Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

kapılar en geç saat 8 de açılmalı.Şahsen biz saat 8 civarı orda olacağız.Ben ki caferağada salon önünde yağmur altında 3 saat bilet kuyruğu beklemiş adamım :)

R-S-T Blokları açmıyorlar , böyle bir yönetim şekli olamaz. Vakit varken bu hatadan dönülsün yada daha uygun bir salona geçilsin. Bu kapayı almak istiyoruz ve yönetim yine zorluk çıkartıyor. Yeter artık beyler , yapamayacaksanız bu işi devredin.

Galatasaray Bayan Takımı'nın, perşembe günü 21.30'da oynayacağı FIBA Eurocup maçının programı açıklandı.

Galatasaray Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır, taraftarlardan maça kırmızı formalarıyla gelmelerini ve ''Tek renk, tek yürek kırmızı'' sloganıyla takımlarına destek vermelerini istedi.

Dedehayır, şu anda bilet satışlarından memnun olduklarını ifade ederek ancak taraftarların maçta izdiham yaşamaması için, bir an önce biletlerini Biletix gişelerinden almalarını istedi.

Kapıları saat 18.30'da açacaklarını açıklayan Dedehayır, 21.30'da başlayacak maçtan 15 dakika önce de kapıların tamamen kapanacağını söyledi.

Dedehayır, taraftarlar için saat 18.00'den itibaren Ali Sami Yen Stadı'ndan, maçın oynanacağı Ayhan Şahenk Spor Salonu'na otobüsler kaldıracaklarını kaydederek, salonda kombine kart sahipleri için ayrı bir kapının açılacağını sözlerine ekledi.

r-s-t blokları açamayan insanlardan yönetici falan olmaz. Resmen dalga geçiyorlar

Geç kalanlar olabilir bu yüzden 15 dakika olayı güzel olmamış ama düzeltiilir sanırım.

Sponsor almıştık ama bu sponsoru daha güzel kullanabilirdik. Kırmızı tişört yaptırıp dağıttırabilirdik. Asvel maçındaki tişörtleri hala çok kişide görüyorum. Onlar için de büyük bir reklam olurdu.

Tabi 3 saat önceden kapıların açılması da tek güzel bir gelişme de 3 saat için herhangi bir eğlenceli aktivasyon var mı? Sanırım yok. Yada burada belirtilmemiş.

Alt bloklara da birşey diyemiyorum. Final maçı yahu.

Pembe koltukların olduğu bölüme A.İpekçi'nin sandalyeleri gelecekmiş!

Kemal Çetin' Alıntı:
bu sandalyelere alt yapıyı oturtmayı düşünüyorlarmış,
50 liralık bilet alanlar nereye oturacakmış?

ultraaslan sorumlusunun itirazı olmuştu, bu sandalyelere ultraaslan grubu otursun diye, umarım itibarları kabul edilir.

Kemal Çetin' Alıntı:
ultraaslan sorumlusunun itirazı olmuştu, bu sandalyelere ultraaslan grubu otursun diye, umarım itibarları kabul edilir.
Oranın sahipleri belli arkadaşlar. Kombine alanlar ilk başta oturacak.

Biletimizi pota arkasındaki pembe koltuklardan aldık. Oraya Abdi İpekçi'deki sandalyeler mi gelecek şimdi?

Çok komik işler oluyor bir maçlığına şu lanet olasıca pembe koltukları açmak zor mu ya :oops:

bir forumda biri bu sabah 10.00 da 280 tane bile kaldığını görmüş.Biletler maç gününe kalmadan biter.taraftar görevini yaptı.Sıra Aslan Kızlarda.

Bağırmıştık Mersin'de Okan hocaya..
Şampiyon yap bizi cehenemde yak bizi diye..Şimdi zamanı hocam.

işten çıkıp, apar topar metrobüsle geliyoruz :)
pankartımız da var " metrobüsle geliyoruz " diye...

Şampiyon olsunlar Fener maçından önce bütün takım Işıl önderliğinde Ali Samiyende bir üçlü çektirsinler :)

Biletix biletlerin bittiğini söylüyor, ama klübü arayıp sordum hala bilet var diyor!

Bugün bilet alabilen varmı hiç???