Galatasaray: 77 - Oyak Renault: 64

Arda EZER' Alıntı:
Baska bahane yazar insan ... Unuttuk başkan kusura bakma ... Özürün kabahatinden büyük.
Başkanım siz Protokolde izlediğiniz için rahatsız etmeyelim dedik.
1 de sayın başkanım maçtan sonra forumdaşların yollarda helak oldu hiç çocuklar nasıl giticeksiniz teeee Anadolu yakasına demedin ...
 
zaman zaman iyi zaman zaman kötü oynadık bugün..özellikle yarı sahada ki baskılı savunma gerektiği zamanlarda çok güzel uygulandı..rakibe verilen 20 hücum ribaund'ının 15' i alan savunması yaparken..şut atıldıktan sonra box out sorunu var , kimse bulamıyor o sırada bölgesinde ki oyuncuyu ve box out yapcağı adamı....31-37 ribauntlar da geride olmamıza ve 20' ye yakın top kaybına rağmen 15 sayıyla kazanmamız sevindirici olan unsur,tabi rakipte oldukça zayıftı..bu galibiyet kandırmasın bence kimseyi..hala istenilen oyun yok sahada..2. yarıda Fitch sayesinde biraz kıpırdanma oldu..
neyse takıma tebrikler iki hafta ara var umarım bu bölümde gereken pota altına bir takviye yapılır ve 2. yarıda en azından yeni bi uzunla yola devam edilir..
şu Cemal'inde faul problemini aşması lasım biraz..böyle olduğu müddetçe kafa kafaya giden hiçbir maçın son bölümünde oynayamaz .. yazık eder kendine..
 
arkadaşlar hollman nasıldı.maçı izleyen arkadaşlar nasıl buldu pota altını kapatıp sayılar üretebilir mi?hollman,ikinci yarı eski karşıyakadaki performansını yakalabilir mi?
 
Dünkü takımın oyunuyla ne holman ne de başka bir oyuncu değerlendirilebilir. Sadece Murat Kaya vardı sahada. Soğuk kanlı mücadeleci ve korkusuzluğu ile benden acizane tam not aldı. Ayrıca içeri dalışlarında sanki bazı küçük el ve bilek hareketlerini ficht ten almış gibi geldi bana.

Yıllardır anlayamadım sanırım bundan sonrada anlayamıyacağım polis - taraftar gerginliğinin bir örneğini dün tekrar izledik salona girişte. Üstelik bir hiç uğruna.
 
Fırat UZUN' Alıntı:
gsbasket yeri degil yenilmezarmada yeridir.[quote="Murat İNAL":3f91f]Lafa bak beri gel.
[/quote:3f91f]


Öyle bir oluşum mu var ? :roll: Ayıp ayıp soyutlamayın kendinizi bu kadar.


Fırat UZUN' Alıntı:
Başkanım siz Protokolde izlediğiniz için rahatsız etmeyelim dedik.
1 de sayın başkanım maçtan sonra forumdaşların yollarda helak oldu hiç çocuklar nasıl giticeksiniz teeee Anadolu yakasına demedin ...


Protokol de izleyen iş bilmezlerle aynı kefeye koydun beni ya eyvallah ...
Dışarda olaylar çıkıyor, protokolde oturan beyefendilerin dünyadan haberleri yok. Olay, özel şoförlü araçlarla salona gelip de takım elbiselerle protokolde keyif catmakla olmuyor malum...

Çıkışta anadolu' ya geçseydim yalnız gitmezdim zaten Fırat Bey. Sanki hiç yapmadıgımız şey teessüf ediyorum.
 
Dün bende vardım salonda

Eneteresan bir maçtı kötü oynadık diyemem ama rakibimiz tahmin etiğim kadar vasat bir takım görüntüsünde değildi.

Maçta en çok beğendiğim Murat Kaya oldu çok mucadele etti sürekli takım arkadaşlarına yardımda bulundu.

Mitchell ise biraz daha durgundu bu maçta ama yinede fena değildi

Maça gelip bağıran herkese teşekkürler maça 10 dk. kala salonda 10-15 kişi olmamıza rağmen sonra aniden dolduruduk :)
 
arkadaslar kısaca macı özetlersek;:

cemal:her zaman muratla beraber takımın en iyisiydi
murat:cok mucadele ettı takımın en iyisiydi
fitch:ilk yarı yoktu sadece 3.periyotta iyiydi ama genelde skor rahatlıgından olsa gerek kendini sıkmadı

mitchel:savunmasıyla vardı kritik anlarda attığı sayılar görülmeye değerdi
fatih :murat hoca onun için cok erken karar verdiama kötüüydü
holman :macın en iyilerindendi blokları süperdi
tufan:bilindik savunmasıyla ve kritik 3 lüklerle maca damgasını vuranlardandı
 
Beklenildiği gibi kolay bir galibiyet aldık. Daçka maçından sonra kolay maç tanımını rafa kaldırmış olsak da.

