Re: Avrupa Şampiyonu GALATASARAYIMIZ,Bravo Kızlar!!
Helal olsuun!
Helal olsuun!
Hakkaten yüreğim ağzıma geldi o anda.Kaç defa sekti top çemberin üstünde?Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Öbür topicte yarına kadar bir şey yazmam demiştim; ama yazayım ya.
Kress'in serbest atışı, bu kadar arkadaş.
Cem GUVENER' Alıntı:Bu galibiyete koca forumda herhalde bir tek ben uzuldum?
Yillarca maclara git, deplasmanlara git, bazen 5 taraftar arasinda ol, sonra ulkeden uzaklas ve takim Avrupa Sampiyonu olsun. Bu haksizlik arkadaslar!
Bana bu uzuntuyu yasatan, teknik ekipten, idari ekibe, oyunculardan, taraftara hepinize yaziklar olsun!!!
Haa "Cem cok uzgunuz, keske yapmasaydik" demenize gerek yok. Hatadir olur. Affetirmeniz icin tek sansiniz, Cem Turkiye'ye gelebilirse yakin zamanda TBBL'yi kazanmaktir, yoksa ileriki yillarda ulkede oldugumda Avrupa Sampiyonlugu bekliyorum. Yoksa hakkimi helal eder miyim bilmem.
yunustaylan' Alıntı:Hakkaten yüreğim ağzıma geldi o anda.Kaç defa sekti top çemberin üstünde?Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Öbür topicte yarına kadar bir şey yazmam demiştim; ama yazayım ya.
Kress'in serbest atışı, bu kadar arkadaş.
Eser Atalay' Alıntı:Valla ne söylenir bu saatte, alıcağımızdan zerre şüphem yoktu o salondan bir bayan takımının sağ çıkacağını hiç sanmıyordum öylede oldu son çeyrek ve uzatmada tam bi cehenneme döndü salon ama taronto için olduğu kadar benim içinde ,maç saatine kadar minimum olan heyecan 2. yarı durduk yere tavana vurdu bende anlamadım tansiyon falan fezada bu sırada uzun süredir uğramayan panik atak ve klostrofobi de gelince ben kendimi dışarıdaki lcd nin önüne attım,Emre falan adında satışa uğradı tabii bi baktı yanındayım bi baktı yokum:=) neyse 7 sayı fark 12 olunca dedim kalıyım burda uğur olsun zaten yüzüm ekmek ayvası gibi olmuş çıkmıyım dedim ama aklıma abdurrahim albayrak falan geldi yürrü olm izle dedim zaten tv ye ses 2 saniye geç geliyor bi halt anlamıyorsun, uzatmayı son bir hamle kapıdan tinerciler gibi milletin omzundan izledim
Biz daha iyi takımdık oradaki maçda biterdi bu final ama işde bu kadar zevkli olmazdı,sonuçda zafere gidene kadar ne kadar acı çekersin zafer daha değerli oluyor
Karma ilk yarıda İşil için "hiç heyecanına hakim olamiyor baskıdan eziliyor" lafımı ikinci yarıda havale geçirterek ödetti:=)