Galatasaray: 84-Pınar Karşıyaka: 80

Maçtan yeni geldim.

Çok güzel bir maç oldu. Atmosfer muhteşemdi.

Karşıyaka seyircisi maça gelmemiş , taşkınlık çıkarmaya olay çıkarmaya gelmiş. Bu kadar da olmaz be !

Ne olursa olsun çok anlamlı bir galibiyetti.

Maça gelemeyen çokşey kaçırdı.

Tribün olarak da çok güzel maç çıkartık.

Bravo aslanlar..!
 
cok iyi bir galibiyet aldik inşallah girona macinida kazaniriz
dee tek kelime ile mukemmel bir adam
robert hite takima alişmasi lazim ilerleyen haftalar'da patlama yapacaktir cok kaliteli bir oyuncu
herşeye ragmen kazanmasini bildik
yanliz şu osman sakalioglu birdaha Galatasarayimizin maclarini anlatmasin sinir bozuyor insan bu kadar mi Galatasaray'a karşi olur,tarafsiz mac anlatmasiniz ogrensin.

Uyarı: Türkçe´de "$" diye bir harf yoktur, "ş" harfi vardır.
 
maçtaydım.. atmosfer süperdi.. galibiyeti muhteşem seyirci sayesinde aldık.. karşıyaka taraftarıda çok çirkef davrandı :D
 
bir 3 numara almamiz lazim eddie basden olabilir onun tarzinda birisi olabilir ama kesinlikle bir savunmaci bir 3 numara lazim boyle kolay sayilar yemememiz lazim fazla sorun gormuyor ben hite takima ali$irsa ve fatih solak 1 sene onceki gibi oynarsa bu sene hedeflerimize ula$abiliriz.
 
Mac müthişti 2.yarıya cok iyi basladık ve mac bizim oldu ama iceriye top cok az indi sürekli dısardan oynadık.Tribünler süperdi.
maca gelmeyenler cok ama cok sey kaybetti.
 
off-topic-yanliz bana bir uyari gelmis yurt disinda oturdugum icin klavyemde $ harfinden yok birdaha yapmam s yaparim ama herkez $ olarak okur
 
Maçı izledikten sonra kendi kendime sordum "Geçen hafta yüksek bilet fiyatına rağmen maça gelen Ankaralı Galatasaraylı´ların suçu neydi? "

Neyse sezon başında bize rakip olacağını düşündüğümüz Banvit ve Karşıyaka´yı iç sahada da olsa yenmek güzel.

Geçen hafta Cüneyt Erden´i "Murat Hoca´nın akrabası mı ki ona katlanıyor" diyerek çamur atanlar alkışladınız mı Cüneyt Erden´i ?
 
Moral alabilmemiz açısından oldukça güzel bir galibiyet oldu

Hüseyin maça tutuk başlamasına rağmen maçın adamı olmayı başardı herzamanaki gibi çok etkili bir oyun sergiledi... Dee ise kendisinden beklenenleri her geçen maçta fazlasıyla veremeye devam ediyor

Son olarak Cüneytte atığı kritik basketlerle çok iyi bir maç çıkardı
 
Öncelikle TAKIMIMIZI ve SEYİRCİMİZİ tebrik ediyorum !

Dee Brown ; Yine yaptı yapacağını oynadığı oyun mükemmeldi takımı mükemmel yönetti , takımın sayıya ihtiyaç duyduğu anda Hüseyin kenardayken attığı sayılarla takımı sırtladı...Harikasın DEE!

Cüneyt Erden ; Cüneyt Erden harika oynadı ben inanamadım yani çok zor şutları soktu , akıl dolu paslar verdi... Sahada gerçek bir Cüneyt Erden vardı ! Cüneyt'i beğenmeyenler bu maçı tekrar izlesin derim!

Tufan Ersöz ; Yaptığı iyi savunma ve verdiği güzel paslarla göz doldurdu ama az sayı attı...

Murat Kaya; Hoş geldin Murat Kaya ! Ben sahada ki Murat Kaya'yı özlemiştim ben beğendim bugün böyle devam Murat...

Robert Hite ; Takıma yeni gelmiş olmasına rağmen iyi oynadı ama diğer maçlarda farkını ortaya koyacaktır beklentilerim büyük...Ve boşa çıkmayacaktır!