Tribünlerin dolmamasını hava koşullarına bağlayacağım ama bahar havasında oynadığımız maçlar da ortada. O salonu sadece fener maçlarında mı doldurmayı başaracağız?

Maçın en önemli olayı harika pankartlardı bana göre. Emeği geçen herkesin emeğine, yüreğine, cebine sağlık...
 
Acıkçası maç öncesinde daha ad kolay bir galibiyet alacağımızı düşünüyordum. 25-30 sayı farkı yakalarız diye tahmin ediyordum ama maç başlığında takımın da benle aynı düşüncede olduğunu ve daha maç başlamadan rehavete kağıldığını görünce şaşırdım.

Şu Galatasaray kadrosundan iki ayrı beş çıkarsak ikisi de elini kolunu sallaya sallaya Renault'yu yener. o yüzden de fazla bir söze gerek yok.

Salona giden taraftar sayısı maalesef çok azdı. Takıma taraftar olarak arkanızdayız, size inanıyoruz ve güveniyoruz mesajını ancak salonları hınca hınç doldurarak verebiliriz. son yıllara baktığımızda elimizde en iyi ve gelecek vaad eden bir kadro varken ve halil üner'den kurtulmuşken bu takımı daha fazla desteklememiz gerekiyor.

Fatih bu takım için bence çok önemli bir oyuncu. Savunmya yaptığı katkı ile rakip kim olursa olsun pota altından geçit vermeyerek işleri kolaylaştıran ve zaman zaman hücumda da iyi işle yapabilen bir oyuncu. Çok iyi bir insan. Kendisini de çok severim ancak maalesef basketbol zekası biraz düşük. Pozisyonlara ve hakem kararlarına çok fazla takılıyor ve oyundan kopuyor. Bir türlü bu olumsuz özelliğinin üstesinden gelemiyor.
 
bence bu galibiyet önemliydi ama bir kez daha gördükki takımımız küçük maçları ciddiye almıyor.Bu yüzden dün zorlandık biraz çok hucum ribantı verdik rakibimiz tek yabancıyla oynuyor bide şut atan tek adamları var genede bizle uzun süre başabaş oynadılar böyle küçük maçları alabiliriz ama büyük maçlarda hezimet olur
 
salona geç girsemde tribünlerdeki havayı hemen aldım.salon beklediğim doluluktaydı tribünleri çok canlı gördüm tezahurat yapmayı özlemişiz sanırım.maçı pota arkasındaki portatif tribünde izledim ilk defa maç izliyorum pota arkasında keyifliymiş açıkçası.dün akşamın önemli olaylarından biride açmış olduğumuz pankartlardı.. çok anlamlı olan bu pankartları umarım ntv göstermiştir ve pankartlarla ilgili yorum yapılmıştır.maça gelecek olursak bizim takımın çok açık ve net konsantrasyon eksikliği var küçük takımlarla oynadığımız maçlara büyük oyuncularımız iyi konsantre olamıyor bu sorun aşılmalı.murat kaya ise gecenin adaıydı.
 
ersin çelik' Alıntı:
arkadaşlar hollman nasıldı.maçı izleyen arkadaşlar nasıl buldu pota altını kapatıp sayılar üretebilir mi?hollman,ikinci yarı eski karşıyakadaki performansını yakalabilir mi?


Holman yaptı işler, büyükdü.. Ama hala sayı konusu 2 plana bırakıyor olması beni üzüyor :/
Karşıyaka performansı için önünde güzel bir zaman var. blok ve ribaundlar çok iyi ama sayı ve faul konusu hala eksik.. Şu maçda 5 faul almasa hala iş yapardı.. Biraz daha faul konusunda gayret...
 
GALATASARAY CAFÉ CROWN: 77
Darrel Mitchell 14, Tufan Ersöz 8, Gerald Fitch 19, Fatih Solak 1, Jerry Holman 6, Cemal Nalga 12, Murat Kaya 12, İsmet Hacıoğlu, Tolga Tekinalp 5

OYAK RENAULT: 64
Evren Büker 6, Brian David Morrison , Özgür Bıyık 3, Charles Bennett 7, Serhat Büker 4, Ahmet Ali Erdoğan 19, Altan Erol 2, İhsan Yalçın Azizmahmutoğulları 12, Fatih Eravcı 2, Uğur 7, Hüsnü 2

takım istatistikleri
---------------------
2 sayı (iç) galatasaray 15/26 (%58)
2sayı (dış) galatasaray 4/8 (%50)
3 sayı galatasaray 10/18 (%56)
serbest atış galatasaray 9/19 (%47)
ribaunt:31..Top Çalma:7..Top Kaybı:21

http://img228.imageshack.us/my.php?imag ... 78bdp7.jpg
 

Üst