Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

Eze eze oynayıp ellerinden kupayı alırız.
Bugün o salonda gülen suratlar ağlıyarak takımlarını İtalya'da karşılarlar.

Deplasmanda yenildi diye maça gidip 20 ytl vermeyen arma sevdalısı,taraftar,holigan vb şeyler şurada fazla dolaşıp sinir bozmasın.Galatasaraylı o gün salonda takımıyla kupayı kaldıracak.

ali sinan' Alıntı:
yenildik 12 sayı farkla son bölümde inanaılmaz top kayıpları yaptık. Biz bu takımdan bir gömlek daha iyi takımız bu çok açıktı ama seyircden etkilendik çok kötü oynadık son bölümde diğer yandan bu soffia young bence çok sıradan bir oyuncu.
son olarak ayhan şahenk te salon tam dolar ise biz bu takıma bırakın 13 sayı fark 30 sayı fark çok rahat atarız.
Ali gerçekten komiksin :) young'u biraz tanı ondan sonra yazı yazarsın

bilet fiyatları hakkında düşüncesi olan yok mu?

bu kadar önemli bir maçta 5 -10 lira arası fiyatlarla o salon cehennem olacakken bu 20-50 liralık fiyatlar nedir yine çekirdekçilerle doldurucaklar salonu anlaşılan...

inanamıyorum. bu kadar iyi bir 3 periyot,sonuç 12 sayı, olacak iş değil. rakibi küçümseyenlerin basketbol bilgisinden şüphe ediyorum, işimiz çok zor ama, perşembe salon dolmalı. kupayı alacağız.

mükemmel geçen ilk yarının ardından ikinci yarı bu takıma hiç yakışmadı.bizim inancımız sonsuz biz bu takıma inanıyoruz ve kupayı İSTANBUL'da kaldıracağız.
rakip takım sanırım rövanş olduğunu unuttu.kupayı kazansalar bu kadar sevinmezlerdi :D

Seçkin Serin' Alıntı:
inanamıyorum. bu kadar iyi bir 3 periyot,sonuç 12 sayı, olacak iş değil. rakip gerçekten iyi takım, işimiz çok zor ama, perşembe salon dolmalı. kupayı alacağız.
benim sahsi gorusum toranto vasat bir takım ama cok iyi mucadele ediyorlar ama istanbulda sansları yok birde su tugbayı izlemek istemiyorum artık

Ayhan Şahenkteki atmosferi şimdi bile düşünürken tüylerim diken diken oluyor!

Alacağız bu kupayı!

Şu takıma İtalyada 3 periyod önde götürüp allah korusun ayhan şahenkde kupayı verirsek çok üzülürüz.Elimize gelen fırsatı değerlendiremedik.İtalyada işi bitirebilirdik derken 12 sayı fark yedik işimiz zorlaştı.Umarım kursk maçı gibi savunma yaparız da kupayı alırız.Ama kolay olmayacak.Onlarda Kursk a neler yaptığımızın farkında ve çok disiplinli oynayıp bizim bugün önde oynarken yaptığımız gibi kontrolü kaybetmek istemeyecekler.İşimizi zorlaştırdık dediğim gibi ama umarım 3000 kişinin desteğiyle kupayı alıcaz.

Metin Kuruçay' Alıntı:
Bir taraftar nasıl olur, basketbol taraftarı nasıl olunur onu gösterdi bugün Taranto taraftarı. Biz hücum ederken asla tezahürat yok müthiş bir ıslık var. Bizim gibi rakip hücum ederken hoplayıp zıplamadılar.

Ayhan Şahenk' te onlar gibi olabilirsek burda kupayı kaldırırız. Yok tersi olur, yönetim-futbolcu-taraftar tezahüratları salonu inletirse şimdiden geçmiş olsun derim.

Metin bey, siz yarı final maçına gelmediniz veya seyretmediniz, biz galatasaray taraftarı olarak çok daha iyisini yaptık ve daha azdık.
emin olun 9 nisanda çok çok iyisi olacak.

