Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

Resmi siteden:
Galatasaray'ın ev sahipliği yapacağı final maçının bilet satışı devam ediyor!

Tarihi gecede, takımımıza Avrupa şampiyonluğu yolunda kıpkırmızı tribünlerle "TEK RENK, TEK YÜREK" destek olmak için tüm Galatasaraylıları 9 Nisan'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'na bekliyoruz!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Biletix biletlerin bittiğini söylüyor, ama klübü arayıp sordum hala bilet var diyor!

Bugün bilet alabilen varmı hiç???

Eyüp abi,biraz önce aradım biletixi,biletler bitti diyorlar.Kulüp satış devam ediyor diyor.Netten bilet alınmıyor bugün.Doğrusu nedir bu olayın anlamadım.

Bana çok acil 2 bilet lazımdı ama alamıyorum malesef ben de netten. Bilet satışı devam ediyorsa bana mesaj atabilir misiniz? Önemli.

05546106641

Umarım herkesin katkısı maça üst noktada olur.
Eğer ver Augustus'a izle onu taktiğiyle oynarsak saç baş yolarız.
Herşeye rağmen takımımızı alkışlar herşey için teşekkür ederiz.
Tarih Şampiyonları Yazar, Bu kadar yakınken neden olmayalım...

Saldır Cimbom Ok Let's Go !

kapılar 18.30 da açılıp, 21.15 de kapanacakmış.. eser atalay duy bu sesi.. geç kalırsan beklemem girerim, umurumda bile olmaz..

tek korkum takımın baskı altına girmesi, belli bir farkı yakalama zorunluluğunun stresini yaşaması.. bu havaya girmezsek bence alırız..

Kaybedersek ne olur düşünmeye çalışıyorum(Kaybetmek yetmezmiş gibi oyuncularımızın Kaptanın(ışılalben) o üzgün hallerini görüp tam yıkılacağım) maçı kaybetmişiz o gece hiç birimiz uyuyamayacağız Ertesi güne sinirli huzursuz uyanacağız Evden çıkmak dahi istemeyeceğiz Hepimiz 9 Nisanı unutmaya çalışacağız gazete,tv,inernet'e hiç bakmak istemeyeceğiz Oyuncularımız 12 Nisanda moralleri bozuk olacak, Finalde elenmiş takım olarak salona girecekler :(. Bir süre sonra zaten acısı hafifler tamamen unuturuz Herkes unutacak final oynamak bizi ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEYECEK İlerleyen yılda kimin final oynadığı hatırlanmayacak sadece şampiyon taranto olarak bilinecek Galatasarayın adı dahi geçmeyecek finale kadar gelmemiz için harcanan tüm emekler yok sayılacak Elimizde kocaman bir HİÇ kalacak :(
(Kaybedersek bu kabusu bile mumla arayacağım)
Kazanırsak ne olur düşüncesi bile heyecanlandırmaya yetiyor(Galibiyetle Kaptanın zıpzıplığını doyasıya izlemek isteriz Kursk maçında doyamamıştık :) Maçı kazanırsak o gece yine hiç birimiz uyuyamayacağız :) sevinçten zafer sarhoşu olacağız Güne değil bütün haftaya büyük mutlulukla gülen bir yüzle başlayacağız morallerimiz tavan yapmış bir halde kendimizi dışarıya atacağız bulabildiğimiz kadar gazete alacağız tvde tüm spor haberlerini soluğumuzu tutarak takip edeceğiz internette havamızı atacağız Fiba EuroCup da KUPAMIZI kazanmış Galatasaray tarihine geçmekten başka Türkiyenin basketbol tarihine altın harflerle destan yazan takımın taraftarı olacağız 12 nisan günü salona tarih yazmış takım olarak çıkacaklar tüm salon ayakda alkışlayacak Tüm takımlar gıptayla bakacak:) O motivasyonla kupayı kazanmamız en olası sonuç:) Yıllar sonra bile hatırlanacağız gelecek yıllarda Euroleague de fırtına gibi eserken Fiba EuroCup'ı almış takım olarak hatırlanacağız Müzemizde Kocaman bir KUPA olacak tam UEFA kupamızın yanında:)
Aklımızda ne siyaset ne sevgili ne sorunlar ne para
Sadece tüm varlığımız tek sevgilimiz GALATASARAY
Kalbimizde de (IŞIL ALBEN,Mihriban Oğuz,Müge Erdem,Okan Çevik,Tuğba Palazoğlu,Seimone Augustus,Sophia Young,Esra Şencebe,Marina Kress,Yasemin Horasan,Bahar Çağlar,Yasemen Saylar,Beril Binoğlu,Şaziye Karslı ,Korel Engin,Sevda Esenler,Zerrin Hattacıkoğlu,Hakan Acer,Emre Vatan,Özge Alev) 20 Cesur Yürek var
Oyuncularımızın Sadece bedenleri bu savaşı vermesin ruh ve yürekleride bu savaşa katılsın LÜTFEN

