Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)
YA SABIR
YA SABIR

Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
KSK lilerin çok fazla geleceğini zannetmiyorum 50-60 kişi gelseler iyidir onlar için...
Fırat Aydın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":a0a1d]Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
KSK lilerin çok fazla geleceğini zannetmiyorum 50-60 kişi gelseler iyidir onlar için...
Fırat Aydın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":ddb09]Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Fırat Aydın":9f07e][quote="Eyüp YILDIZ":9f07e]Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
berkancatal' Alıntı:salon kaç bin kişilik
...eyüp abi sende bi karşıyaka çekememzliği seziyorumSerkan Coskun' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":876d0]Ya bırakın KSK lıları magazin yapıyorlar...
Biz yabancılarını nasıl durdurcağız onu düşünelim T blok göreve!
Galatasaray taraftarı yenilgiye göre geleceğini sanmıyorum.Maçın büyüklüğü daha önemlidir burada bence onur ve Karşıyaka maçları her zaman ortalamanın üstünde oynanır.Onur UNCU' Alıntı:Salon dolmaz,bir çuval incir ancak bu kadar berbat edilebilirdi.Bizde bile heyecan,şevk kalmadı.Bugüne kadar gelmeyen insanlar mı gelecek böyle aptal bir mağlubiyetten sonra?