Batuhan Varolsun' Alıntı:Kerem Abi yanlışlık olmasın Antalya maçı deplasmanda..Antalya deplasmanı yolu gözüktü diyecem de Yunanistan maçı daha önemli.Hele ki ASY'de ise...
Kerem SEÇER' Alıntı:http://www.tbl.org.tr'ye göre ilk 3 maçımız içeride görünüyor garip ya..Ben de deplasmanda sanıyordum ama o siteye göre içeride..
Bu arada maç Ali Sami Yen'de..
hakanyıldız' Alıntı:en son gittiğim alpella maç biletleri 3 ytlydi .. şimdi malum yeni takım yeni salon derken fiyat ne kadar oldu acaba ?
15den aşağı kurtarmaz bnce
Onur Yavuz' Alıntı:Savaş Bey başlıktaki hatanın düzeltilmesinin ne gibi olumsuz bir yanı var bunu anlayamadım.
Emre, bizim evsahibi olduğumuz maçlardaki bilet fiyatları belli de Antalya ile deplasmanda oynayacağız.
Dikkat ederseniz yazımda sizi değil federasyonu eleştiriyorum. Pazar günü oynayacağımız Banvit maçının saatinde bile daha geçen gün değişikliğe gidildi. Bu federasyona mı güvenelim!savas49' Alıntı:bakın başlıkta bir hata yoktu TBF bültenine göre maç İSTANBUL'da oynanacak , bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi konuyu alelacele açmış olmamın ANA AMACI zaten bu idi,
İnsanları yanlış yönlendirmekte ısrar edebilirsiniz ama hiç olmazsa GALATASARAY'ımızın adını doğru yazın ....