Galatasaray: 88 - Darüşşafaka: 50

Beyler şu an e-2 ye bakıyorum ve şansıma maç yayını reklamı çıktı. Bu akşam canlı yayınla saat 20.00 dan itibaren e-2 deyiz.
 
Normalde rahat bir galibiyet almamız gerek. Hüseyin'i tutmaları pek mümkün değil. Melih yavşaner'le falan hüseyin'i durduramazlar. Neredeyse her mevkide çok daha iyiyiz. Kısa oyuncularımızın hepsi birden çok kötü oynamazsa rahat bir galibiyet alırız. almalıyız. dacka'nın galiba bu sezon tek galibiyeti var.
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

Herkes maça!
 
Uzaktan gelecek arkadaşlar biras erken çıkarlarsa ii olur gibime geliyor. Yağmur trafiği arttırabilir.
Bugün Ayhan Şahenk'te güzel basket ve kolay bi galibiyet izliyeceğiz..
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

http://www.sipru.com/
bu siteye girin Beta 1.0 sürümünü indirmek için tıklayın a basın.formu doldurun.kullanıcı adı şifre programı açarken lazım olacak programı indirin.programı yükledikten sonra bi kaç kez hata verir.kapat aç yaparsanız düzelir.
 
Zor bir maç olur umarım beklediğimiz gibi maçı alırız... ama maça ilgi olacağını sanmıyorum görürsünüz karşıyaka macında dolmadı kaldı ki bu maçta mı dolacak fakat ilgi gösterip maça gidenlere teşekkürler!
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

Bakkalköyden geri döndüm.Aşırı yağış sebebiyle 2 kaza vardı,her yer durmuş durumda.Yetişemeyeceğim bariz olunca geri dönmekten başka çare kalmadı.
Şu şartlarda gidenlerin önünde saygıyla eğilmek lazım.Ben Kozyatağına gidemedim,daha bunun köprüsü,Maslak'ı var...
Üç günde bir yapalım da mümkünse Cuma olmasın.
 
...Gerçekten de felaket bir yağmur var...Salondan uzaktakiler gitmekte çok zorluk çekerler...Ama GaLaTaSaRaY aşkı engel tanımaz tabi...:)
 
Re: Galatasaray-Darüşşafaka 16 Kasım cuma saat:20.00

Bu hava koşullarında E2 den maçı izlemek zor.Bakıcaz inşallah gösterir. :?
 

Üst