G
Guest
Misafir
eğer ömerin dedigi gibi olursa bence o salon o gün full ceker ( umarım ve en büyük arzum )
gökce başaran' Alıntı:Bugun beşiktaş kaybetti ve cok iyi oldu haftaya da beşiktaş-banvit macı var biri de orda tökezlicek iyi ya cok güzel ayrıca türk telekom fener ülker macı da var ordan da biri 2 yenilgi olcak onlara da yaklaşcaz ki ben telekomun kaybetmesini daha cok istiom cünküü 2. devre düseceklerine inanıyorum ama bunların bizim lehimize dönmesini istiyorsak renaultu yenmemiz şart ki yenecegimze inanıyorum
Başta Kaptan Burak olmak üzere takım cuma oynayıp haftasonu dinlenmketen memnunlar . Ama benim içinde cuma trafiğinde işten çıkıp yada 1000 takla atıp avrupa yakasında kalarak maç saatine kadar banka banka gezmek...Semih Ural' Alıntı:cuma maclarına da uyuz oluyorum ya
baska gün saat mi yok kardesim..
Benim bildigim o iş biraz karısık yani kesin bişey söylenemez bu iş icin ama tam olarak bilen varsa aydınlatsında bu kaosta bitsinÖmer Moralı' Alıntı:arkadaşlar bir şey sorayım bizim seneye avrupa'da oynamamız için normal sezonda mı ilk 4'e girmemiz lazım yoksa play-offlarda yarı finale mi kalmamız lazım?
Fırat UZUN' Alıntı:Başta Kaptan Burak olmak üzere takım cuma oynayıp haftasonu dinlenmketen memnunlar . Ama benim içinde cuma trafiğinde işten çıkıp yada 1000 takla atıp avrupa yakasında kalarak maç saatine kadar banka banka gezmek...
ben tersini düşünüyorum.tt zaten bir süre sonradüşecekse bu maçlarda kazansınlarda fb efes gibi takımların mağlubiyet almasını sağlasınlar.yoksa ligde onları yenebilecek takım sayısı çok az.gökce başaran' Alıntı:Bugun beşiktaş kaybetti ve cok iyi oldu haftaya da beşiktaş-banvit macı var biri de orda tökezlicek iyi ya cok güzel ayrıca türk telekom fener ülker macı da var ordan da biri 2 yenilgi olcak onlara da yaklaşcaz ki ben telekomun kaybetmesini daha cok istiom cünküü 2. devre düseceklerine inanıyorum ama bunların bizim lehimize dönmesini istiyorsak renaultu yenmemiz şart ki yenecegimze inanıyorum
ee yensin de fenerbahce ülker yada efes pilsenin gecme sansımız bence yok bu kadrolarla ve bazı etkenler dolayısıyla ama telekom bence ikinci yarı süpriz yenilgiler alacak en azından bu iki takıma göre o yuzden böle düsünüom ve türk telekomu gecme sansımız da var benceÇağrı Çankaya' Alıntı:ben tersini düşünüyorum.tt zaten bir süre sonradüşecekse bu maçlarda kazansınlarda fb efes gibi takımların mağlubiyet almasını sağlasınlar.yoksa ligde onları yenebilecek takım sayısı çok az.
Can Altay' Alıntı:En güzeli maçın pazar 16.30da olması.
Bu işi yönetim ayarlamalı artık
Alen_uA' Alıntı:Buarada bir güzel haber daha
Banvit kendi evinde Tofaşa yenildi :atki
Kerem Ölmez' Alıntı:Yönetim bir basketbol şubemiz olduğundan haberdarmı acaba???
kaynak var mı?Orumcenk' Alıntı:Yer: Ahmet Cömert Spor Salonu
Saat: 20:00
Tarih: Cuma günü 12.01.2007
Gene Cuma... Bu Cuma'lardan bana daral geldi. Bari NTV verse.