Galatasaray: 84-Pınar Karşıyaka: 80

abi 1 hafta ooldu korkum şu yarının ulebe kadroları bildirmenin son günü gibi bişi var mı varsa çok büyük bi kumar oynuyoruz artı saat farkından dolayı da görüşmeler aksıyo olabilir bu gece bişi beklorum ben artık
 
Re:

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
KSK lilerin çok fazla geleceğini zannetmiyorum 50-60 kişi gelseler iyidir onlar için...

5 otobüs kaldıracaklarmış karşıyakalı arkadaşım öyle dedi , zaten kendisi de gelecekmiş falan filan..
 
Re: Re:

Fırat Aydın' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":a0a1d]Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
KSK lilerin çok fazla geleceğini zannetmiyorum 50-60 kişi gelseler iyidir onlar için...

5 otobüs kaldıracaklarmış karşıyakalı arkadaşım öyle dedi , zaten kendisi de gelecekmiş falan filan..[/quote:a0a1d]Sonuçta salonun %10 u misafir takımın gelsinler doldursunlar hay hay.
 
Re: Re:

Fırat Aydın' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":ddb09]Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
KSK lilerin çok fazla geleceğini zannetmiyorum 50-60 kişi gelseler iyidir onlar için...

5 otobüs kaldıracaklarmış karşıyakalı arkadaşım öyle dedi , zaten kendisi de gelecekmiş falan filan..[/quote:ddb09]isterlerse 100 otobüs kaldırsınlar biz GALATASARAYLIYIZ takımımızı seve seve destekleriz umrumuzda değil onların kaç otobüs kaldırdığı!
 
bizden fazla olacaklar yahu bi ilçe takımı kadar seyircimiz yok biraz daha ilgi takım 3te3 yaptı yabancılar çok iyi biri nbaden dierleri avrupanın iyi takımlarından türkiyenin en iyi pivotu bizde tufn var cüneyt var ama salon dolmuyor yazık yani ne zaman gelcek bu seyirciler acaba saatte uygun haftaya pazar salonu dolduralım
 
Re: Re:

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Fırat Aydın":9f07e][quote="Eyüp YILDIZ":9f07e]Arkadaşlar ben maçı rahat geçeceğimize inanıyorum, çünkü bizim takım sadece 3 yabancının eline bakmıyor 2. periyottan sonra maçı koparırız diye düşünüyorum.
KSK lilerin çok fazla geleceğini zannetmiyorum 50-60 kişi gelseler iyidir onlar için...

5 otobüs kaldıracaklarmış karşıyakalı arkadaşım öyle dedi , zaten kendisi de gelecekmiş falan filan..[/quote:9f07e]Sonuçta salonun %10 u misafir takımın gelsinler doldursunlar hay hay.[/quote:9f07e]


orası öyle tabi her zaman deplasman seyircisinin de olmasını istemişimdir maçlarda kendimi boş sahaya bağırıyor gibi hissediyorum öbür türlü olunca :)
 
Salon 3500 kişilik.

Ayrıca futbol maçlarında % 5' lik yer ayrılıyor. Böyle birşey basketbolda da vardır.

Dolayısıyla Karşıyaka seyircisi çok giremez.

İnşallah biz salonu dolduracağız.
 
Salon boş kalırsa bal gibi girerler..Bu yüzden salonu doldurmamız lazım..Eyüp abi sen uA.com'da iyi gaz verirsin :D
 
Karşıyaka'nın skor yükü tamamen yabancılarda.
Dün baktım galiba Daçka'yı 92 sayı ile yenmişler, 70 sayı 3 yabancıdan gelmiş.
Yabancıları yavaşlattığımız takdirde seyirci desteği ile kazanacağımız bir maç olur. Lakin önce Casa Ted'i bir yenelim :)
 
Ya bırakın KSK lıları magazin yapıyorlar...

Biz yabancılarını nasıl durdurcağız onu düşünelim T blok göreve!
 
Re: Re:

Serkan Coskun' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":876d0]Ya bırakın KSK lıları magazin yapıyorlar...