Mustafa YEŞİLÖZ' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":10jfxfxx]Biletix biletlerin bittiğini söylüyor, ama klübü arayıp sordum hala bilet var diyor!

Bugün bilet alabilen varmı hiç???

Eyüp abi,biraz önce aradım biletixi,biletler bitti diyorlar.Kulüp satış devam ediyor diyor.Netten bilet alınmıyor bugün.Doğrusu nedir bu olayın anlamadım.[/quote:10jfxfxx]
İnternetten satış yok ama biletix gişelerinde satış devam ediyor. Yalnız çok az sayıda bilet kalmış. Muhtemelen mesai bitiminde biletler de tükenmiş olur.

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Kaybedersek ne olur düşünmeye çalışıyorum(Kaybetmek yetmezmiş gibi oyuncularımızın Kaptanın(ışılalben) o üzgün hallerini görüp tam yıkılacağım) maçı kaybetmişiz o gece hiç birimiz uyuyamayacağız Ertesi güne sinirli huzursuz uyanacağız Evden çıkmak dahi istemeyeceğiz Hepimiz 9 Nisanı unutmaya çalışacağız gazete,tv,inernet'e hiç bakmak istemeyeceğiz Oyuncularımız 12 Nisanda moralleri bozuk olacak, Finalde elenmiş takım olarak salona girecekler :(. Bir süre sonra zaten acısı hafifler tamamen unuturuz Herkes unutacak final oynamak bizi ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEYECEK İlerleyen yılda kimin final oynadığı hatırlanmayacak sadece şampiyon taranto olarak bilinecek Galatasarayın adı dahi geçmeyecek finale kadar gelmemiz için harcanan tüm emekler yok sayılacak Elimizde kocaman bir HİÇ kalacak :(
(Kaybedersek bu kabusu bile mumla arayacağım)
Kazanırsak ne olur düşüncesi bile heyecanlandırmaya yetiyor(Galibiyetle Kaptanın zıpzıplığını doyasıya izlemek isteriz Kursk maçında doyamamıştık :) Maçı kazanırsak o gece yine hiç birimiz uyuyamayacağız :) sevinçten zafer sarhoşu olacağız Güne değil bütün haftaya büyük mutlulukla gülen bir yüzle başlayacağız morallerimiz tavan yapmış bir halde kendimizi dışarıya atacağız bulabildiğimiz kadar gazete alacağız tvde tüm spor haberlerini soluğumuzu tutarak takip edeceğiz internette havamızı atacağız Fiba EuroCup da KUPAMIZI kazanmış Galatasaray tarihine geçmekten başka Türkiyenin basketbol tarihine altın harflerle destan yazan takımın taraftarı olacağız 12 nisan günü salona tarih yazmış takım olarak çıkacaklar tüm salon ayakda alkışlayacak Tüm takımlar gıptayla bakacak:) O motivasyonla kupayı kazanmamız en olası sonuç:) Yıllar sonra bile hatırlanacağız gelecek yıllarda Euroleague de fırtına gibi eserken Fiba EuroCup'ı almış takım olarak hatırlanacağız Müzemizde Kocaman bir KUPA olacak tam UEFA kupamızın yanında:)
Aklımızda ne siyaset ne sevgili ne sorunlar ne para
Sadece tüm varlığımız tek sevgilimiz GALATASARAY
Kalbimizde de (IŞIL ALBEN,Mihriban Oğuz,Müge Erdem,Okan Çevik,Tuğba Palazoğlu,Seimone Augustus,Sophia Young,Esra Şencebe,Marina Kress,Yasemin Horasan,Bahar Çağlar,Yasemen Saylar,Beril Binoğlu,Şaziye Karslı ,Korel Engin,Sevda Esenler,Zerrin Hattacıkoğlu,Hakan Acer,Emre Vatan,Özge Alev) 20 Cesur Yürek var
Oyuncularımızın Sadece bedenleri bu savaşı vermesin ruh ve yürekleride bu savaşa katılsın LÜTFEN

