Müjde renkdaslar Cuma saat 20:00 de Ntv bizim maci yayinliyor.
Not: Ntv ve gs.org
Not: Ntv ve gs.org
Ali Keskin' Alıntı:Offf ya ben de gitmek istiyorum basket maçlarına. Allah kahretsin Kayseri seni, bir tane de basket takımı çıkaramadın su 1.lige Eskiden Meysu vardı, gidip izliyorduk ne güzel
Evet çok güzel takımı vardı Meysu'nun. Koraç kupasında filan oynamışlardı, iyi de sonuçlar almışlardı. Fener'i yendikleri bir maç vardı, onda çok zevk almıştımLevent ÖKTENER' Alıntı:o Meysu'da insan Meysu'su değildi yalnız.. bizim pamukspor'da yaparlardı idmanı yazın , izlerdik hep çok iyi bir 1 numaraları vardıda unuttum adını , hatta getirdikleri zamanda baya gündemde olmuştu..hoca'da çok iyidi..kombassan konya ve meysu zamanında çok iyi yatırımlar yapıyordu basketbola, sonra bıraktılar bir getiri olmayınca heralde..salon da çok güzel çünkü Kayseri'de..
Melvin booker en son bildigim kadarıyla rusya da oynuyordu ve eminim iyi bir paraya oynuyordur .Ayrıca cok da yaşlandı,mitcell fena değil biraz asist özelliğini geliştitirse yeterli olcaktır zaten onla yanılmıyorsam 2 yılık anlaşmamız var.ersin çelik' Alıntı:arkadaşlar siteye yeni üye oldum.sizin yazzdıklarınızı takip ediyorum.bence eski ülkerli efthimios rentzias gowan ın yerine alınabilir.hem 5 hem 4 numaralı pozisyonlarda oynuyo ve orta şutu olan skorer bi oyuncu.gelecek sene için ilk olarak madadi imkanlarla(riva )birlikte takıma melvin booker eski ülkerli dahil edilmeli.tam bi oyun kurucu her yerden atabildiği şutlar ve takıma abilik edbilir.ayrıca jenkins gibi içeri dalışlarıda çok etkiliydi.tabiki basketbola halen devam ediyo ise ki ediyo diye bilgim var
:atki