Biz yabancılarını nasıl durdurcağız onu düşünelim T blok göreve!
...eyüp abi sende bi karşıyaka çekememzliği seziyorum :pher kelimende bize laf sokma çabası içersindesin. basketbolda avrupanın en iyisi olduğumuz sizin bu kadronuzla 3 maçta topladığınız seyirciden çok daha fazlasını 1 maçta topladığımız (çok uzun senelerdir bu böyle zaten) basket maçı için hiçkimsenin yapmadığını yapıp deplasmana otobüs kaldırdığımız için olabilirmi.. dalga geçiyorsunuz 15-20 kişi geliyorlar diye.bigünde 15-20 kişide olsa sizde gelin. tuborg maçlarına 1500 kişi geliyorsunuz ya.belki bigün bizim arenayada gelirsiniz.neyse bu hafta görürsünüz ne kadar geleceğimizi.bize ne kadar yer ayırcağınız önemli değil eyüp abi.BİZ NE KADAR GELİRSEK O KADAR GİRERİZ...
.[/quote:876d0]


kardeş burda yazmana seviniyoruz tüm renklere açığız ama aramızda bu kadar anlayışlı olmayan adamlarda var...
 
Serkan kardeşim yazman anlayışla karşılandı , yöneticiler mutlu oluruz bizler mutlu oluruz dedik ama sende hoşgörümüzden yararlanıyorsun gibi geliyor.

Bizim gelmemize gerek yok. Galatasaray taraftarları heryerdedir. ultrAslan heryerdedir. İmkanlar el verirse neden olmasın ?

Çok zıt konuşmaya başladın bence.

Ne kadar gelirseniz o kadar girermişsiniz. Gelin bakalım gelin. Göreceğiz.
 
Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)

Salon dolmaz,bir çuval incir ancak bu kadar berbat edilebilirdi.Bizde bile heyecan,şevk kalmadı.Bugüne kadar gelmeyen insanlar mı gelecek böyle aptal bir mağlubiyetten sonra?
 
Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)

Onur UNCU' Alıntı:
Salon dolmaz,bir çuval incir ancak bu kadar berbat edilebilirdi.Bizde bile heyecan,şevk kalmadı.Bugüne kadar gelmeyen insanlar mı gelecek böyle aptal bir mağlubiyetten sonra?
Galatasaray taraftarı yenilgiye göre geleceğini sanmıyorum.Maçın büyüklüğü daha önemlidir burada bence onur ve Karşıyaka maçları her zaman ortalamanın üstünde oynanır.

Dün biraz Onur abi ile konuştum da içim rahatladı.Yenilgilerde takımlara çok şey öğretir.Belki seri bozulmuş olabilir ama yeni bir seriye hazırız.Oyuncular maç secmemeli ama...Her maça aynı konsantrasyon ile çıkmalı.
 
Ksk maçı öncesi takım iyice bi silkeler artık kendini ve bu maça daha motive çıkarlar.Ben Karşıyaka'yı rahat yenecegimize inanıyorum çünkü yabancılarını tutacak oyuncularımız var.Ayrıca pota altıda zayıf bi takım oyunun savunma yönünde.
 
Seyirci neden gelmesin ki yenilgi aldık diye herhalde maça gelmemezlik yapmaz çünkü ksk maçı önemli bir maç ama salonda boş yer olmayacağı biraz şüphe...Çünkü salon derbi maçlarında tam dolu oluyor. Bu maçta en fazla 2000-2200 kişi olur !

Ksk kadrosu geçen yılın Casa Ted'i işte! Almışlar 3 tane skorer oyuncu her maçı 3 oyuncu ile kazanıyorlar sonuçta bu oyuncular yorulacak önlerinde 26 maçı da 3 kişiyle kazanacak değiller. Bizim kadroya bakıyoruz her oyuncu gerçekten skor üretiyor yada oyuna bir şekilde katkısı oluyor , Tufan , Dee , Erdem , Fatih ( oynarsa eğer) bu oyuncularımızla ksk'nın yabancılarını durdurabiliriz eğer sayı üretmede bir problem yaşamazsak maç bizimdir!

Seyirci de bu maça diğer maçlara oranla daha fazla ilgi gösterecektir umarım...
 

Üst