Galatasaray-Alpella (79-64)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Çok güzeldi maç..Sık sık tribün değiştirdim çeşitli yerlerden izledim..Yine güzel yine güzel.. :)
Ama Dee'nin formasını kaçırdım..Sanırım Timur abi aldı..Off offf..

Bu arada salona uzak diyenlere şaşırıyorum..Geçen sene de bu sene de 3 vasıtayla geliyorum..Karşıda oturuyorum..Bazen köprüde öyle bir takılıyoruz ki..Biraz fedakarlık yapın..Uzak değil salon..
 
Eyüp abi sana katılıyorum! böyle güzel bir takım oluşturuldu ve daha mükemmeli oluşturmaya çalıştırılan takıma taraftarın ilgisiz kalması kötü bir durum... Ayhan Şahank'te bir an önce istenilen taraftar sayısını,atmosferi,ilgiyi artırmalıyız ve her Galatasaray Taraftarı artırmalıdır !

Çünkü ; Hak ediyor!
 
Re:

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Öncelikle salonun yine yarısı boştu malesef....

İyi bir takımımız var demiştik nitekimde haklı çıkıyoruz, Banvit dışındaki 2 rakibimiz görece zayıf takımlardı bunun için çok fazla havaya girmemeye gayret gösterelim derim ben.
Büyük maçlarda özellikle A.Şahenkte ep,fb,tt,bjk bence kolay kolay yenemezler büyük ihtimalle boynu bükük ayrılacaklar.
Pota altında undersize olmalarına rağmen Gaines ve Owens öyle ribauntlar aldılarki alpella'nın ribaunt canavarlarından:) dehşete kapıldım.
Yönetim biran önce Dee,Gaines, ve Owens'ın kontratlarını uzatmalı bence bütün sezon böyle oynarlarsa kaçabilirler sezon sonu.
Cüneyt geri döndü, bu gün çok iyiydi nazar değmesin onun şutlarına ve oyun zekasına çok ihtiyacımız var.
Tufan şutları girmedi ama çok iyiydi.
Erdem o bizim tankımız gerçekten çok sert ve çok sağlam oynuyor hele arada şutlarıda soktumu T bloğa buyur edesim geliyor.
Speedy Deee: Valla bir pozisyonda okadar hızlı gittiki potaya birbirimizi dövmeye başladık haksız rekabet var resmen çünkü Dee insan değil adam jet, müthiş asistler yaptı takımı çok güzel oynattı ve her şeyden önemlisi çok karakterli bir oyuncu onu çok seveceğiz oda bizi çok sevecek....
Tek kötü maça gelmeyen salonu boş bırakan Galatasaray taraftarıydı....


biz yinede gelen kitleye teşekkür edelim abi.
 
ben gidiş geliş 7 vesait yol gittiğimi düşününce bugün ve o sahayı boş görünce çok üzüldüm , bu sene ksk çok iyi bi takım kesinlikle o maçta salonu doldurup ksk ya baskı yapmalıyız.
 
Salon aslında kesinlikle uzak değil,ama ulaşımı kötü.Maçtan çıktım,Cevizlibağ otobüsünü tam yarım saat bekledim yok böyle bir olay!Salon gerçekten iyi,salon dolu olduğu zaman atmosferi de süper olacak.
 
Takımı genel olarak beğendim zamanla çok daha iyi olacağız bundan eminim tek gözüme çarpan pota altından çok rahat turnike atmalarına izin verdik bunu önliyecek kişi belli tabiki fatih solak ben onun az da olsa süre almasını bekliyorum beklenen 3 numaranın gelmesiyle çok daha iyi olucaz
 
Batıkan Yıldız' Alıntı:
Takımı genel olarak beğendim zamanla çok daha iyi olacağız bundan eminim tek gözüme çarpan pota altından çok rahat turnike atmalarına izin verdik bunu önliyecek kişi belli tabiki fatih solak ben onun az da olsa süre almasını bekliyorum beklenen 3 numaranın gelmesiyle çok daha iyi olucaz
Evet bu konuda haklı Batıkan.Benimde dikkatimi çekti.Basit turnikeler verdik.Bunu çözmeliyiz.

