Galatasaray-Alpella (79-64)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Erdem Türetken; (25.18 dakika) 7 sayı- 1 ribaund- 2 asist- 3 top çalma/ 4 top kaybı

Tufan Ersöz; (25.11 dakika) 4 sayı- 4 ribaund (3 hücum)- 2 asist/ 1 top kaybı

Charles Gaines; (29.49 dakika) 15 sayı- 12 ribaund (6 hücum)- 1 asist- 1 top çalma/ 1 top kaybı

Chriss Owens; (27.33 dakika) 22 sayı- 5 ribaund (2 hücum)- 3 asist- 1 top çalma/2 top kaybı

Murat Kaya; (09.49 dakika) Nothing :) (0/1 üçlük sadece)

Hüseyin Beşok ; (24.19 dakika) 12 sayı- 6 ribaund(2 hücum)- 2 asist- 2 blok- 1 top çalma/ 2 top kaybı

Dee Brown; (33.07 dakika) 10 sayı- 3 ribaund- 4 asist- 1 top çalma/ 3 top kaybı

Cüneyt Erden; (24.24 dakika) 9 sayı- 2 ribaund- 5 asist- 3 top çalma

Takım Toplam; 79 sayı- 33 ribaund- 19 asist- 10 top çalma- 2 blok / 13 top kaybı
 
Maçtan yeni geldim.

Güzel bir atmosfer vardı.Salon tam olarak dolmadı ama neyse...

Kazandık ve 3'te 3 yaptık.

Owens , Gaines , Hüseyin , Dee öne çıkan isimlerdi.

Gün geçtikçe daha iyi olacağız.

Bravo aslanlar...
 
Evet geldim maçtan.

Takım hergeçen gün biraz daha ısınıyor lige ve herkes birbirini tanıyor.

Dee Brown... Tek kelime ile bir lider gibi oynadı.Çok sayı atmadı ama çok iyi takımı yönetti.Tam istediğimiz oyuncu.

Chris Owens.Her şekilde sayı buldu.Sırtı dönük,yüzü dönük,penetre,smaç her türlü.

Gains her işte vardı.Gerektiğinde sayı attı gerektiğinde ribaunt kovaladı.

Hüseyin bildiğiniz gibi... Pota altımız bu sene hiç olmadığı kadar kuvvetli.

Cüneyt de atladı,zıpladı savunma bile yaptı.

Tufan bugün pek şut sokamadı ama bildiğimiz Tufandı.

Erdem pis işlerinin yanında sayıda bulmayı ihmal etmedi.

Bu takıma sonuna kadar inanalım.Taraftar ile çok iyi bir sinerji yakaladıalr.Dee formayı attı Cüneyt'te öyle.

3'te 3...
 
Ohh ohh ne güzel önce Fülker kaybetti ardından bizde Fülker'in çömezlerini mağlup ettik. Özellikle Gaines ve Owens'ın çok iyi işler çıkardığını görüyoruz. Owens geldiği zaman pek iyi bir transfer olmadığını söylemiştim ama performansı beni çok memnun etti gerçekten. Gaines'de bugün özellikle ribaundlarda takıma büyük katkı yapmış. Skor olarakta çift haneler ulaşmış ve double-double yapmış. Çok daha iyi işler çıkartacaktır umarım. Eğer birde sağlam bir 3 numarayı en kısa zamanda alabilirse yönetim o zaman çok daha kaliteli bir takımımız olacak. Yeni gelecek 3 numarayla birlikte çok daha iyi işler yaparız. Alpella gibi zayıf ekiplere karşı 85-90 civarı sayı bulabiliriz. Şu anda gördüğümüz kadarıyla tek sıkıntımız 3 numarada. 1 ve 5 numaralardaki oyuncularımız, özellikle de 1 numaradaki Dee Brown takıma bir süre sonra daha çok katkı sağlayacaktır. 1 ve 5 numaraların uyum süreçlerini atlatmalarından sonra çok güzel hücum pozisyonları görebiliriz. Dee-Hüseyin ikilisinden süper uyumlu basketler bekliyorum açıkçası. Tekrar tekrar söylüyorum mutlaka 3 numara şart çünkü zaman zaman tıkanıyoruz oyunda. Yeni bir takımız ve gitgide daha iyi olacağız. Umarım yakaladığımız galibiyet serisi bozulmaz ve en azından Bjk maçına kadar kayıpsız gideriz. Alpella galibiyeti için Murat hocamızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum...
 
