Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto
20 de çok fazla 50 de .. Hele ki basketbol maçları söz konusu olunca !
20 de çok fazla 50 de .. Hele ki basketbol maçları söz konusu olunca !
bütçe bütçe olsaydı mesela 10 dan başlasaydı olamazmıydı yada öğrenci indirimi falan..Eren Pirli' Alıntı:20 de çok fazla 50 de .. Hele ki basketbol maçları söz konusu olunca !
50 fazla olabilir ama 20 bence hiçte fazla değil.Hele de avrupa kupası finali için.Eren Pirli' Alıntı:20 de çok fazla 50 de .. Hele ki basketbol maçları söz konusu olunca !
peki bişey sorcam avrupa kupası yarı finalin bedava olması normal mi çünkü ikisinden birinde bi anormallik olduğu açık abi[/quote:2odulfbx]Emre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Selim Ugur":2odulfbx]Avrupa Kupasi finali icin 20 TL normaldir sanirim..
Cihan Alpay' Alıntı:50 tl olan yerlerde sadece N blok satışta
vip biletlerde 50 tl ve neresi olduğu belli değil bilgisi olan var mı acaba?
Mert Demirtepe' Alıntı:fiyatlar gayet normal final oynuyoruz avrupada.
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Mert Demirtepe":3kgj9ebd]fiyatlar gayet normal final oynuyoruz avrupada.
Ümit Aslan' Alıntı:Sene başında kombine bilet olayında da hayretle izledim,bazıları sinirleniyor ya bu kadar olurmu fln diye Galatasaray biraz daha fazla kazanacak diye mi moraliniz bozuluyor anlamadım ki,bir kulübün en temel gelir kaynaklarından biridir hasılat
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:[quote="Ümit Aslan":28sn0ywu]
Sene başında kombine bilet olayında da hayretle izledim,bazıları sinirleniyor ya bu kadar olurmu fln diye Galatasaray biraz daha fazla kazanacak diye mi moraliniz bozuluyor anlamadım ki,bir kulübün en temel gelir kaynaklarından biridir hasılat
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Kombine fiyatları da yüksek, o yüzden elmayla armutu karıştırmamak lazım diyorum. Tek tek maç izlemenin ucuza gelmesi gibi bir durum olmamalı. Kombine ücreti nasıl tek tek izlendiğinde toplam verilecek ücretten az ya da o civarda olur?
Sen gidemiyor musun Saadet? :ehue[/quote:lsmaq7iu]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":lsmaq7iu]
Bencede normal Avrupa'da kaç kez final kısmet olur ki... Bence tadını çıkarın.
Çok haklısın abi Karşıyaka'nın maçları bile 10 liraydı.Büyük maçlarda ise 15 yapıyorlardı.Geçen sene de çoğu maçı full oynadılar.Ümit Aslan' Alıntı:Bana göre tek maç fiyatları çok komik de ondan,koskaca Galatasaray'ın maçları 5 ytl olurmu?bir ara 2 maç 5ytlydi,biletler ucuzken de gördük pardon göremedik genelde fener maçları hariç boş tribünlere oynadığımız için