Charles Gaines ; Tam bir ribaunt canavarı... Maçta içeriyi yeterli kullanamadı ve az sayı üretti 10 sayının üzerine çıkması gereken oyuncu ! Gaines kendini haftaya toparlar

Chris Owens ; Chris Owens gerçekten doğru şutlar attı , gereksiz şut hiç kullanmadı ve yaptığı harika sıçramalarla beni çıldırttı...Çok atletik bir oyuncu ayrıca en güvendiğim oyunculardan birtanesi! Murat Hoca Owens'i 3 numara da oynatabilir !

Hüseyin Beşok ; Sahada bulunduğu sürece 2'li oyunu mükemmel oynadı...İçeriyi çok iyi kullandı , güzel paslar verdi , iyi sayı üretti ! Her maçta olduğu gibi bu maçta da mükemmeldi... Söylenecek söz bulamıyorum ayrıca 2/dış ve 3'lük atışları da düzgün her pivot dışarlardan sayı üretemez!
 
Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)

tebrikler galatasarayım....bu maçı aldık umarım önümüzdeki maçlarıda alıcazz....
 
Maçtan yeni geldim her şey süperdi , koridorda topuklayan karşıyakalı arkadaşlar pek komiklerdi. Maça gelirsek Dee Brown'a ve Cüneyt'e inanamadım çok iyilerdi tribünden gördüğümüz kadarıyla o atmosferde maçı pek izleyemesekte Dee kendine güvendiği sürece penetre ettiğinde onu durduracak adam yok bu ligde.İlk yarı neden bağırmadığını merak ediyorum arkadaşlarımızın ama 2. yarı herkes gırtlağı yırtılana kadar bağırdı ve büyük taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye etti Galatasaray.Karşıyaka taraftarına da diyebileceğim tek şey ; Skorda Öndeyken değil gerideyken de bağırmayı öğrenmeliler.
 
Re:

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Maçtan yeni geldim.

Çok güzel bir maç oldu. Atmosfer muhteşemdi.

Karşıyaka seyircisi maça gelmemiş , taşkınlık çıkarmaya olay çıkarmaya gelmiş. Bu kadar da olmaz be !

Ne olursa olsun çok anlamlı bir galibiyetti.

Maça gelemeyen çokşey kaçırdı.

Tribün olarak da çok güzel maç çıkartık.

Bravo aslanlar..!
ya zaten karşıyaka seyircisi biraz fazla asabi takılıyorr...ben maçta deildim siz o ortamı daha iyi gördünüz...valla ama hep böle oluyor karşıyaka maçlarındaaaaa...artık alışıcakmıyız yoksa buna bir önlem mi alcaz bilmiyorum....
 
Karşıyakayı yendiğimiz için kimse benden daha mutlu olamaz ama inanın oyun ve teknik yönetim olarak hiç mutlu değilim.
Cüneyt çok iyiydi diyenlereyse inanamıyorum.Attığı 2 şut bizi maçta tuttu ama ikiside yanlış şuttu.Hadi geçtim şutları hangi seti kurdu kime pozisyon hazırladı.Savunması diyecem ama ortada savunma diye birşey yoktu.matchupları karıştıran yegane kişiydi.
Dee ekstra ve ekstra oynadı.Dikkat ettinizmi 2 pozisyon dışında sevinmedi tam tersi huzursuzdu.Adam sevmiyor sayı atanın kendisinin olmasını.Bu maçta hiç şut yaratıcak set yapmadılar nedense.Bu adam çok ilginç ve müthiş bir oyuncu gerçekten.
Hüseyin BEŞOK'u doğru kullanmayı becermek bu kadar zor olmamalı.Biri yazmış 3.periodun yarısında çıkmalıydı diye.Onu geçtim son 6 dakika kala çıkarsak maç çıkmaza girmezdi.Hüseyin yorulduğu anda herşeyden düşüyor.25 dakika dağıtılıp oynatılmalı.Birde avrupa maçları başlıyacak haftada 2 maç napıcak hiç bilmiyorum.Ama o sahadayken her maça inanırm.Teşekkürler geçte olsa bu formayı giydiğin için.
Murat KAYA kesinlikle olumlu işler yapmaya çalıştı.Bu çıkışı devam ederse çok faydalı olacaktır.
Yeni transfer Hite belki 16-17 sayı ortalama yakalar yanındada 4-5 ribaund ama bu transferle basamak filan atlamayız.Kimse kusura bakmasın.
 
Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
bu arada mac sonu dee formayı sarısın bi bayana verdi özellikle gidip yanına :D


O bayan bizim grubumuzdan uA-HELL yanınızda duruyoruz her zaman karışık maç olduğu için sakin bir bölüme gönderdik kendilerini :D doktor ahmet abi bir kaç kişi olarak kaldık yanınızda :D
 

Üst