Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)
YA SABIR
YA SABIR
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
KSK lilerin çok fazla geleceğini zannetmiyorum 50-60 kişi gelseler iyidir onlar için...
Fırat Aydın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":a0a1d]Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
KSK lilerin çok fazla geleceğini zannetmiyorum 50-60 kişi gelseler iyidir onlar için...
Fırat Aydın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":ddb09]Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Fırat Aydın":9f07e][quote="Eyüp YILDIZ":9f07e]Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
berkancatal' Alıntı:salon kaç bin kişilik
...eyüp abi sende bi karşıyaka çekememzliği seziyorum her kelimende bize laf sokma çabası içersindesin. basketbolda avrupanın en iyisi olduğumuz sizin bu kadronuzla 3 maçta topladığınız seyirciden çok daha fazlasını 1 maçta topladığımız (çok uzun senelerdir bu böyle zaten) basket maçı için hiçkimsenin yapmadığını yapıp deplasmana otobüs kaldırdığımız için olabilirmi.. dalga geçiyorsunuz 15-20 kişi geliyorlar diye.bigünde 15-20 kişide olsa sizde gelin. tuborg maçlarına 1500 kişi geliyorsunuz ya.belki bigün bizim arenayada gelirsiniz.neyse bu hafta görürsünüz ne kadar geleceğimizi.bize ne kadar yer ayırcağınız önemli değil eyüp abi.BİZ NE KADAR GELİRSEK O KADAR GİRERİZ...Serkan Coskun' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":876d0]Ya bırakın KSK lıları magazin yapıyorlar...
Biz yabancılarını nasıl durdurcağız onu düşünelim T blok göreve!
Galatasaray taraftarı yenilgiye göre geleceğini sanmıyorum.Maçın büyüklüğü daha önemlidir burada bence onur ve Karşıyaka maçları her zaman ortalamanın üstünde oynanır.Onur UNCU' Alıntı:Salon dolmaz,bir çuval incir ancak bu kadar berbat edilebilirdi.Bizde bile heyecan,şevk kalmadı.Bugüne kadar gelmeyen insanlar mı gelecek böyle aptal bir mağlubiyetten sonra?