Öncelikle salonun yine yarısı boştu malesef....
İyi bir takımımız var demiştik nitekimde haklı çıkıyoruz, Banvit dışındaki 2 rakibimiz görece zayıf takımlardı bunun için çok fazla havaya girmemeye gayret gösterelim derim ben.
Büyük maçlarda özellikle A.Şahenkte ep,fb,tt,bjk bence kolay kolay yenemezler büyük ihtimalle boynu bükük ayrılacaklar.
Pota altında undersize olmalarına rağmen Gaines ve Owens öyle ribauntlar aldılarki alpella'nın ribaunt canavarlarından
dehşete kapıldım.
Yönetim biran önce Dee,Gaines, ve Owens'ın kontratlarını uzatmalı bence bütün sezon böyle oynarlarsa kaçabilirler sezon sonu.
Cüneyt geri döndü, bu gün çok iyiydi nazar değmesin onun şutlarına ve oyun zekasına çok ihtiyacımız var.
Tufan şutları girmedi ama çok iyiydi.
Erdem o bizim tankımız gerçekten çok sert ve çok sağlam oynuyor hele arada şutlarıda soktumu T bloğa buyur edesim geliyor.
Speedy Deee: Valla bir pozisyonda okadar hızlı gittiki potaya birbirimizi dövmeye başladık haksız rekabet var resmen çünkü Dee insan değil adam jet, müthiş asistler yaptı takımı çok güzel oynattı ve her şeyden önemlisi çok karakterli bir oyuncu onu çok seveceğiz oda bizi çok sevecek....
Tek kötü maça gelmeyen salonu boş bırakan Galatasaray taraftarıydı....