Bir spor olduğunu unutmayacağız ve ellerimiz patlayana kadar alkışlayacağız :)

sanırım biletler bugun itibariyle tükenmiş bir arkadaşıma almak istedim ama biletixteki adam tamamen tükendi dedi hem sevindim hem üzüldüm :)

Hepsine şimdiden teşekkürler bu heyecanı bizlere yaşattıkları için.Kupa bizim olacak.

Esra Şencebe: ?Kupaya Çok Yakınız?

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, yarın (9 Nisan 2009 Perşembe) çıkacağı FIBA Eurocup final maçı öncesi son hazırlıklarını tamamlıyor. Kızlarımız, tarihi maçta 13 sayı ve üzerinde fark elde etmeleri halinde Avrupa şampiyonluğu kazanacaklar. Oyuncularımızdan Esra Şencebe, karşılaşma öncesi resmi sitemize değerlendirmelerde bulundu.

Takımda morallerin çok iyi olduğunu belirten Esra, ?İlk maçta oyunun kontrolü elimizdeydi ama son dakikalarda kaçtı. Şimdi rakibimizi tanımış olduk. Bir haftadır çalışıyoruz ve öğrendiklerimizi en iyi şekilde değerlendirmek için hazırlandık? dedi.

?Artık bütün seneki emeklerimizin karşılığını alma zamanı? diye konuşan Esra Şencebe, kupanın hem takımımız, hem oyuncular, hem Türk basketbolunun gelişimi, hem de Galatasaray camiası için çok önemli olduğunu vurgularken sözlerini şöyle tamamladı:

?Böyle bir kupa yok. Ve ona çok yakınız. Önümüzde de hiçbir engel görmüyoruz. Elimizden geleni yapacağız ve maç satini bekliyoruz. Seyirci desteğine çok ihtiyacımız olacak ve Galatasaray taraftarını salonda görmek istiyoruz.?

Final Maçına Gelecek Taraftarımızın Dikkatine

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, yarın (9 Nisan 2009 Perşembe) kulüp tarihimizdeki en önemli maçlardan birine çıkıyor. FIBA Eurocup final serisinin rövanşında İtalya temsilcisi Cras Basket Taranto'yu konuk etmeye hazırlanıyoruz. Kızlarımız bu maçı 13 sayı ve üstü farkla kazanmaları halinde, Türkiye'nin bayan basketbolundaki ilk Avrupa kupasını Galatasaray müzesine kazandıracaklar!

Saat 21:30'da başlayacak tarihi maçı "Tek Renk Tek Yürek" sloganıyla bekliyoruz. Yarın hepimiz kırmızı giyip Ayhan Şahenk Spor Salonu'nun tribünlerini kırmızıya boyayarak, 40 dakika boyunca kızlarımıza destek olarak kupayı hep birlikte kaldırmaya çalışacağız.