Gerçekten ne diceğimi bilemeiğim bi an...kaç sayı fark atarız diye düşünürken, onlar bizim 8 sayı öndeyken yapamadıgımızı yaptılar ve müthiş bi seri yakaldılar...bu kadar isabetli 3 lük atana bi takıma bu kadar çok 3lük şansı verirsek sonuç kaçınılmaz olur...inşallah şahenkte maçı alacağız fakat fark konusunda bi yorum yapmak mümkün değil...Saygılar

sonucu bi kaç oyuncuya yüklemek ne kadar doğru bilmiyorum ama tuğba'nın 3. çeyrek sonunda yaptığı bariz hatalar final oynayan bi takımın guardına yakışmadı..Ama ayhan şahenkte +13 yapacağımızdan hiç kuşkum yok

Şu takıma İtalyada 3 periyod önde götürüp allah korusun ayhan şahenkde kupayı verirsek çok üzülürüz.Elimize gelen fırsatı değerlendiremedik.İtalyada işi bitirebilirdik derken 12 sayı fark yedik işimiz zorlaştı.Umarım kursk maçı gibi savunma yaparız da kupayı alırız.Ama kolay olmayacak.Onlarda Kursk a neler yaptığımızın farkında ve çok disiplinli oynayıp bizim bugün önde oynarken yaptığımız gibi kontrolü kaybetmek istemeyecekler.İşimizi zorlaştırdık dediğim gibi ama umarım 3000 kişinin desteğiyle kupayı alıcaz.

12 sayi fark hos olmadi elbet, ama bence kapatamayacagimiz bir fark degil. Cras Taranto Dinamo Kursk'dan cok daha guclu bir ekip degil. Beni asil korkutan 20/50 TL'lik bilet fiyatlari. O salonun dolmasi gerekiyor, bangir bangir inlemesi gerekiyor, top rakipteyken annelerin cocuklarinin kulaklarini zarar gormesin diye kapatmasi gerekiyor. Yonetim umarim mac sonrasi fiyat politikasindan dolayi kafasini parkeden potaya vurmaz.

KUPAYI ALACAĞIZ kesinlikle ama şu takıma orda yenildiğimize üzüldüm yani biraz savunma sertliğinde neler yapabilcegimizi gösterdik maçı alıp götüreceğimiz yerde teknik faul top kayıpları vs. bizi bu noktaya getirdi bence biz onlardan kat kat üstünüz canınız sağolsun diyelim ve istanbul +13 ve üstü olmasını dileyelim

Maç öncesi 10 sayının altında bitirebilirsek rövanş için iyi bir avantaj elde ederiz diyordum. İlk 3 çeyrek takımımız gayet iyiydi, ama son periyotta çok basit hatalarla 25-9 gibi bir skor sonucu bu fark oluştu.

İnşallah burada yenip kupayı alırız ama kolay olmayacak, italyan takımı mücadeleyi maç sonuna kadar sürdüren bir takım.. Sonuna kadar mücadele etmeliyiz..

Okan DAMGACI' Alıntı:
[quote="Seçkin Serin":k5qhj4yj]inanamıyorum. bu kadar iyi bir 3 periyot,sonuç 12 sayı, olacak iş değil. rakip gerçekten iyi takım, işimiz çok zor ama, perşembe salon dolmalı. kupayı alacağız.
benim sahsi gorusum toranto vasat bir takım ama cok iyi mucadele ediyorlar ama istanbulda sansları yok birde su tugbayı izlemek istemiyorum artık[/quote:k5qhj4yj]
vasat mı? guardları penetre yapıp sayı da asist de çok rahat yapabiliyor, 2 tane çok ciddi, vasatın çok çok üstünde uzunları var, takım olarak baskı ve sert savunma yapabiliyorlar, bench'leri gayet yeterli, 6 kişiyle oynamıyorlar, uzunları dahil bütün takım yüzdeli şut sokabiliyor.
pardon bu mu vasat takım?

[vasat mı? guardları penetre yapıp sayı da asist de çok rahat yapabiliyor, 2 tane çok ciddi, vasatın çok çok üstünde uzunları var, takım olarak baskı ve sert savunma yapabiliyorlar, bench'leri gayet yeterli, 6 kişiyle oynamıyorlar, uzunları dahil bütün takım yüzdeli şut sokabiliyor.
pardon bu mu vasat takım?[/quote]

vasat derken kotu demek istemedim fena takım degil elle tutulur 3 4 oyuncusu var ha sutları cok iyi cok iyide savunma yapıyorlar ama kimse sene basında bu takımın finale kalıcagını(tarantodan bahsediyorum)tahmin etmiyordu