Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

Geçtiğimiz hafta federasyonun resmi sitesinde Avrupa maceramız hakkında bir yazı yazmıştım. http://www.tbl.org.tr/beko/arastirma.asp

Son rakibimiz İtalyanlar'ı da geçen hafta canlı olarak izledik hepimiz, nedir ne değildir daha iyi biliyoruz artık. 3x4 yapabileceğimize inanıyorum ben şahsen, çok zor değil bunu yapmak. Yeter ki iyi başlayalım maça, iyiden kastım bir anda öne fırlamak değil yalnız. http://sarayinsultanlari.blogspot.com/2009/04/3x4.html

Yarın olur da kaybedersek, bu kızlar alkışların en büyüğünü hakediyorlar herşeye rağmen. Büyük paralar döküp kurulan kadronun, büyük amatör hatalarla yönetilmesi, şubenin birilerinin elinde oyuncak olmasının sorumluları onlar değil. Onlar bize bir söz vermişti, o sözü gerçekleştirmek için finale kadar gelmeyi başardılar. Finaldeyiz, kendi evimizdeyiz, olur olmaz orasını yarın görücez ama dediğim gibi onlar tebriği çoktan haketti.

Sarayın Sultanları onlar, her zaman için gönlümüzün sultanları.

Finaldeyiz, kendi evimizdeyiz, olur olmaz orasını yarın görücez ama dediğim gibi onlar tebriği çoktan haketti.

Sarayın Sultanları onlar, her zaman için gönlümüzün sultanları.
...................................................................................................

Hepimiz canı gönülden alkışlamaya gideceğiz.

Bunu iilk kez dillendirdiğimizde Cumhurbaşkanlığı kupası için Ankara yollarındaydık, yeni kadro yıldız oyuncu transferleri ve geçen sezon ki onurlu mücadelemiz sonucu almış olduğumuz yarı final bizim Avrupa şampiyonluğu kelimesini yüksek sesle telafuz etmemizi sağlamıştı. Sezonu belki istediğimiz gibi geçiremedik uyumsuzluk, aksilikler, yönetimsel hatalar vesaire. Fakat o gün geldi çattı işte finaldeyiz İnşallah o kupa ellerinizde yükselecek ama ne olursa olsun biz sizi çok seviyoruz, alınan sonuç size olan sevgimizde oynamaya yapmayacak.

Taraftar gelirmi salon dolarmı dolmazmı bunu hiç konuşmak istemiyorum o salon dolacak her türlü yönetimsel hataya rağmen.

Fenerbahçeli bir bayan bsketbolsever olarak yürekten başarılar dilerim. Bu kupanın alınması Türk bayan basketboluna ciddi katkı yapacaktır.

Bizde bu kadar heyecan var acaba oyuncularda teknik heyetde nasıl bir heyecan var anlatılamaz bile.

Kupanın Gelmesine

Son ; 11 saat 34 dakika

beklenen gün sonunda geldi. bu gece çok kötü bir rüya gördüm
maç ayhan şahenkte değil ahmet cömert tipinde bir salonda oynanıyor. en fazla 10 kadar seyircimiz. maçı 6 sayı farkla mı ne kaybediyoruz. o pota altındaki fazla gelişmiş oyuncuları duman ediyor bizim takımı. Fırladım kalktım bu ne kabus dedim...

Allah sonumuzu hayr etsin, kızlarımıza güç, onların kızlarına korku versin, elleri ayakları birbirine dolaşsın :D

Final Maçına Gelecek Taraftarımızın Dikkatine

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, yarın (9 Nisan 2009 Perşembe) kulüp tarihimizdeki en önemli maçlardan birine çıkıyor. FIBA Eurocup final serisinin rövanşında İtalya temsilcisi Cras Basket Taranto'yu konuk etmeye hazırlanıyoruz. Kızlarımız bu maçı 13 sayı ve üstü farkla kazanmaları halinde, Türkiye'nin bayan basketbolundaki ilk Avrupa kupasını Galatasaray müzesine kazandıracaklar!

Saat 21:30'da başlayacak tarihi maçı "Tek Renk Tek Yürek" sloganıyla bekliyoruz. Yarın hepimiz kırmızı giyip Ayhan Şahenk Spor Salonu'nun tribünlerini kırmızıya boyayarak, 40 dakika boyunca kızlarımıza destek olarak kupayı hep birlikte kaldırmaya çalışacağız.

