Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Avrupa Şampiyonu GALATASARAYIMIZ,Bravo Kızlar!!

İLKLERİ BİZ YAPARIZ
TARİHİ BİZ YAZARIZ..bu kural böle gelmiş böle devam eder!!!!!!!!!!!!

Re: GALATASARAY AVRUPA SAMPIYONU!

Emeği geçen, bu kupada payı olan herkesi tebrik ederim.. Beklenenden zor oldu ama yinede sonuca bakmak lazım, hafife alınmayacak bir başarı çünkü..

Helal sarayin sultanlari.Bize bu kupayi getirdiginiz icin her birine ayri tesekkür etmek istiyorum.
Salona gidemedim ama TV karsisinda bu heycani sevinci yasadim.Yerimde duramadim zip zip hopladim.

Bize bu kupa cok yakisdi.Helal size! :)

Helal olsun kızlarımıza,tüm emeği geçenlere hepinize çok teşekkürler!!!

TESADÜF MÜ NE? :shock: :)

17 Mayıs'tan sonra 9 Nisan da bizim günümüz...
Tarih yazmak sanırım ille de sarı ve kırmızıyla birleşince meydana geliyor...
Bu tarihi yazan tüm üstadlara saygılar ve teşekkürler...

Allahıma şükürler olsun

emeğinize ellerinize sağlık

İlklerin takımı. Ne mutlu şey GALATASARAY lı olmak.

en ufak desteği olan herkese teşekkür.

Kıskananlar çatlasın :)

Doğum günümde alabileceğim en mükemmel hediye...

Bu kupada en ufağından en büyüğüne kadar emeği geçen herkese binlerce kez teşekkür ediyorum.

İyi ki Galatasaraylıyım, iyi ki.

Bize bu kupayı getiren inanç..Maç içinde fark arttı azaldı ama bizler yılmadık,televizyon karşısında ben ve milyonlarca Galatasaray taraftarının kalp ritimleri anlatılacak gibi değildi :) ..Dediğim gibi bizler inandık,basketbolcularımız inandı ve AVRUPA ŞAMPİYONU olduk!!!

Seimone Augustus'un sevinci mükemmeldi.Helal olsun sana Augustus . Augustus uzun yıllar bu forma altında oynayacağının sinyalini vermedi mi sizce?

Bütün basketbolcularımızı kutluyorum,onlara ve oraya gelip boğazları patlayıncaya kadar hiç susmayıp destek veren taraftarımıza çok teşekkür ederim...

Söylenecek tek bir şey var...

WE ARE THE CHAMPİONS ! !

Rakiplerimiz bizden korksun!

büyüklük bizm kanımızda varr:D söz söylenilmeyecek kadar muhteşem....
bu büyüklüğü görmeyen görmek istemeyen tüm herkese medyayaa...

İLKLERİ BİZ YAPARIZ
TARİHİ BİZ YAZARIZZ!!!

Adnan Polatın karşı takım kaptanını getirip alkışlatması olağanüstüydü..
büyüklüğümüz her zaman her yerde Galatasaray kültürü....

(bide sonda I will survive ve çıldırın çalsaydı iyice coşucaktıkk artık bunun dahasıda olmaz da :)

tesadüfen aldık sayılarıda tesadüfen attık hatta üstünede 21 sayı fark yaptık :p

sana göre tesadüf
bize göre söke söke
sen göremezsin
kupa bizim müzemizde

helal olsun aslanlarımıza

Müthiş bir şey , tribün olarak , takım olarak , klüp olarak bütünleşip aldık ötesi yok . Ama sezon boyunca takım buraya gelene kadar 3 hanelerde bile değilken taraftar sayısı hep oralarda olanlar asıl mimarıdır bu zaferin (taraftar olarak).

Hala bazı şeylerden ders alamıyoruz.f1 de yaşadık siyasi liderler vermeyecek ödül , anlayın bunu . Murat Başesgioğlu rantını sağladı geçti Galatasarayımız üzerinden. Ülke olarak çok gerideyiz. Bazı şeyleri aşamadık.Şurada şampanya patlacaktı takım ya neyse...

GALATASARAY EVRENSELDİR !..

Ne yazsam ne desem bilemiyorum. Kendimi o kadar şanslı hissediyorum ki...
Öyle bir nesiliz ki futbolda 4 sene üst üste şampiyonluk ve UEFA Kupası ile büyüdük. Geçen sene Engelsiz Aslanlarımız ile Dünya'nın en büyüğü olduk...
Şimdi de Galatasaray Bayan Basketbol Takımımız ile Avrupa Şampiyonu olduk... Şükürler olsun ki bunları yaşayabildik. Ve bu kulübün taraftarı oldukça daha çok başarı yaşarız. Avrupa'da neden Türkiye denince akla Galatasaray geliyor. İşte bu yüzden. ÇÜNKÜ BİZ TÜRKİYEYİZ...
Bu kadroyu kuran yönetime, bütün görevlilerimize, malzemecilerimize, masörlerimize, sezona başladığımız Cem Akdağ'a, bu kadronun başına geçip Avrupa Şampiyonluğu yaşayan Okan Çevik'e ve...
10 numaralı forması ile Dişi Metin Oktay'ımız Işıl Alben...
55 numaralı forması ile arma sevdalısı Esra Şencebe'ye...
4 numaralı forması ile Tuğba Palazoğlu'na...
6 numaralı forması ile genç Beril Binoğlu'na...
7 numaralı forması ile sezon ortasında gelse de Şaziye Karslı'ya...
9 numaralı forması ile Bahar Çağlar'a...
12 numaralı forması ile yeni gelen, bu maçta kadroda olmayan Kara Braxton'a...
13 numaralı forması ile Yasemin Horasan'a...
14 numaralı forması ile Yasemen Saylar'a...
15 numralı forması ile bu sene Petra'nın yerine doldurmaya çalışan Marina Kress'e...
33 numaralı forması ile pota altı canavarımız, geçen seneden beri çok sevdiğimiz, final maçında 27 sayı 9 ribaund ile oynayan Sophia Young'a...
Ve... Ve... Ve...
Tabiki;
23 numaralı formaya giyenlere hep özel ilgim olmuştur ama o başka... Bazılarına göre Sütlü Çikolatamız, bazılarına Karate Kit'imiz ama sonuçta bizim herşeyimiz bu formanın özü benimsemiş, hırsını her şekilde sahaya yansıtan, önüne geleni nakavt edip kenara atan, bu şampiyonluğun en önemli mimarlarından Seimone Augustus'a...
Sonsuz teşekkürler hepinize...
İyi ki varsınız... İyiki bizimlesiniz... Hepinizi çok seviyoruz...
Tribünde takımı her şekilde destekleyen ve bu yolda onları yalnız bırakmayan, şanına yakışır bir şekilde davranan büyük Galatasaray taraftarına da sonsuz teşekkürler...
Teşekkürler tekrar SARAYIN SULTANLARI...
2008-2009 SEZONU EUROCUP ŞAMPİYONU GALATASARAY...
ALLAH NAZAR'DAN SAKLASIN... BU TÜR TESADÜFLERİ HEP BEKLERİZ...
ALLAH BU TESADÜFLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN...

Türkiyede bir ilk
Yine Galatasaray'dan Geliyor.
Yok böyle birşey yok böyle bir gurur. :)
Hiç kimsede yok böyle bir taraftar.
Emeğinize boğazınıza sağlık.
Takıma birşey demeye bile gerek yok.
Helal olsun Sarayın Sultanlarına , helal olsun Dişi aslanlarımıza ;
:)