Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto
Hayretle okuyorum yazılanları. Yok bilet pahalı yok yönetim gene yaptı yapacağını...
Bu takımın maçları bütün sezon 5 liraydı. Bazen bedavaydı, bazen 10 liraydı ama ortalamaya vurduğunuzda 5 liraydı. Bu da çok makul bir fiyat. Bu ülkede Karşıyaka maçları 10 lira. Karşıyaka ile aramızdaki kadro ve hedef farklarını düşünün, bir de doluluk oranlarımızı karşılaştırın.
Bir renkdaşımız demiş, "paranız ona buna değil Galatasaray'a gidiyor, hala pazarlık peşindesiniz" diye. Ağzına sağlık. Beleş yemek diye bir şey yok arkadaşlar. Dergi almayayım, bilet çok pahalı, formalar çirkin almayacağım ondan sonra Seimone gelince aslan yönetim yenilince yönetim istifa. Yok böyle bir şey.
Bu sezon gitmediğiniz maçların telafisi olarak düşünün bu maçı. Bilet fiyatı 200 ve 500 lira bile olsa o salon dolmalı, alem tribün görmeli, taraftar görmeli, büyüklük görmeli. Galatasarayımız kupayı kazanırken finansal olarak da kazanmalı ki Sophialar, Seimonelar bu takıma gelmeye devam etsin.
O gün o salonda bırakılacak bir boş koltuk bile, bütün sezon yalnız kalmış kızlarımıza atılacak son kazık olacaktır.