Owens'ın vücuduna bakınca güçlü bir oyuncu olduğu belliydi. Top çalma ve blok yönünden iyi işler yapacaktır. Elini pek iyi bulmadım ama sahadaki en iyi oyuncumuzdu. Owens'ı çok beğendim.
Dee Brown, Türkiye liginde oyun kurucu için üstün özellikler taşıyor. Banvit'e karşı top kayıpları yapması beni ufaktan tedirgin etti. Eli çok iyi, ancak ikinci yarı pek kullanmadı. Dee, Malik'i filan aratmaz. Ayrıca çok sempatik bir oyuncu...
Gaines, başından konuşmak yanlış ama bu maçta rakibi yerdeyken O'na topu fırlatmasına üzüldüm. Pek etkili de oynamadı ama umarım mücadeleci yönüyle takıma birşeyler katacaktır.
Hüseyin yine aynı Hüseyin. Bazı pozisyonlarda hala delirtiyor. Bu kadar tecrübeli bir adam, hala neden ısrarla üçlük dener? Birinciyi anladım, ikincide niye atmaya çalışıyor? Ofansta pota altında çok verimliydi ancak geride iyi bir savunma kesinlikle gösteremedi. Geriye dönüşlerde de zorlandı. Hüseyin'i beğenmiyorum ama Türkiye ligindede türk oyuncular arasında Hüseyin'den iyi pek de adam bilmem.
Tufan yine çok koştu, takımı yine sırtlanıyor. Onun bir tek geçen sene FB maçında kötü oynadıgını hatırlıyorum. Bu sene onuda yapacaktır.
Geçen seneki kötü oyunla bile önemli takımlara birşeyler yapabiliyorduk. Bu sene FBülker oligarşine karşı daha dirençli olacağımızdan eminim. Ancak Bjk'ya geçen maçta çok takıldım. İyi oynuyorlar umarım bizde daha iyi olacağız.
Son olarak protesto...
Tribünümüzün iyi veya kötü yapısı bellidir. Tribünde kimin organizasyonla uğraşacağı da aşagı yukarı bellidir. Tribün buna göre şekillenir. Şimdi takıma destek olunca nelerin değiştiğinide gördünüz. Peki Galatasarayımızın bundan mahrum bırakmak, acı değil mi? Ben her zaman sahaya yakın olup rakibi daha fazla etkileme için çabalarım. Oyuncularımız dışında oynamadan en fazla katkıyı yapmayı isterim.
Bir protesto oldu, maç başladı kimse bağırmıyor. Bunun sebebi klüpten birinin laflarıysa ve bilet konusu mu? Gerçi 10 Ytlik bilet için girmeme protestosu olsa canı gönülden destek olurdum. Her gslının istediğinde takımını izleyebilmesi gerekir. Ben takımı destekliyorum, yönetim umrumda değil. İçlerinden çıkan olaylardan sonra bize ana avrat küfür de edenlerde vardır. Bir taraftarın onlara yaranma gibi çabası yoktur, aramızda ilişki olmasına bile gerek yoktur
Biz her koşulda takımımıza destek çıkalım ve lütfen yaşananları oyuncularımıza, takımımıza yansıtmayalım. Böyle kazanacağız.