Arkadaşlar ben akşam anadolu yakasından arbayla gitmeyi düşünüyorum da trafik olur mu o saatlerde? 2. köprüden giderim herhalde.
Taksimden 110lar filan var 00.00a kadar Onur.Kadiköyden de minübüs artık.Onur UNCU' Alıntı:Sebep bu seferlik geçerli gibi gözüküyor o yüzden saydırmıyorum.3-4 hafta öncesinden konuşuyorduk 7. hafta süper olacak diye.Ayrıca bu kombinelerin alınmasında bayan takımının umut vermesi belki de en önemli faktördü.
Avrupa sürekli olacak.Evi yakın olanlar dışında kimse 3 günde 2 kere Ayhan Şahenk yapmaz.Gitmek istese bile şartlar elvermez.Bir çözüm üretilmeli en kısa zamanda.
Gelirim ama nasıl dönerim bilmiyorum.
Gökçe, Onur sana zarf atıp Başaran Palas´ta tek kişilik yer ayırtmak istiyor ama sen oralı olmuyorsunGökce Başaran' Alıntı:Taksimden 110lar filan var 00.00a kadar Onur.Kadiköyden de minübüs artık.
Gökçe, Onur sana zarf atıp Başaran Palas´ta tek kişilik yer ayırtmak istiyor ama sen oralı olmuyorsun [/quote:36751]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":36751]Taksimden 110lar filan var 00.00a kadar Onur.Kadiköyden de minübüs artık.
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Ya cevızlıbagdan nasıl gıtcez sahaya nerde ıncez ayrıntılı tarıf edersenız sevınrım
cevizlibağdan 341t var sarıyer otobüsü sanırım.O otobüs geçiyor duraktan.Sen yine sor ama binmeden.Adama da söylersin Ayhan Şahenk salonunda ineceğim diye o uyarır seni ya da bilen biri söyler ya da otobüste başka galatasaraylılar görürsün.Durağın adını tam hatırlamıyorum da lise durağı galiba.Mehmet Yıldırım' Alıntı:Ya cevızlıbagdan nasıl gıtcez sahaya nerde ıncez ayrıntılı tarıf edersenız sevınrım