A Alen Hekimbas 0 20 Eki 2007 #121 Maalesef ben yetişemeyeceğim Crowne Plaza'ya gitmem gerekecek Gidenlerden maçtan bol bol resim video bekliyoruz
Maalesef ben yetişemeyeceğim Crowne Plaza'ya gitmem gerekecek Gidenlerden maçtan bol bol resim video bekliyoruz
B Batuhan Varolsun 0 20 Eki 2007 #122 Hadi bende çıkıyorum. Pankartla birlikte .. İnşallah güzel bir oyunla galibiyet alacağız ve 3'de 3 yapacağız..
Hadi bende çıkıyorum. Pankartla birlikte .. İnşallah güzel bir oyunla galibiyet alacağız ve 3'de 3 yapacağız..
U Utku 0 20 Eki 2007 #123 4.Lük için lige iyi başlamak gerekiyor.Bu bağlamda 3 'te 3 çok iyi olur. Hadi hayırlısı.
A Ali Kaan Özdolap 0 20 Eki 2007 #124 Galatasaray-Alpella Çıkıyorum şimdi evden , hadi allah utandırmasın .
A Ali Keskin 0 20 Eki 2007 #127 Tbl'de de maç başlamadı gözüküyor, burada da canlı yayın yok. Gidip Everton-Liverpool maçını izleyecem ha, başlasın artık maç (canlı yayın ) Hadi bakalım küçük Fener'i yenelim önce, darısı büyüklerine diyelim
Tbl'de de maç başlamadı gözüküyor, burada da canlı yayın yok. Gidip Everton-Liverpool maçını izleyecem ha, başlasın artık maç (canlı yayın ) Hadi bakalım küçük Fener'i yenelim önce, darısı büyüklerine diyelim
Onur Balcı 0 20 Eki 2007 #128 Re: Galatasaray-Alpella Geçen maçtaki gibi internet sorunu yaşanıyor olabilir.
A Ali Keskin 0 20 Eki 2007 #134 Gaines yine ağırlığını koyuyor maça. 3 hücum ribaundu olmak üzere 6 ribaund aldı,2 sayı 1 de asisti var. owens'ın da 8 sayısı var. 13-10 öne geçtik. Maça Dee,Murat,Tufan,Owens,Gaines ile başladık
Gaines yine ağırlığını koyuyor maça. 3 hücum ribaundu olmak üzere 6 ribaund aldı,2 sayı 1 de asisti var. owens'ın da 8 sayısı var. 13-10 öne geçtik. Maça Dee,Murat,Tufan,Owens,Gaines ile başladık
A Ali Keskin 0 20 Eki 2007 #140 Galiba hızlı hücumla Owens ile bir smaç yaptık. Asist Cüneyt. 2. asisti oldu. (ilk 2 haftada 0 asisti, güzel) 19-12.
Galiba hızlı hücumla Owens ile bir smaç yaptık. Asist Cüneyt. 2. asisti oldu. (ilk 2 haftada 0 asisti, güzel) 19-12.