hatırlamıyorum süre bitmeden 3 lük atmıştı ama hakem (memduhtu galiba) vermedi. Maçtan sonra inanılmaz olaylar çıkmıştı. KSK itiraz etti ama bağıra bğaıra FB ye verdiler maçı. Süre bariz şekilde dolmamıştı.
 
Valla bu maçta Ronald Johnson'ı cidden takdir ettim, bence geldiğinden beri en iyi maçıydı, Jacobson da tıpkı ilk geldiği zamanki 2-3 maçı gibiydi... Hatta bana takılan arkadaşlar da oldu, eh tamam hak verdim, zaten kötü demedim sadece hani en iyisi denmesine itiraz ettim neyse de, bu sefer tamamen iyiydi, tartışmaya mahal yoktu...
Burak fazla üçlük salladı yine içeri drive et diyorlar atıyor dışarıdan, 2 kere girdi zaten onlar da basket oldu, biri de sanırım basket fauldü...
Neyse, keşke işi hakemlerin oynayabileceği son sahneye bırakmasaydık.
Hâlâ ifrit olma durumum geçmedi... Akşam beşiktaşı ynmek bile yetmedi
 
Hatalarımızı görmemiz lazım ama maçı basbaya hakemler götürmüş.Bir de kritik anlarda işi hakemlerin vicdanına bırakıyoruz.76-75 iken o topu tutsak maç bizim.Bir de video görüntüsü filan çıkarsa maç tekrarlanır.Canaydın da artık seyrettiği maça ağırlığını koysun.Gerçeketn üzüntü verici. :cry: :cry: :cry: :cry:
 
Bir hakemler eksikti, görünüşe bakılırsa o da katılmış kümede kalma mücadelemize. Çok zor artık işimiz. Pek kaale almadığım Tekel Banvit'i yenmiş, iyice kızıştı durum.

Öte yandan Özhan Canaydın'ın maça gelmesi güzel bir işaret. Çok şaşırdım duyunca. Bundan sonra daha fazla ilgisini görebilecek miyiz bakalım.

Son basket süre bittikten sonra atıldıysa tekrar mümkün olabilir. Çok sıkı kulis lazım tabii. Tabii önce bir video kaydı. :roll:
 
Aliemre' Alıntı:
ozzy' Alıntı:
Seneler önce KSK-FB maçında da olmuştu ama tam tersi. FAruk muydu kimdi hatırlamıyorum süre bitmeden 3 lük atmıştı ama hakem (memduhtu galiba) vermedi. Maçtan sonra inanılmaz olaylar çıkmıştı. KSK itiraz etti ama bağıra bğaıra FB ye verdiler maçı. Süre bariz şekilde dolmamıştı.



beşiktaş maçıydı kardeş o Faruk salladı girdi çok iyi hatırlıyorum o maçı

Yok FB maçıydı iyi hatırlıyorum çünkü salondaydım. FB li bir arkadaşla izlemiştik. Adam yüzünden FB li diye dayak yiyecektik neredeyse.. Arkadaşın dayısı şeref tribünün çıkışından çıkarmıştı bizi. GS maçları da dahil dayağa en yakın geldiğim maçtı. KSK tribünü komple sahaya girmişti :D

P.S. Bu dediğim maç baya eski bir maç. 90 ların başı olmalı.
 
koch' Alıntı:
Hatalarımızı görmemiz lazım ama maçı basbaya hakemler götürmüş.Bir de kritik anlarda işi hakemlerin vicdanına bırakıyoruz.76-75 iken o topu tutsak maç bizim.Bir de video görüntüsü filan çıkarsa maç tekrarlanır.Canaydın da artık seyrettiği maça ağırlığını koysun.Gerçeketn üzüntü verici. :cry: :cry: :cry: :cry:
ya başkan geldide noldu hocam ya?adam bi el sallamaktan aciz kaldıki ağırlığını koysun

Bakıyodum maçı falanda pek izlemiyodu genelde yanındaki bi kaç ihtiyar delikanlıyla muhabbet ediyodu sadece

İnsan bi taraftarına karşılık verir bişi yapar bi jest yapar ya
 
arkadaslar,

Basket acindan cikip direkt Sami Yen'e gittim, sonra da gece eve gec dondum ancak simdi yazabiliyorum.

Hakemler sezon basindan beri bizim maclarda kritik kararlari aleyhimize caliyorlar ama dun artik isin suyunu cikarttilar. Onceki maclardaki kayiplarda hakeler kadar bizim kotu oyunun da cok payi vardi ama dun ilk kez oyun genelinde savunmada fena olmayan bir grafik yakaladik (40 dk'da 68 sayi). 3. periyod disnda hucumda da fena sayilmazdik (gerci hucumda yine saglikli setler yoktu ve eline gecen ucluk atti ama hic olmazsa yuzdemiz biraz daha iyiydi) ama bu kez hakeme takildim. Birkac kritik pozisyon icin fikriniz sormak istiyorum:

1- Normal surenin bitimine 18 sayine varken Boddicker'in attigi sayi hatali
yurme yaptigi gerekcesiyle iptal edildi. Bence hicbirsey yoktu, stpes yaptigini goren bir Allahin kulu var mi.

2- Uzatmanin bitimine 20 saniye kala disari cikan topu KSK'liya veren hakemin itiraz sonrasi yuzundeki pis tebessumu gordunuz mu? Bilerek yanlis caldigina eminim.

3- Bizim aleyhimize cok kolay 3 teknik faul calan hakemler, KSK benchinde olan oyuncularin kendilerine ayaga kalkip el-kol hareketleriyle itiraz etmelerine hicbirsey demediler.

Galatsaray Kulubu basketbol camiasi icindeki agirligini artik devreye sokmali, goz gore gore dun takim katledildi.

Bu arada ufak bir not: Halil Uner dun magdurdu ve sinirli olma hikkina sahipti ancak her ne olursa olsun Muratcan'in babasi Necati'ye soyunma odasi koridorunda saldirip "Sen bittin! Oldurecegim seni! Olumun benden olacak!" seklinde tehdit etmesi Galatasaray kocuna hic yakismadi (herhalde Sedat Peker Abisine sikayet edecek). Sayunma odasi onundeki bu tartisma sonrasi "Hail Uner" diye tezahurat yapan arkadaslardan bu foruma uye olan varsa, bu tavri neden alkisladiklarini aciklayabilirler mi?
 
Halil Uner dun magdurdu ve sinirli olma hikkina sahipti ancak her ne olursa olsun Muratcan'in babasi Necati'ye soyunma odasi koridorunda saldirip "Sen bittin! Oldurecegim seni! Olumun benden olacak!" seklinde tehdit etmesi Galatasaray kocuna hic yakismadi (herhalde Sedat Peker Abisine sikayet edecek). Sayunma odasi onundeki bu tartisma sonrasi "Hail Uner" diye tezahurat yapan arkadaslardan bu foruma uye olan varsa, bu tavri neden alkisladiklarini aciklayabilirler mi?

Hocam sen yanlış görmüşsündür. Hocamız öyle şeyler yapmaz. Eli öpülesi önünde saygı duruşu yapılası insandır öyle şeyler yapmaz. Yaptıysa da sapına kadar haklıdır. Geçmişi de tertemizdir.. Camiamıza her yönüyle yakışan eşsiz bir insandır.

P.S. Bu hafta da hakem sayesinde yırttı H.Ü. Bakalım haftaya yenilirsek sebep ne olacak.. hakem,salon,top,Ülkerli FAtih.. nasılsa bi sebep bulunur..

Aaa mart ayı gelmiş. 4 ay oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst