Öncelikle TAKIMIMIZI ve SEYİRCİMİZİ tebrik ediyorum !
Dee Brown ; Yine yaptı yapacağını oynadığı oyun mükemmeldi takımı mükemmel yönetti , takımın sayıya ihtiyaç duyduğu anda Hüseyin kenardayken attığı sayılarla takımı sırtladı...Harikasın DEE!
Cüneyt Erden ; Cüneyt Erden harika oynadı ben inanamadım yani çok zor şutları soktu , akıl dolu paslar verdi... Sahada gerçek bir Cüneyt Erden vardı ! Cüneyt'i beğenmeyenler bu maçı tekrar izlesin derim!
Tufan Ersöz ; Yaptığı iyi savunma ve verdiği güzel paslarla göz doldurdu ama az sayı attı...
Murat Kaya; Hoş geldin Murat Kaya ! Ben sahada ki Murat Kaya'yı özlemiştim ben beğendim bugün böyle devam Murat...
Robert Hite ; Takıma yeni gelmiş olmasına rağmen iyi oynadı ama diğer maçlarda farkını ortaya koyacaktır beklentilerim büyük...Ve boşa çıkmayacaktır!
Charles Gaines ; Tam bir ribaunt canavarı... Maçta içeriyi yeterli kullanamadı ve az sayı üretti 10 sayının üzerine çıkması gereken oyuncu ! Gaines kendini haftaya toparlar
Chris Owens ; Chris Owens gerçekten doğru şutlar attı , gereksiz şut hiç kullanmadı ve yaptığı harika sıçramalarla beni çıldırttı...Çok atletik bir oyuncu ayrıca en güvendiğim oyunculardan birtanesi! Murat Hoca Owens'i 3 numara da oynatabilir !
Hüseyin Beşok ; Sahada bulunduğu sürece 2'li oyunu mükemmel oynadı...İçeriyi çok iyi kullandı , güzel paslar verdi , iyi sayı üretti ! Her maçta olduğu gibi bu maçta da mükemmeldi... Söylenecek söz bulamıyorum ayrıca 2/dış ve 3'lük atışları da düzgün her pivot dışarlardan sayı üretemez!