Galatasaray : 99 - Tekelspor : 91

Ahmet Cömert Spor Salonu' ndaki Banvitspor galibiyeti ile üst sıraları zorlamaya başlayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; ligin zorlu takımlarından Tekelspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu' ndaki karşılaşma, 17 Mart Cuma akşamı saat 20.00' de başlayacak.

Audrey REESE, Filip VİDENOV ve Tufan ERSÖZ gibi hücum gücü yüksek oyuncuların sürüklediği Tekelspor takımı evindeki maçta seyirci desteğiyle de galibiyete yakın taraf gibi görünse de; Galatasaray Erkek Basketbol Takımı özellikle pota altındaki gücüyle Tekelspor' a problemler yaratıp karşılaşmayı lehine çevirebilecek güçte.
 
Çok zor bir maç olacak.
Tufan kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor.Videnovun kalitesi tartışılmaz.Pota altında Engin Algın-Nedim Dal-Kenny Walker'dan oluşan bir sertlikleri var.Ayrıca eski oyuncumuz Umut Tınay'ın bize karşı hırs yapması olası.
Bana göre Tekel'in en zayıf halkası Reese.Tahminime göre Dixon'a karşı üstünlük kurmaya çalışacak.Ancak Dixon kadar iyi bir dış şutu yok ve yeri gelince saçmalayabiliyor.Reese böyle yaparsa 2 adım öne fırlarız.
Bir de umarım bizim benchin arkasına oturabiliriz.Polis bu konuda genellikle kıllık yapıyor.Orası sahaya müdahale açısından önemli.
Kazanırsak harika olacak ama Tekel'in formunu da düşünerek kendimizi tersi bir sonuca da hazır tutmalıyız.
 
Tekelspor'un taraftarı dediğin Fenerbahçe'nin taraftarı!Bu maça takımın bu yüzden hırsla çıkması gerekir.
Ben Banvit maçındaki Gs'yi ele alarak kazanacağız diyorum.

Haldun Alagaş'ta bilet fiyatlarından haberi olan var mı?Lütfen biri bildirsin.
 
Arkadaslar haldun alagase nasil gidilebilir levent taksim besiktastan neye binecegimi tarif ederseniz cok sevinirim yada uskudardan lutfen orda olmak istiom
 
play-off mücadelesi açısından önemli.. alırsak büyük avantaj olur, maç ise tekel'e yakın. ilk maçı son periyottaki mükemmel oyunumuzla almıştık...
 
Bir de bu maç için Serhat Çetin Tekel eski takımı olması sebebiyle özel olarak motive olacaktır.Savunmada ondan fazlasıyla yararlanabiliriz.
 
ilk yarıdaki maç son yılların en iyi maçlarından biriydi.

son periyotta geri gelip sanırım 3 sayıyla kazanmıştık.bu sefer tahmin etmiyorum kazanabileceğimizi.umarım yanılırım.

tekel bizden daha iyi yönetilen ve daha dengeli bir takım.ekstra savunma yapmamız gerekecek.işimiz çok zor.
 
pota altını iyi kullanırsak banvİT maçındaki gibi tekelide yeneriz...
 
bazı maclrada yenebiliriz diyebiliyorum ama bu mac içimden galibiyet gecmiyo ama umarım yanlırım bu galibiyet ck önemli olucak cünkü
 
Tekel tam bir ritm takımı.Ritm yakaladımı önlem almazsanız bir anda 20 sayı yiyebilirsiniz.
Ritm bulamazlarsa da 5-6 dakika sayı bulamadan geçirebiliyorlar.
En azından güzel bir maç olmaya aday.Bekliyoruz izlemek için :)
 
6.sırayı istiyosak mutlaka almamız gereken hayati bi maç..7 veya 8.sıradan playofun hiçbi anlamı olmaz çünkü..ancak tekel ligdeki en saygıdeğer takımlardan biri..kısıtlı kadrolarına rağmen koç h. demir taş gibi bi takım yaratmış..nedim,engin,umut gibi kazmaları bile adam etmiş ve takır takır basketbol oynatıyor valla..kadrolarını bizimle kıyaslamam bile ama oynanan basketbol açısından bizden kesin olarak iyiler..allah yardımcımız olsun ne diyelim..haydi aslanlar
 
umarım yeneriz cok öenmli bir galibiyet olucak cünkü play-off istiyorsak mutlaka almamız lazım
 
ilk yarı sonucu :
galatasaray :49- tekelspor :29

inanılmaz kolay bi maç oluyo bizim için
tekelspor cok kötü sut atıyo bunun etkisi büyük..
bizim de dış şutlar isabetli olunca fark bu hale geldi
 
İlk yarı sonucu 49-29 :atki Şu ana kadar izlediğim en iyi Galatasaray.Tekelspor'da çok kötü oynuyor,özellikle dış atışlarda.Umarım 2.yarıda bu oyuna devam eder bu maçı burdan vermeyiz.
 

Üst