Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | 2008-09 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Re: Finaldeyiz.!! Fiba EuroCup Rakip Cras Basket Taranto

20 de çok fazla 50 de .. Hele ki basketbol maçları söz konusu olunca !

Ya biletix sayfasinda, Kapali diye tabir edeyim ben, o yer icin alamiyormuyuz ya :S tek numarali ve pota arkasi cikiyor :S

Emre Evren İçöz' Alıntı:
[quote="Selim Ugur":2odulfbx]Avrupa Kupasi finali icin 20 TL normaldir sanirim..
peki bişey sorcam avrupa kupası yarı finalin bedava olması normal mi çünkü ikisinden birinde bi anormallik olduğu açık abi[/quote:2odulfbx]

Yari finalin bedava olmasi anormal..

Mac bedava olmasina ragmen seyircinin gelmemesi de ondan daha anormal.. :(

Cihan Alpay' Alıntı:
50 tl olan yerlerde sadece N blok satışta
vip biletlerde 50 tl ve neresi olduğu belli değil bilgisi olan var mı acaba?

N blok rakip bench'in ustundeki blok.. V blok ust VIP'de salon girisindeki pota arkasinin ust blogu..

fiyatlar gayet normal final oynuyoruz avrupada.

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Mert Demirtepe":3kgj9ebd]fiyatlar gayet normal final oynuyoruz avrupada.

Bencede normal Avrupa'da kaç kez final kısmet olur ki... Bence tadını çıkarın.[/quote:3kgj9ebd]Sen gidemiyor musun Saadet? :p :ehue

FIBA Eurocup Final Maçının Biletleri Satışta!

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın FIBA Eurocup finalinde Cras Basket Taranto ile yapacağı rövanş maçının biletleri satışa sunuldu. 9 Nisan 2009 Perşembe günü saat 20:30'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak tarihi karşılaşmanın biletleri, Biletix'ten 20 ve 50 TL karşılığı temin edilebiliyor.

Hemen bilet satın almak için tıklayınız!...

FIBA Eurocup'ta finale yükselerek tarihe geçen Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, İtalyan rakibiyle ilk maçı 2 Nisan'da, deplasmanda yapacak.

FIBA Eurocup şampiyonu, 9 Nisan'da, İstanbul'daki rövanşta, kendi seyircimiz önünde belli olacak.

Türkiye'ye bayan basketbolunda ilk kez bir Avrupa kupası kazandırmanın eşiğine gelen kızlarımıza destek olup bu tarihi güne yerinde tanıklık etmek için tüm Galatasaraylıları 9 Nisan'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'na bekliyoruz!

acaba 20 likler neresi 50 likler neresi ????

Paranız Galatasaray'a gidiyor arkadaşlar sokağa degil,tribünde cimbombomum canım feda olsun sana diyorsunuz burda pazarlık yapıyorsunuz

Ayrıca birşey dikkatimi çekiyor,bu sadece bizim taraftarlarımızda mı var bilmiyorum,ne olursa hemen yönetime sallamak alışkanlık olmuş bazılarında,refleks olmuş,ooo biletler 50tl helal olsun yönetim,budur işte sizin yapacağınız fln gibi refleksler

Avrupa kupası finalinden bahsediyoruz,kaç defa kısmet olur izlemek ve ayrıca tuttuğun takımın oynaması

Sene başında kombine bilet olayında da hayretle izledim,bazıları sinirleniyor ya bu kadar olurmu fln diye Galatasaray biraz daha fazla kazanacak diye mi moraliniz bozuluyor anlamadım ki,bir kulübün en temel gelir kaynaklarından biridir hasılat

Yöneticilerde kuülübün menfaatlerini kovalamak zorunda oldukları için Galatasaray bayan basketbol takımının tarihinde ilk kez final oyniyacağı maçta normal bir fiyat belirlemiş,böyle bir maçta fiyatların düşük olması anormal olurdu zaten