arkadaşlar İZMİRLİYİK SİZE HASRETİK ARKADAŞIN BİRİ YAZMIŞ FORUM GİTTİKÇE BÜYÜYOR FORUMUMUZA BİR REKLAM ALIRSAK HEM BİZ İZMİRLİ ASLANLARIN HEMDE TÜM TÜRKİYEDEKİ AVRUPADAKİ ASLANLARIN REKLAMLAR SAYESİNDE BİR DESTEĞİ OLABİLİR
bu destekle bilet pankart v.s. alınabilir düşünülmeli derim
 
uleb için güçlü takımla girmeliyiz 3 numara şart iyi takımımız var tebrik ediyoruz 3 te 3 iyi gidiyoruz

gs tv ntv ile anlaşır, bizim maçları yayınlarsa bizler seviniriz uleb maçları ne oldu hangi kanalda bilgisi olan var mı?
 
yorumları en başından beri okuyorum ama ne yazık ki ilk 3 maçımızın içerde ve bizden çok daha zayıf ekiplerle oynadığımızdan hiç kimse bahsetmemiş..
asıl lig bizim için yeni başlıyor... bnce önümüzde ki (dış)casa ted (ic) KSK maçları gerçeği göstercektir..
 
Güzel galibiyet oldu. Eyüp abinin bir sözü vardı Eğer Fb'de solomon ve ibrahim'i tutulursa onlardan hayır gelmez demişti ve bugun haklı çıktı.Bugun istatistiklere bakarak yorum yapmak gerekirse .

Yüzde 17lik üçlük yüzdemiz çok kötü bir an önce düzeltmeliyiz iç dış dengesi için.Çok sevindiğim şey içeriden buldupumuz sayılar ve ribaundlarda ezilmememiz.

Ayrıca bu hafta top kaybı 13 olmuş her geçen hafta azalması takım için çok büyük avantaj.SAnırım bu takım benim yüzümü kara çıkarak . Keşke kara çıkarsın razıyım ben ;)

Owens'a sevgiler yolluyorum ;)
 
2 aydır sabır diyorum dediğim içinde kendimle gurur duyuyorum bu takıma sahip çıkmalıyız böyle genç ve basketbolu bilen bir ekibi yendik bizim için güzel oldu
bu arada bazıları oynadığımız rakipleri küçümsemiş ama bizim oynadığımız o banvit fenerbahceyi püskürtmüş bugün
 
Maçtan geldim yeni,özlemişim valla yerinden maç izlemeyi...İlk önce bize güzel bir gün yaşatan takımımıza sonsuz teşekkürler.Forumdan tanışmak istediğim kişilerle tanışma imkanım da oldu.Bu da beni mutlu eden başka bir faktör...Hepsi çok iyi insanlar sağolsunlar ,beni de aralarına alarak, iyi bir maç izledik.Maçtan önce iki Alpella'lı oyuncu ile de konuşma imkanım oldu.Birinin adı Burak,diğerinin ismini unuttum.Onlara dedim ki;Bu maçı kesin alacağız ,şansınız yok .Onlar da hiç bir şeyin belli olmayacağını belirtti.Sonuç malum biz kazandık.Maça iyi başladık.Hüseyin'in sakatlığı devam ediyor sanırım ilk 5 de başlamadı.Sonradan oyuna girip ,iyi bir karşılaşma çıkardı.Maç esnasında bir kere yenik duruma düştük sanırsam,sonra hep maçı önde götürdük.Rahat bir galibiyet aldık,maç sırasında Fenerbahçe Ülker'in mağlubiyet haberinin gelmesi,milleti daha da coşturdu.Haftaya Ankara deplasmanı var,tesadüf işte ben de büyük ihtimal Ankara'da olacağım haftaya.Maça gitmeye çalışacağım olmadı,ondan sonra kendi sahamızda oynanacak maçta olacağım.2 hafta içinde kombinemi almaya çalışacağım,yoksa T blokta izleme şansına erişemeyebilirim...:)
 
Mehmet Ali Goksen' Alıntı:
Arkadaşlar Alpella maçının tekrarını Gs tv verecekmi verecekse ne zaman bilgisi olan bizden esirgemesin.. Teşekkür ederim..
Yayın akışına göre bugün saat 20:30´da maçımız GS TV´de banttan yayınlanacak.

Takım zamanla oturuyor umarım gelen 3 numarayla birlikte özlediğimiz Galatasaray´a tam anlamıyla kavuşuruz. Taraftar sayısı salon kapasitesine baktığımızda az gibi görünse de taraftar çok iyiymiş salonda. Zaten önemli olan sayı değil taraftarın etkinliği.