Bu arada senide foruma yazarken görmek çok hoş Batıkan Yıldız. :)
 
Galatasaray-ksk maçında kesinlikle salonu doldurmalıyız boş yer olmamalı... o maçıda alalım 5'te 5 olsun gerisi gelir zaten. . .
 
ksk nın onemlı olan yabıncılarına kılıt vurmak zaten baskada bı ozellıklerı yok ıs dıs saha savunucularımızda bıtecek pota altında cok ustunus zaten
 
...Merhaba arkadaşlar...Siteye yeni üye oldum...Ortamın güzellğini ve yapılan koyu muhabbetleri daha önceden duymuştum...Ben de bu ortama girmek istedim...İnşallah nice şampiyonluk ve kupa güzelliğini burada kutlarız...Allah bize 'ŞAMPİYON GALATASARAY' başlığı altında mesaj yazmayı nasip eder İnşallah...Bugünkü maç gerçekten takımın yavaş yavaş oturduğunu gösterdi...Taraftar da her zamanki gibi muhteşemdi...Bugün salonda o muhteşem taraftarın arasında bulunmak ayrıca güzel...İnşallah en kötü günümüz böyle olur...:)
 
İnşallah Selim kardeşim..Yürüyoruz biz bu yolda göğüs gerdik zorluklara.Hep beraber haykıracağız...

2007-2008 Sezonu Şampiyonu GALATASARAY !!
 
Batıkan Yıldız' Alıntı:
Takımı genel olarak beğendim zamanla çok daha iyi olacağız bundan eminim tek gözüme çarpan pota altından çok rahat turnike atmalarına izin verdik bunu önliyecek kişi belli tabiki fatih solak ben onun az da olsa süre almasını bekliyorum

Gerçekten maçın bir bölümünde takım bağırdı Fatih'i oyuna al diye. Fatih bir 10 dakika görev alsaydı ne Ömer Aşık o açık şutları atabilir ne de Strickland öyle rahat rahat turnike atabilirdi.
 
Harika bir gün oldu.İyi oyun ve farklı galibiyetin yanında diğer maçlardan da dumur edici derecede güzel skorlar çıktı.Voleybol takımı da İzmir'de Arkas'ı yendi son olarak.Hala inanmaya çalışıyorum. :)
Forumdan çok sayıda kişiyle tanıştım yine.Batıkan ve Yiğitle maçtan önceki muhabbetimiz çok güzeldi.Keza Emre Sarpla da maç içinde güzel diyaloglar geçti.T Blok gayet eğlenceli oluyor.İmkanı olan herkese tavsiye ediyorum. :)
Takımda Murat dışında herkes bekleneni verdi.O yüzden oyunculara tek tek bakmaya gerek görmüyorum.2. periyotta azdık özellikle.Fast breaklerin yanında set hücumumuz da gayet iyiydi.Çok daha organizeyiz geçen seneye göre.
3. periyotun başında smaç şov izledik.Owens ve Gaines resital sundu.58-38'den sonra rehavet sorunumuz hortladı.Alpella fazlasıyla demoralize olduğu için geri gelemedi.Yoksa oldukça sıkışırdık.Başımıza iş açacağız bu yüzden.
Dediğim gibi Murat dışında oyuna giren herkes bekleneni verdi.Özellikle Owens en iyi maçını oynadı.Owens da Gaines de hepimiz tarafından tutuluyor.
Maç sırasında bir taraftan Onur abimden Fenerbahçe Ülker-Banvit maçının skorlarını aldım.İlk başta hiçbirimiz inanmıyorduk Banvitin kazanacağına.Çok çok güzel bir sürpriz oldu Banvitin galibiyeti.
Karşıyaka maçında ciddi rakamlara ulaşmalıyız artık tribünde.
 
Kimse,Zeki Gülay'dan bahsetmemiş,Alpella maçı topici içinde.Onun bize yaptıklarından sonra bu maçta yaşanan olaylar bir hiç olsa gerek...
 
Valla ikili oyunlarımız çok iyi olmuş ve ayrıca Eyüp Abi'nin sayılardan sonra zıplamaları böbrek taşı düşürür kesin olarak :)

Ayrıca Batuhan'ı tebrik ederim pankartı çok kral bir yere asmış gerçektende ;)
 
Ancak bu kadar güzel gözükürdü :) Süper bir yere asılmış her hucumda ya da savunmada göze çarpıyor ;) İyi iş başardın tebrik ederim ;)
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Ancak bu kadar güzel gözükürdü :) Süper bir yere asılmış her hucumda ya da savunmada göze çarpıyor ;) İyi iş başardın tebrik ederim ;)
Sana birşey söyleyeyim Burak.O pankat asılırken en az çalışan oyduç :)

Çalışanlar ben,Volkan,Eyüp abi ve Timur abi idi. :D
 
Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Burak Barut":34d12]Ancak bu kadar güzel gözükürdü :) Süper bir yere asılmış her hucumda ya da savunmada göze çarpıyor ;) İyi iş başardın tebrik ederim ;)
Sana birşey söyleyeyim Burak.O pankat asılırken en az çalışan oyduç :)

Çalışanlar ben,Volkan,Eyüp abi ve Timur abi idi. :D[/quote:34d12]Pankartı Batuhanmı asmış ne zaman :D :D :D
 

Üst