Galatasaray: 88 - Darüşşafaka: 50

Murat Kaya çok dengesizce paslar veya şutlar atabiliyor ama buna rağmen işe yaradığı oluyor. Onun oynayacağı maçlar böyle maçlar bence.
 
maçı izleyemiyorum ama gs böyle oynasın da ben hiç izlemeyeyim razıyım :)
 
yazik yahu Altay'a bi sayi attiramadik :) bu arada mac bitti 88-50 aldik. Fatih de apar topar 4 sayi atmis. niye daha fazla oynamadi diye sormuyor degil insan kendi kendine.
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

Sonunda yaptı Hite... Çok rahat bir maç oldu. Gaines ve Hite ikilisi oldukça iyidi. Owens ve Dee'de aynı şekilde. Dee 8 sayı 5 riabund 7 asist ile oynadı. Ama bunlardan önemlisi Tufy, Cüneyt ve hüseyini dinlendirip, Cemal ve Erdem'den verim almamızdı. Ayrıca Altay'ın oyuna girmeside ayır bir güzellik oldu.
Sonuç 88-50 beklediğimiz gibi bir maçtı...
 
maç bitti 88-50

Robert Hite 19 sayı - 10 ribaund - 1 asist
Charles Gaines 19 sayı - 8 ribaund - 2 asist
Chris Owens 16 sayı - 3 ribaund - 1 asist
Cemal Nalga 10 sayı - 8 ribaund - 1 asist
Dee Brown 8 sayı - 5 ribaund - 7 asist
Erdem Türetken - 8 sayı - 13 ribaund - 1 asist
 
yalniz saka maka bence ligin TT den sonra belkide en derin benchine sahibiz. su oynamyan oyunculara bak. CÜneyt-Tufan-Hüseyin-Fatih. heralde lüks böyle bisey oluyor :) kiskananlar catlasin...
 
Erdem Türetken'i bugün çok beğendim.Oyunu çok iyi takip etti maça da iyi konsantre olmuş.Hem hücumda hem de savunmada oldukça başarılıydı.

Mersin ve CASA maçlarına yanıyorum.Şu anda namuğlup lider olabilirdik.
 
Paramparça ettik rakibi.. Fatih son 3 dakika girdi 4 sayı 2 blok yaptı düşünün artık.. Genç Altay da 7 dakika oynama şansı buldu 1 sayısı var.. Dee Brown çok şut kaçırdı ancak oyunu yönlendirmesi yeterli oldu.. Gaines-Owens ikilisine diyecek birşey yok turnike smaç her türlü basket attılar.. Hüseyin maçın ilk 7 dakikası oynadı bir daha da oyuna girmedi , bu salı günü için önemli bi avantaj bize..

Robert Hite 19 sayı 10 ribaund ile double double yaptı ancak bir eksiği varki fast-break pozisyonlarında top elinde olunca kararsız kalıyor biraz ; o da zamanla düzelir herhalde ..

Tüm takımı tebrik ediyorum.. Bir söz de Daçka için.. Bu sezon için kurdukları kadro aşırı vasat bana göre.. İnşallah genç oyuncular ellerinden geleni yapıp takımlarını ligde tutarlar..
 
Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
yalniz saka maka bence ligin TT den sonra belkide en derin benchine sahibiz. su oynamyan oyunculara bak. CÜneyt-Tufan-Hüseyin-Fatih. heralde lüks böyle bisey oluyor :) kiskananlar catlasin...
Eh birazcık öyle oluyor. ama biz yinede bir transfer istiyıoruz. büyük maçlar için lazım. kdro derinliğine derinlik katmak için. Edem'in daha çok süre alması lazım diyorduk. İşte bugün gördük. O olduğunda ribaundlarda etkili oluyoruz. Artık Hite de var. O da ribaund kovalıyor. Ah keşke şu CASA ve Mersin ekstra mağlubiyetlerini almasaydık. Haftaya BJK maçında asıl gücümüzü görücez. Çünkü Daçka vasat bir ekip... Bakalım ne kadar hazırız...
 
Re:

Seckin Hasseli' Alıntı:
ilk defa 20 asist yaptik , takim olarak topu iyi paylastik ama karsimizdaki takim yoktu sanki.... bu sene bu takim duser bence....


hafta icinde Capitals macinda 21 asist yapmisiz. bence bu takimizda oturmaya baslayan bir sey olacak. cok paylasan herkezin sayi ürettigi coskulu bir oyun tarzi. bu arada Hite varken 3 numaraya gerek yok demistim hakli cikiyorum galiba. adam öyle böyle degil muazzam sicriyor 8) atletik özellikle disinda gözü pek bir oyuncu. pota altina korkususzca girip rebound kovaliyor ve sayi atmaya calisiyor. muazzam bir oyuncu bulan ve getirenin ellerine saglik.
 

Üst