arkadaslar samet ve ben gidecem maca ayrintilari bildiririm
...eyüp abi sende bi karşıyaka çekememzliği seziyorum her kelimende bize laf sokma çabası içersindesin. basketbolda avrupanın en iyisi olduğumuz sizin bu kadronuzla 3 maçta topladığınız seyirciden çok daha fazlasını 1 maçta topladığımız (çok uzun senelerdir bu böyle zaten) basket maçı için hiçkimsenin yapmadığını yapıp deplasmana otobüs kaldırdığımız için olabilirmi.. dalga geçiyorsunuz 15-20 kişi geliyorlar diye.bigünde 15-20 kişide olsa sizde gelin. tuborg maçlarına 1500 kişi geliyorsunuz ya.belki bigün bizim arenayada gelirsiniz.neyse bu hafta görürsünüz ne kadar geleceğimizi.bize ne kadar yer ayırcağınız önemli değil eyüp abi.BİZ NE KADAR GELİRSEK O KADAR GİRERİZ...Serkan Coskun' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":c6e30]Ya bırakın KSK lıları magazin yapıyorlar...
Biz yabancılarını nasıl durdurcağız onu düşünelim T blok göreve!
Serkan; Bir söz vardır "Misafir de misafirliğini bilmeli" diye. Daha fazla söze gerek yok sanırım...Serkan Coskun' Alıntı:...basketbolda avrupanın en iyisi olduğumuz sizin bu kadronuzla 3 maçta topladığınız seyirciden çok daha fazlasını 1 maçta topladığımız (çok uzun senelerdir bu böyle zaten) basket maçı için hiçkimsenin yapmadığını yapıp deplasmana otobüs kaldırdığımız için olabilirmi.. dalga geçiyorsunuz 15-20 kişi geliyorlar diye.bigünde 15-20 kişide olsa sizde gelin. tuborg maçlarına 1500 kişi geliyorsunuz ya.belki bigün bizim arenayada gelirsiniz.neyse bu hafta görürsünüz ne kadar geleceğimizi.bize ne kadar yer ayırcağınız önemli değil eyüp abi.BİZ NE KADAR GELİRSEK O KADAR GİRERİZ...
Semih TİYANŞAN' Alıntı:geçen gaza gelipte yazdklarımdan dolayı herkesden özür dilerim bişi yazmıcaktım ama dayanamadım yazıcam
1.Öncelikle ark demişti biz farklı yakanın çocuklarıyız kendimizi izmirli olarak görmüyorruz die ama izmirliyiz izmirin takımıyız 35,5 i kaldrıyoruz die pankartı biz açmadık siz açtınızz
nese ksk seyircisi takımına bağlıdır iyi bi sayıda gelirler takımları da ii bi takım iyi maç olur ama artık o salonu doldurmak lazım sırf galatasaraylı ark ların sesi duyulmalıı
bu arada o salon 7 500 değil 5 bin kişilik
saygılar...
vedat uğur' Alıntı:Selam Galatasaray'lı arkadaşlarım..
Ben bir Karşıyaka'lı olarak burda okuduğum bir kaç cümleye dayanamadım ve cevap yazma gerekliliği duydum.
1.Sadece olay ve küfürmüş bizim olayımız.
Cevap: 2sene önceki bjk maçı hariç salonda hiç olay ve küfür olmadı. Gelip görmelisinki Karşıyaka Arena'nın yarısı bayan ve çocuklarla doludur. Ve insanlar çıktıktan sonra Egs'ye sinemaya ve bowling oynamaya giderler.
2.Karşıyaka tribününün duruşu 0 mış
Karşıyaka 1985-2002 arası seyirci ortalamasında Türkiyede hep 1. olmuştur.
Karşıyaka bir basket semtidir. Sahil basket potalarıyla doludur ve hiç boşalmaz. Bu insanların hepside maça gider. Yani herkez basketbolu çok iyi bilmektedir.
Yazıma Karşıyaka Tribünün duruşu ile ilgili bir video'yla son veriyorum
http://www.youtube.com/watch?v=h02pFxzIIEg
Teşekkürler iyi olan kazansın..
Ahlaka, adaba aykırı davranışlara yönelik emniyet gerekli yaptırımı uygulamaz Karşıyakalılara şımarık çocuk muamelesi yaparsa; ev sahibi, çocuğu önce sözle uyarır baktı ki eli ayağı hala durmuyor o eli indirmek için müdahale eder.vedat uğur' Alıntı:Eğer 3-5 kişi için bütün salon sahaya atlıyorsa burada çürük elma bizim tribünde değil sizin tribündedir.
Eğer bu normalse bizim salondakş 7500 kişinin sezonda 3-4 kez sahaya atlaması gerekmektedir...