Gerçi bazıları hermaça bedava gelmek ister Galatasaray'a maddi anlamda ne kadar katkıda bulunduğu kimin umrunda

Biletler bedava olsun,otobüs kaldırılsın aynı zamanda yıldız oyuncular transfer edilsin,takım şampiyon olsun, düşünce bu

Ümit Aslan' Alıntı:
Sene başında kombine bilet olayında da hayretle izledim,bazıları sinirleniyor ya bu kadar olurmu fln diye Galatasaray biraz daha fazla kazanacak diye mi moraliniz bozuluyor anlamadım ki,bir kulübün en temel gelir kaynaklarından biridir hasılat

Elmayla armutu karıştırmamak lazım. Oradaki tepki, kombinede yazılı yerlere oturamama, tek tek bilet alarak maça girdiğinizde toplamda daha az para ödemekten dolayıydı ve kesinlikle haklıydı. Doğal olarak, insanlar tepki gösterdi ve kombine almadılar.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Ümit Aslan":28sn0ywu]

Elmayla armutu karıştırmamak lazım. Oradaki tepki, kombinede yazılı yerlere oturamama, tek tek bilet alarak maça girdiğinizde toplamda daha az para ödemekten dolayıydı ve kesinlikle haklıydı. Doğal olarak, insanlar tepki gösterdi ve kombine almadılar.[/quote:28sn0ywu]

Ben o sorunları kastetmedim ki,yazımın başından beri olayın maddi boyutunu ve bilet fiyatlarını vurguladım,sözüm kombine bilet fiyatlarına söylenenlereydi,elmayla armutu karıştırmamak lazım

sene başında 1 numaralı kupaya katılma hakkımız olduğu halde 2 numaralı kupaya katıldığımızda kızmıştım niye 1.sınıf takımların olduğu eurolegue de değilde 2.sınıf takımların olduğu eurocupta oynuyoruz diye ama şimdi yönetime hak verdim bir hedef koymuşlar ve onun son aşamasındayız... tebrikler...

Kombine fiyatları da yüksek, o yüzden elmayla armutu karıştırmamak lazım diyorum. Tek tek maç izlemenin ucuza gelmesi gibi bir durum olmamalı. Kombine ücreti nasıl tek tek izlendiğinde toplam verilecek ücretten az ya da o civarda olur?

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Kombine fiyatları da yüksek, o yüzden elmayla armutu karıştırmamak lazım diyorum. Tek tek maç izlemenin ucuza gelmesi gibi bir durum olmamalı. Kombine ücreti nasıl tek tek izlendiğinde toplam verilecek ücretten az ya da o civarda olur?

Bana göre tek maç fiyatları çok komik de ondan,koskaca Galatasaray'ın maçları 5 ytl olurmu?bir ara 2 maç 5ytlydi,biletler ucuzken de gördük pardon göremedik genelde fener maçları hariç boş tribünlere oynadığımız için

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":lsmaq7iu]

Bencede normal Avrupa'da kaç kez final kısmet olur ki... Bence tadını çıkarın.
Sen gidemiyor musun Saadet? :p :ehue[/quote:lsmaq7iu]

İyi bildin Hakan gidemiyorum maalesef... Sende pek mutlu olmuşa benziyorsun gidemiyorum diye. :)

Ümit Aslan' Alıntı:
Bana göre tek maç fiyatları çok komik de ondan,koskaca Galatasaray'ın maçları 5 ytl olurmu?bir ara 2 maç 5ytlydi,biletler ucuzken de gördük pardon göremedik genelde fener maçları hariç boş tribünlere oynadığımız için
Çok haklısın abi Karşıyaka'nın maçları bile 10 liraydı.Büyük maçlarda ise 15 yapıyorlardı.Geçen sene de çoğu maçı full oynadılar.

20 tl hatta kız arkadaşımı düşününce 40 tl biraz zorlar ama kupanın kaldırıldığını canlı canlı görmek ve o bileti saklamak paradan daha çok anlam ifade eder benim için...