Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

Bilet durumu hakkında bilgisi olan var mı? :roll: Ben galiba ancak pazartesi günü alabileceğim ? :roll: :roll:

1000 civarı bilet satılmış, maç gününe kadar tüm biletler bitecektir!

Biz bu maçı kaybederiz, kupayı alamayız

suat=osman
-------------------
Herkes bu yazıyı alıntılasın, bakalım perşembe neler olacak :) :) :)

Çağlar Şentürk' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":x1ggo35m]1000 civarı bilet satılmış, maç gününe kadar tüm biletler bitecektir!

Yazıklar olsun bize.Final maçına çıkıyoruz daha biletlerin yarısı satılmamış.[/quote:x1ggo35m]
Ben yadırgamıyorum bunu. Temel ihtiyacı olan ulaşımı sağlayacak öğrenci akbilini herkes son kullanma zamanından 1 gün önce değiştirmeye çalışıyorsa biletlerde anca son günlerde satılır...

Çağlar bey siz merak etmeyin , bu büyük yönetim salonu doldurur. :?

Unutmuşum yazmayı. Büyük ihtimalle bu maçın biletleri ile önümüzdeki 3 içsaha maçına girilicek, o yüzden yırtmamak lazım biletleri :p :p
Resmi açıklama değil tabiki ama geçmiş olaylar böyle olabileceğini gösteriyor.

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Yazıklar olsun bize.Final maçına çıkıyoruz daha biletlerin yarısı satılmamış.

Cevdet Akay' Alıntı:
Çağlar bey siz merak etmeyin , bu büyük yönetim salonu doldurur. :?

Biletler maç gününden önce bitince ne diyeceksiniz gercekten cok merak ediyorum.
Önder bey siz yaşıyormusunuz :) bu arada tabiki bitecek o biletler ama yönetim bu sene berbat.

Arkadaşlar 20 liralık biletler bitmek üzere, 50 ler ise çok az kalmış!

Salonun 3de2 sinden fazlası satılmış durumda!

umarım fb ülker maçında yaşanan rezaletler tekrar yaşanmaz.kapılar erken açılsın ve polis kordonu oluşturulsun. yoksa o tek turnikede oluşacak yığılma içeri girişi kilitleyecektir.

Arkadaşlar biletimi az önce aldım, bir pota arkasında 10-15 kişilik, diğer pota arkasında da 50 kişilik civarı yer kalmıştı. Salon kesin doluyor yani haberiniz ola.

Avrupa Kupası finali bu hiç birşeyi bahane etmeye gerek yok çok parası olan biri değilim yanlış anlaşılmasın ama sene başında mesela Ankara yolunda trendeyken bana deselerde Avrupada final oynayacağız son maçta bizim sahamızda olacak belki kupa kaldırılacak 200 ytl biletler vallahi bi şekilde bulur alırdım ki biz Galatasaray o biletler muhakkak bitecektir hatta ilk kez bir basketbol maçında karaborsa görebilirsiniz ne diyeyim daha başka.

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Yarın bilet almayanlar maça gelmeyi unutsun.

Valla abi 20 liram yok okula gidip erken dönmeye çalışçam bu maç için,perşembe istanbulda olmayı planlıyorum sabahtan,biletim olmasada salonun orda olucam gerekirse maç sonuna kadar beklerim,kutlamalara girerim...