Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: GALATASARAY AVRUPA SAMPIYONU!

kupa canavarı galatasaray yine bazıları için hayal olan başarıları başarmaya devam ediyor bir şey soracağım seneye eurolegue demiyiz

Şampiyon ya, bildiğin AVrupa Şampiyonu. Çok büyüksünüz be!

Şimdi yatmam lazım nasıl yatacağım bilmiyorum :) İçim kıpır kıpır. Teşekkürler Galatasaray, tekrar tekrar sonsuz teşekkürler. Şu mutluluğu, gururu, heyecanı bizlere yaşattın!

İlkleri BİZ yaparız, Tarihi BİZ yazarız !
Hepsine helal olsun. Sophia'dan Kress'e, Augustus'tan Işıl'a, Esra'dan Tuğba'ya hepsine hepsine helal olsun. Mac boyu hiç susmayan taraftara da helal olsun. Allah hepsinden razı olsun.

Hakettik, inandık ve kazandık.

bu kupada emegi gecen herkese ama oncelikle bu takımı 2. ligden alıp AVRUPA SAMPIYONU yapan AHMET DEDEHAYIR a cok tesekkür ederiz bize bu gunleri yasattıgı için... eee tabi bide semione....

Yönetimi,teknik ekibi,oyuncularımızı,taraftarlarımızı kısaca tüm camiamızı bu büyük gurur günü için kutluyorum.

Oyuncularımız giydikleri formanın hakkını verdiler. Onlara bakış açımız bu kupayı kazanamama gibi bir durumda dahi değişmeyecekti. Akıttıkları her damla ter için binlerce kez teşekkürler.

Burası Galatasaray, Burası Türkiye... Galatasaray TÜRKİYE'dir !

Cem Akdağ'a verdiği emekler için ayrı bir parantezde teşekkür ederim kendi adıma.

Saat kac:

tesadüf !

Uefa Kupasi !

tesadüf !

Engelsiz Aslanlar: Kitlar arasi Sampiyonu.

tesadüf !

Galatasaray bayan takimimiz fiba eurocup Şampiyonu !

tesadüf !

İLKLERİ BİZ YAPARIZ TARİHİ BİZ YAZARIZ

tesadüf ! :)

sana göre tesadüftür
bize göre söke söke
sen rüyanda göremezsin
kupa bizim müzemizde

Sadece tribünleri izleyin"
FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda şampiyon olan Galatasaray'ın başarılı oyun kurucusu Işıl Alben, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Buradaki herkesin ömür boyu unutamayacagı bir maç oldu. Bizim camiamıza yakıştı. Biz Avrupa'da başarıya alışkınız. Zaten böyle bir atmosferde kaybetmeye imkan yoktu. Sadece tribünleri izleyin başka birşey yapmayın" dedi.

Galatasaray tribünlerinin büyük sempati duyduğu oyunculardan Esra Şencebe ise "İnanılmaz mutluyum ve gururluyum. G.ASaraya böyle bir kupa armagan ettiğimiz ve bende bu kupanın parçası oldugum için çok mutluyum. Hedeflerimizden biriydi bunu kazanmak. Hedeflerimizde tek tek ilerliyoruz. Önümüzde lig ve kupa var. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu takım daha büyük başarıla imza atacak" şeklinde konuştu

Şu başarıdan sonra kimi istesek alırız zaten.Yeterki bütçemiz bu seneki gibi sadece bu şubeye ait olsun.
Bana kalırsa öncelik kadroyu koruaya verilmeli.Heleki Sofia ve Augustus'un sözleşmeleri uzatılmalı ve bu başarılı kadro ile istikrarı korumalıyız.Zaten Türk oyuncularımızda kayıp yaşayacağımızı düşünmüyorum.

evet bencede kadromuz korunmalı bir iki üst sevye kaliteli takviye ile eurolegue şampiyonluğu bizi bekliyor.