Galatasaray: 84-Pınar Karşıyaka: 80

maçın biletleri ne zaman çıkıyor ? bilgisi olan varmı ? bu arada karşıyaka maçında site üyelerinle tanışmak isterim , maçtan önce sohbet imkanımız olurmu ?
 
burada rakip takım taraftarlarının rahatça yazabiliyo olması, site yöneticilerinin de bunu hoşgörüyle karşılıyo olmaları her zaman hosuma gitmiştir. ben de burada bi takım yazıları okurken keyif alıyorum.

ama gsbasket.org baska takım taraftarlarının sov yapmak için yazdıkları, reklam yapmaya çalıştıkları ve bizim taraftarlarımıza laf sokma çabası içine girebilicekleri bi platfırm olmamalı.

biz de biliyoruz ksk taraftarının profilini. haftaya buyursunlar gelsinler kac kişilik yer ayrılırsa doldursunlar. biz biliyoruz ki ikinci yarıdaki maçta izmirdeki taraftarlarımızın oraya gitmesini engelliycekler. gördüklerine saldırıcaklar. şehircilik adı altında magandacılık oynıycaklar.

neyse maça gelirsek. bu hafta hiç kimsenin beklemediği bi maglubiyet aldık. kendi adıma hevesim kırıldı diyebilirim. nolursa olsun bu macı kaybetme lüksümüz yoktu. umarım ayhan şahenkte iyi bi taraftar önünde güzel bi galibiyet alır takımımız bize bu haftaki maglubiyeti unutturur.
 
Arkadaşlar önce herkes sakin olsun, KSK lilerde buyursunlar gelsinler adamlık öğrensinler.

Biletler yarın satışa çıkıyor Biletix'ten ve bence hemen tükenecektir.

350 kişilik yer ayrılacak KSK lilere kendi benchlerinin arkasında.
 
Re: Re:

Bu maçı zorlansakta kazanacağız kims casa maçıyla karıştırmasın.
 
Geçen seneki olayları ağızlarına sakız yapan Karşıyakalı arkadaşlar bundan 2 sene önceki Cömertteki maçta neler olduğunu biliyor mu acaba? Gelen renktaşlarına sorsunlar nasıl maç izlemişler? Devre arasında nasıl muhabbetler olmuş? Herkes nasıl içiçe ve gayet samimiydi.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Fener,Beşiktaş ve Galatasaray taraftarı istanbula gelen hangi taraftarla uğraşmış şimdiye kadar birkaç istisna dışında (ki onlarında sebebi bellidir) ?

Bekliyoruz Karşıyakalı arkadaşları Ayhan Şahenk'e. İstanbul yaşayan biri nasıl Karşıyakayı destekler gibi bir takıntımız hiç olmadı ve olmayacakta.

Zor maç olacak ama saha avantajımızı kullanıp galip geleceğimizi düşünüyorum.
 
Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)

Bu sene Ayhan Şahenk'te tam olarak sağlam olamadık. Doldurmaya çalıştık ama olmadı.

Gelin şu salonu dolduralım.

Muhteşem bir atmosferde Karşıyaka'ya ilk mağlubiyetini yaşatalım.

Bu sene baskette tarih yazalım !
 
Şu sahayı dolduralım dolduralım da biletler aman yarın bitmesin :D Gişeden almayı düşünüyorum Alpella maçında öyle yaptım ama bu maç farklı , sizce gişeden alabilir miyiz kalır mı maç gününe bilet ?
 
Arkadaşlar biraz önce Murat hocayla konuşma imkanı bulduk.Mesajlarını iletiyorum.

1-Karşıyaka?lıların tahriklerine kapılmayın maçı sizinle bitirmek istiyoruz.

2-Bu gün yarın yeni transferimiz (transferlerimiz) takımımıza katılacak.
 
Re:

Fırat Aydın' Alıntı:
Şu sahayı dolduralım dolduralım da biletler aman yarın bitmesin :D Gişeden almayı düşünüyorum Alpella maçında öyle yaptım ama bu maç farklı , sizce gişeden alabilir miyiz kalır mı maç gününe bilet ?

Maç günü gişede bulabilirsin. Geçen maçlarda oluyordu yine olur.

Biletler biter mi orasını bilmem ama salona erken gel derim o yüzden. İşi sağlama al ;)
 
oo süper , yeni transfer bi an önce katılıp çalışmalara başlasın da ksk maçında 3-5 dk rotasyonda yer bulsun rahatlatsın takımı, inşallah sağlamdır.
 
Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)

Maçta uAgsbasket kalitesini gösterecek... 3-5 kişinin provakatif

davranışıyla oyuna gelmeyelim sahamız kapanmasın..
 
Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)

Karşıyaka'lı arkadaşlar Bizans'ı fethetmeye gidiyoruz diye bildiriler asıp,çok kalabalık geleceklerini belirmişler.Buyursunlar,taraftar görsünler.O gün salondayız.Bekleriz..

Maça gelince rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
 
Biletler Perşembe çıkıyormuş. Yine de araştırın siz. Biletix'lerde bulabilirsiniz. Ayrıca maç günü gişeden de alabilirsiniz. Bilet fiyatları 10 YTL'dir...
 

Üst