• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray: 84-Pınar Karşıyaka: 80

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan savas49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Aman Asım oynasın,oynamasın bir Asım'ın oluşumu glibiyt kazandıracak Pınar'a.Biz de Asım'ın 3 gömlek üstü var.

HÜSEYİN BEŞOK !

Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Aman Asım oynasın,oynamasın bir Asım'ın oluşumu glibiyt kazandıracak Pınar'a.Biz de Asım'ın 3 gömlek üstü var.

HÜSEYİN BEŞOK !
3 gömlek az gelir be abi... Sadece steps yapmaması Hüseyin için başlı başına bir artıdır...

Re: Re:

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":f2ca0]Aman Asım oynasın,oynamasın bir Asım'ın oluşumu glibiyt kazandıracak Pınar'a.Biz de Asım'ın 3 gömlek üstü var.

HÜSEYİN BEŞOK !
3 gömlek az gelir be abi... Sadece steps yapmaması Hüseyin için başlı başına bir artıdır...[/quote:f2ca0]
Gömlekleri XL olarak aldım Uğur. :D

Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":1bb8b][quote="Gökce Başaran":1bb8b]Aman Asım oynasın,oynamasın bir Asım'ın oluşumu glibiyt kazandıracak Pınar'a.Biz de Asım'ın 3 gömlek üstü var.

HÜSEYİN BEŞOK !
3 gömlek az gelir be abi... Sadece steps yapmaması Hüseyin için başlı başına bir artıdır...[/quote:1bb8b]
Gömlekleri XL olarak aldım Uğur. :D[/quote:1bb8b]
O zaman olur... :)

Arkadaşlar KSK'nin takip edebileceğimiz bir taraftar sitesi forumu varmı???
Varsa link verebilirmisiniz???

Hayırdır Eyüp bey. :) Gelmeyi düşünüyorlar hemde baya kalabalık ona bakacaksanız.

eyvah :) rakip takım gelecekse 2 maç seyircisiz oynarız :)

Re:

Murat İnal' Alıntı:
Hayırdır Eyüp bey. :) Gelmeyi düşünüyorlar hemde baya kalabalık ona bakacaksanız.
Ben onları hiç 20 kişden fazla görmedim nesinden korkacağım :D :D :D
Ayrıca gelsinler kendilerine ayrılan yeri doldursunlar küfürsüz bir şekilde takımlarına destek olsunlar :) :)

Onlara kalırsa 1.500-2.000 kişi geliyor.Evet yazıyla binbeşyüz ikibin.

Gelirlerse rahat durmaz onlar :? :?
Pota arkasınımı vericekler rakip seyirciye
O zaman Tugay nerde bağırcak :)

Re:

Murat İnal' Alıntı:
Onlara kalırsa 1.500-2.000 kişi geliyor.Evet yazıyla binbeşyüz ikibin.
2 senedir A.Cömert'e 15-20 kişi geliyorlardı ama belki iyi gidiyorlar diye 25-30 kiş falan gelirler!
Ama 1500 kişi zor 8)

Yok bu sefer kalabalık gelirler bence.Üniversiteler filanda açık ya.Ama 500 ü de geçemezler.Klüp adam gibi az yer verir umarım.Geçen seneki saçmalıklar gibi olmasında.

Re:

Murat İnal' Alıntı:
Yok bu sefer kalabalık gelirler bence.Üniversiteler filanda açık ya.Ama 500 ü de geçemezler.Klüp adam gibi az yer verir umarım.Geçen seneki saçmalıklar gibi olmasında.
Ben bugünkü maçlarını takip etmek için sormuştum murat!

Yok yahu bende aklımdayken yazayım dedim belki birilerinin kulağına gider diye.Hemen veriyorum link.

bilet fiyatını yaparsın 25 kağıt kimse gelmez...

Yok öyle bir durum olmamalı :)

Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
bilet fiyatını yaparsın 25 kağıt kimse gelmez...

Bizim Casa Ted Kolejinden ne farkımız kalır o zaman :? :?
Ama her geldikleri maçta sükuneti bozduklarıda kesin.

kendı maçlarında 2.ceyrek basında bugun skorboard bozuldu;hakemlere karşı büyük bir tepki gösterdiler son aldıgım skor da 22-16 ksk öndeydi.

Şimdi kac kac bilmiyorum ulaşamıyorum salona.

3.çeyrek sonu 62-55

Geri