Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

Ya beyler eyvallah fiyatlar yüksek olabilir de yan final maçı ve paranın konuşulcağı bi maç değil herkes belli başlı şeylerden fedakarlık yapıp gitmeli bence...

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
Ya beyler eyvallah fiyatlar yüksek olabilir de yan final maçı ve paranın konuşulcağı bi maç değil herkes belli başlı şeylerden fedakarlık yapıp gitmeli bence...
imza diyorum

Hayretle okuyorum yazılanları. Yok bilet pahalı yok yönetim gene yaptı yapacağını...

Bu takımın maçları bütün sezon 5 liraydı. Bazen bedavaydı, bazen 10 liraydı ama ortalamaya vurduğunuzda 5 liraydı. Bu da çok makul bir fiyat. Bu ülkede Karşıyaka maçları 10 lira. Karşıyaka ile aramızdaki kadro ve hedef farklarını düşünün, bir de doluluk oranlarımızı karşılaştırın.

Bir renkdaşımız demiş, "paranız ona buna değil Galatasaray'a gidiyor, hala pazarlık peşindesiniz" diye. Ağzına sağlık. Beleş yemek diye bir şey yok arkadaşlar. Dergi almayayım, bilet çok pahalı, formalar çirkin almayacağım ondan sonra Seimone gelince aslan yönetim yenilince yönetim istifa. Yok böyle bir şey.

Bu sezon gitmediğiniz maçların telafisi olarak düşünün bu maçı. Bilet fiyatı 200 ve 500 lira bile olsa o salon dolmalı, alem tribün görmeli, taraftar görmeli, büyüklük görmeli. Galatasarayımız kupayı kazanırken finansal olarak da kazanmalı ki Sophialar, Seimonelar bu takıma gelmeye devam etsin.

O gün o salonda bırakılacak bir boş koltuk bile, bütün sezon yalnız kalmış kızlarımıza atılacak son kazık olacaktır.

bugün aldık biletlerimizi..şuan için çok fazla boş yer var ama daha maça çok olduğu için böle olduğunu umuyorum maç günü yakınlaştıkça biletlerde alınmaya başlanır inş : )

Ne pahalısı arkadaşlar? Önümüzdeki hafta biter biletler sonra çok yanarsınız keşke alsaydım diye.

Yazılanlara katılıyorum.Herhalde biz geçen sene 1 ytl'den yada bedavadan salona girmeye alıştık o nedenle bu fiyatlar pahalı geliyor.Oynadığımız maç bahçeşehir burhaniye yada çankaya maçı değil.Grup maçıda değil.Oynayacağımız maç fiba eurocup final müsabakası.Dahada önemlisi bir ilki gerçekleştirip kupayı kaldıracağımız maç olacak.Bırakında biletlerin fiyatı 50 lira olsun ne var yani? Sanki futbolda en uyduruk maçın biletleri bile eski açıkta 20-30 lira değilmi?

Bugün 10 civarı bilet aldım:)

Siparişti biletler:)

Bende birkaç güne 2 tane bilet almayı düşünüyorum inşallah kalır.

Kombinemizin ilk kez işe yarayacağını umuyorum, bakalım o da yararsa yani yarayıp yaramayacağıda belli değil.

İki tane bilette ben aldım. Adama sordum nasıl durum diye, baya gitti dedi.

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":2oudfy18]İki tane bilette ben aldım. Adama sordum nasıl durum diye, baya gitti dedi.
Bu çok iyi haber abi daha maça günler var ;)[/quote:2oudfy18]
Aslında ekrana baktığımda yeşil yerler(boş koltuklar) baya azdı ama şimdi Biletix'in sitesine girince bloklar boş gibi görünüyor. Çözemedim işi :?

Bu maçta salon dolmazsa yazık kı ne yazık. Ama dolacaktır. Bizim türk insanı kötü günde değil iyi günde takımın yanında olmayı seviyor...

Turgay Tokel' Alıntı:
Bu maçta salon dolmazsa yazık kı ne yazık. Ama dolacaktır. Bizim türk insanı kötü günde değil iyi günde takımın yanında olmayı seviyor...
Malesef Turgay türk insanından ziyade Galatasaray taraftarının her branşta hemde genel karakteristik bir özelliği oldu bu.

Salonun dolmama, biletlerin bitmemesi gibi bir ihtimal yok.

Sabah gördüğümde 50 TL´lik biletlerden çok az kalmıştı. Sanırım büyük bir bölümü liselilere ve kongre üyelerine ayrıldı.

20 TL´lik biletlerden bir miktar var ama kanımca onlar da en geç perşembe, cuma gününe kadar biter.