Bu önemli günde taraftarımızın rahatça salona girip maç izlemesi için alınan karar ve önlemler aşağıdaki gibidir:

* ?Tek Renk Tek Yürek? sloganıyla salonu dolduracak Galatasaray taraftarı için maç günü salonda da bilet satışı olacak. Ama taraftarlarımızın maç günü daha rahat etmeleri için biletlerini şimdiden Biletix?ten almalarında yarar var.
* Maç günü salonun kapısı 18:30?da açılacak. Finale mahsus olarak kapıda yığılma yaşanmaması için taraftarımızın maça erken saatlerde gelmesi önerilir.
* Salonun kapısı maça 15 dakika kala, 21:15?te kapanacak.
* FIBA kuralı gereği salon içindeki merdivenler boş bırakılacak.
* 18:00?den itibaren Şişli Belediyesi tarafından sağlanan 4 adet otobüs Ali Sami Yen Stadı?ndan salona ring sefer yapacak.
* Aynı dört otobüs, maç bittikten sonra taraftarımızı Ali Sami Yen Stadı?na götürecek. Bu organizasyona katkılarından dolayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül?e teşekkür ederiz.
* Kombine kart sahibi taraftarlarımız, Galatasaray bench'inin hemen arkasındaki blokta ağırlanacaklar. Yine kombine sahibi taraftarlarımız için salonun ana kapısında ayrı bir giriş tahsis edilecek.

Basın Mensuplarına
* Akreditasyonlar TSYD kanalıyla yapılacak.
* Foto muhabirler salon içinde çalışabilmek için görevli yeleklerini giymek zorundalar.

İçimden bir ses yarısına yakını boş kalacak diyor salonun eğer dolarsa çok memnun olurum o ayrı,süper bi gece olacak ve kupayı bir şekilde alıcağız ,alamazlarsa da rakibi ve buralara kadar gelen takımızı alkışlamayı unutmayalım lütfen,takımı ayakta alkışlayıp şampiyon olmasalar bile olmuşlar gibi içeri soklaım

Eser Atalay' Alıntı:
İçimden bir ses yarısına yakını boş kalacak diyor salonun eğer dolarsa çok memnun olurum o ayrı,süper bi gece olacak ve kupayı bir şekilde alıcağız ,alamazlarsa da rakibi ve buralara kadar gelen takımızı alkışlamayı unutmayalım lütfen,takımı ayakta alkışlayıp şampiyon olmasalar bile olmuşlar gibi içeri soklaım
ben ve bir arkadaşım sinoptan geliyoruz eğer yarısı boş olursa gerçekten istanbuldaki aslanlara yazıklar olsun derim

Neyse kısa kısa yazıyım..

1 saat önce Galeria biletixten bi tane bilet aldım. Gişedeki eleman maça yogun ilgi oldugunu çok az bilet kaldıgını söyledi ama hala bitmemişti biletler. İnternet satışsa öglenden beri yok zaten. Yarına bilet kalır mı hala varmıdır bilmiyorum.

Tahminim yarın biletler bitmiş olur. Bedava girenlerle birlikte salonda hatırı sayılır bi kalabalık ve atmosfer olucagını düşünüyorum. Çok iyi bir tribün olucaktır.

Maça gelince kazanıcagımızı ama şampiyon olamıycagımızı düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Semih Ural' Alıntı:
Neyse kısa kısa yazıyım..

1 saat önce Galeria biletixten bi tane bilet aldım. Gişedeki eleman maça yogun ilgi oldugunu çok az bilet kaldıgını söyledi ama hala bitmemişti biletler. İnternet satışsa öglenden beri yok zaten. Yarına bilet kalır mı hala varmıdır bilmiyorum.

Tahminim yarın biletler bitmiş olur. Bedava girenlerle birlikte salonda hatırı sayılır bi kalabalık ve atmosfer olucagını düşünüyorum. Çok iyi bir tribün olucaktır.

Maça gelince kazanıcagımızı ama şampiyon olamıycagımızı düşünüyorum. Umarım yanılırım.

aman ağzından yeller alsın, inşallah yanılırsın.

aksine ben özellikle 2. periyotun sonları ve 3. periyotta farı açıp maçı öyle tamamlayacağımızı ve kupayı alacağımızı düşünüyorum.

Ntv Spor'da Sn. Mihriban Oğuz salonun dolacağını tahmin ettiğini söyledi duyumlarına göre(bilet satışlarına göre) ;)