Burak sen anladın...
 
Re:

hakanyıldız' Alıntı:
yorumları en başından beri okuyorum ama ne yazık ki ilk 3 maçımızın içerde ve bizden çok daha zayıf ekiplerle oynadığımızdan hiç kimse bahsetmemiş..
asıl lig bizim için yeni başlıyor... bnce önümüzde ki (dış)casa ted (ic) KSK maçları gerçeği göstercektir..
Evet katılıyorum.Hala çok iyi en azından play-off adayı bir takımla oynamadık.Deplasmanda da maç yapmadık.Bence bu maçların başlamasıyla belli olacak.
Takımı tebrik ediyorum ummadık mağlubiyetlerle canımızı sıkmıyorlar.Ciddi rakiplere karşı bu performansında üstüne çıkmamız lazım.Şampiyonluk ne kadar zor gözüksede rakiplerimiz sürekli tekliyor.Bunun avantajını iyi kullanmalıyız.
Şuanda fikstürde 1.gözüküyoruz.Bununda keyfini çıkartalım :)
 
Güzel maçtı ahmet cömertteki atmosferi soluyamasam da o müthiş sesi çıkaramasak da salon fena değil derbilerde çıldırcaz orda inşallah :) Owens'ı beğendim doğrusu bu kadar beklemiyodum , Gaines ve Dee'yi başından beri savunuyorum zaten.
 
Öncelikle maçla ilgili bilgi veren herkese teşekkürler ( Eyüp abi sana ayrıca teşekkürler ;) )

Charles Gaines -> Tek kelimeyle felaket !

Owens -> Hiç bu kadarını beklemezdik ama hem 3 hem 4 numara oynarak süper performans segilemiş inşallah böyle devam eder...

Dee Brown -> Tam bir gemi kaptanı...Rotayı iyi belirlemiş aradığımız bir guard idi ve süper !

Cüneyt Erden -> Gerçekten süper! Her hafta etkisini bambaşka gösteriyor ilerdeki haftalarda daha iyi olduğunu anlayacağız ve en güvendiğim oyunculardan birisi !

Erdem Türetken -> Sana Sarı-Kırmızı Çok yakışıyor ;)

Tufan Ersöz -> Tufan formu düşüktü belki bu hafta ama Tufan vazgeçilmez yinede iyi oynamış!

Hüseyin Beşok -> Hüseyin takımımızın gururu herşeyi bu maçtada belli etti kendini !

Murat Kaya -> 9 dk süre almış elde var 0 ! murat bence artık kendine gelmeli yada gönderilmeli !

Ayrıca Maça ilgi gösteren büyük GALATASARAY TARAFTARINA teşekkürler...

Galatasay- alpella GS TV 'De 20.30'da banttan yayınlanacak...
 
Öncelikle salonun yine yarısı boştu malesef....

İyi bir takımımız var demiştik nitekimde haklı çıkıyoruz, Banvit dışındaki 2 rakibimiz görece zayıf takımlardı bunun için çok fazla havaya girmemeye gayret gösterelim derim ben.
Büyük maçlarda özellikle A.Şahenkte ep,fb,tt,bjk bence kolay kolay yenemezler büyük ihtimalle boynu bükük ayrılacaklar.
Pota altında undersize olmalarına rağmen Gaines ve Owens öyle ribauntlar aldılarki alpella'nın ribaunt canavarlarından:) dehşete kapıldım.
Yönetim biran önce Dee,Gaines, ve Owens'ın kontratlarını uzatmalı bence bütün sezon böyle oynarlarsa kaçabilirler sezon sonu.
Cüneyt geri döndü, bu gün çok iyiydi nazar değmesin onun şutlarına ve oyun zekasına çok ihtiyacımız var.
Tufan şutları girmedi ama çok iyiydi.
Erdem o bizim tankımız gerçekten çok sert ve çok sağlam oynuyor hele arada şutlarıda soktumu T bloğa buyur edesim geliyor.
Speedy Deee: Valla bir pozisyonda okadar hızlı gittiki potaya birbirimizi dövmeye başladık haksız rekabet var resmen çünkü Dee insan değil adam jet, müthiş asistler yaptı takımı çok güzel oynattı ve her şeyden önemlisi çok karakterli bir oyuncu onu çok seveceğiz oda bizi çok sevecek....
Tek kötü maça gelmeyen salonu boş bırakan Galatasaray taraftarıydı....
 

Üst