Bu önemli günde taraftarımızın rahatça salona girip maç izlemesi için alınan karar ve önlemler aşağıdaki gibidir:

* ?Tek Renk Tek Yürek? sloganıyla salonu dolduracak Galatasaray taraftarı için maç günü salonda da bilet satışı olacak. Ama taraftarlarımızın maç günü daha rahat etmeleri için biletlerini şimdiden Biletix?ten almalarında yarar var.
* Maç günü salonun kapısı 18:30?da açılacak. Finale mahsus olarak kapıda yığılma yaşanmaması için taraftarımızın maça erken saatlerde gelmesi önerilir.
* Salonun kapısı maça 15 dakika kala, 21:15?te kapanacak.
* FIBA kuralı gereği salon içindeki merdivenler boş bırakılacak.
* 18:00?den itibaren Şişli Belediyesi tarafından sağlanan 4 adet otobüs Ali Sami Yen Stadı?ndan salona ring sefer yapacak.
* Aynı dört otobüs, maç bittikten sonra taraftarımızı Ali Sami Yen Stadı?na götürecek. Bu organizasyona katkılarından dolayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül?e teşekkür ederiz.
* Kombine kart sahibi taraftarlarımız, Galatasaray bench'inin hemen arkasındaki blokta ağırlanacaklar. Yine kombine sahibi taraftarlarımız için salonun ana kapısında ayrı bir giriş tahsis edilecek.

Basın Mensuplarına
* Akreditasyonlar TSYD kanalıyla yapılacak.
* Foto muhabirler salon içinde çalışabilmek için görevli yeleklerini giymek zorundalar

Erkenden salonda olmakta fayda var.

çok ilginç üstteki haber dün çıkmasına rağmen daha 60 kere okunmuş.Acaba taraftarlar kuralları dikkkate almadan"nasıl olsa girerim" mantığıylamı gelecekler salona?

Çok yanılıyorlar.

son duruma göre pembe koltuklar faaliyette değil. bunun yerinde sandalye konulmuş, ama kimin için onu bilemem

* Futbol dahil bütün şubeler tam kadro salonda kızlarımıza destek verecektir.
Bu daha da heyecanlandırdı Arda Turan ,Sabri Sarıoğlu, Kewell ,Lincoln,Baros,Bülent Korkmaz,Hüseyin Beşok ,Cüneyt Erden... Kaptandan(ışılalben) Görsünler azmi savaşı hırsı Galatasaralılığı ;) Kupayıda alırsak Domino taşları gibi dizilecek Fiba EuroCup kupası Fenerbahçe galibiyeti Teknosa Türkiye Kupası TBBL şamp. TBL şamp. Turkcell Süper lig şamp.Aramo voleybol ligi şamp. tamam biraz abartı ve bu kupaların hepsini kazanmak hayâl olabilr ama yinede bir çoğuna etken yapabilir ;)

4 gündür aralıksız sınava giriyorum doğru düzgün iyi geçen yok.bgnküde onlardan biriydi ama yüzüm hep gülüyodu girerkende çıkarkende : ))
herkes bi şaşırdı ne bu mutluluk sınv zordu nie gülüyosun soruları :D benden gelen cevp : akşam maç var =) bu mutluluğu bile yaşamak çok güzel ben yeterli farkı bulucağımza inanıyorum hatta iddiaya bile girdim :D ama olmazsada bütün hfta bu maçı bekleyip heyecanlanmk bile güzeldi heleki o haftanın vize haftası olmasına rağmen : )))

salona fotoğraf makinesi alıyorlar mı? bu konuda kesin bilgi sahibi olan birisi cevaplarsa sorumu çok sevineceğim.

Ayşegül Aygün' Alıntı:
* Futbol dahil bütün şubeler tam kadro salonda kızlarımıza destek verecektir.
Bu daha da heyecanlandırdı Arda Turan ,Sabri Sarıoğlu, Kewell ,Lincoln,Baros,Bülent Korkmaz,Hüseyin Beşok ,Cüneyt Erden... Kaptandan(ışılalben) Görsünler azmi savaşı hırsı Galatasaralılığı ;) Kupayıda alırsak Domino taşları gibi dizilecek Fiba EuroCup kupası Fenerbahçe galibiyeti Teknosa Türkiye Kupası TBBL şamp. TBL şamp. Turkcell Süper lig şamp.Aramo voleybol ligi şamp. tamam biraz abartı ve bu kupaların hepsini kazanmak hayâl olabilr ama yinede bir çoğuna etken yapabilir ;)

işte bu çok iyi olur. kızlarımız her branşta desteklediler futbol tekerlekli basketbol hep onların yanında oldular. bu kez sıra onlarda yönetimde gerekeni yapıp onları getirmeli salona

tanrı bu gece kızlarımızın yanında olsun...

umarım Galatasaray formasına yakışır şekilde mücadele ederler ve kupayı isterler. isterlerse de tarihte bir ilki başaracaklarından hiçbir şüphem yok...

bol şanslar ve başarılar diliyorum...

Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

Bilet bulabilirsek, ben Efes Pilsenli kardeşiniz ve fanatik Galatsaraylı arkadaşımla birlikte yanınızda olacağız. Gişede dımdızlak kalmamak için soruyorum; bilet işini gişeye mi bırakalım yoksa iş çıkışı önce Biletix'e mi uğrayalım ?

efesliler.org olarak da ufak bir girişimimiz oldu ama ne yalan söyleyeyim pek taliplisi çıkmadı, tabi bunda maçın saatinin ve bilet fiyatlarının da etken olduğunu düşünüyorum. Umarım salon dolar ve hep birlikte güzel bir şampiyonluk kutlaması yaşarız.