Galatasaray: 79 İTÜ: 67

İTÜ kadro olarak cidden çok kötü durumda. İnsan üzülüyor ama 2.ligde daha iyi kadrolar mevcut, yarın zorlanmadan alırız tahminimce. İsmet-Serhat-Valentin-Garnett gibi isimler oynayıp takıma alışmalrı açısından faydalı olur.
 
Efes maçının ardından İTÜ'yle oynamamız daha iyi.Karşıyakayla oynasak 2. yenilgiyi alıp havlu atabilirdik.Benim içimde ufak bir şüphe var ama yine de kazanacağız.
 
fark olursa gençleri daha çok izleriz ben valentini çok merak ediyorum efes maçında çocuk sayı attı kenara alındı
 
İTÜ oyun kurucuları Berkant'a (ismini yanlis hatirlamiyorsam) endeksli oyun oynuyor, savunmalari çok kötü, hücumda da sayi bulmakta oldukça zorlaniyorlar. Dün Karsiyaka biraz disini sıktı, farki açti.

Aliriz, almaliyiz...
 
Ben Edirne'deki arkdaşlardan arada öğrenip geçeceğim. Yanlız biraz rahatsızlığım var, umarım yatağa düşmek zorunda kalmam.

2. dakikda 9-3 öndeymişiz.
 
2:34 kala 19-9 öndeymişiz, tabii pek de iyi duyulmuyır, yanlış anlamadıysam İsmet iyi oynuyormuş(6 numara sarışın=İsmet diye düşünüyorum :atki )
 
23-14 ilk çeyrek skoru. İsmet sonradan girmiş ve çıkmamaış iyiymiş, Garnett de oynuyormuş. rahat alırız deniyor. Son saniye yemişiz ve 14 olmuş. Bunlardan sonra tahminen çeyrek başladı ve ses gitti yine, devrede skoru ve yorumları daha net alabilirim.
 
eh fena degil ya.istatistikler falan nasıl acaba?ben umutluyum bu sezondan... aslında birkaç flaş galibiyet alabilsek takımın güveni gelecek daha iyi olacak
 

Üst