Galatasaray-Banvit(Galibiyet klasiği)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Kerem Abi T blokta mıydın ?

Bende T blok kombine var ama pota arkasında bağıranların yanındaydım.

Hele bir de biraz sağımızda birisi vardı siyah şemsiye sallıyordu..:D :D :D

Zaten ilk 5 dakika vs protesto vardı.Hatta 2.periyoda kadar öyle durulacakmış ama Yılmaz Başkan dayanamadı tamam dedi.Sonra başladık bağırmaya...

İnşallah ilerleyen günlerde salon tamamen dolar..Çok güzel atmosfer yakalanır o salonda...
 
Kerem abi giren oyuncu bostan korkuluğu olmayacaktı o da iyi bir yabancı pivot olacaktı eğer Adeleke biraz dinlenme şansı bulsa işimiz bu kadar kolay olmayacağını tahmin ediyorum.Antalya bize göre bir rakip değil rahat yenmemiz gerekiyor.
 
En onemli gelisme takımın ustundeki olu topragının kalkması olmus. Ne olursa olsun galibet guzel bir sey. Bu asamada cok ihtiyacımız vardı.
Banvit cephesinde t.kupası elemelerinde Pavic de Adeleke de kotu bir oyun sergilemisti. Pavicle yollarını ayırmaları dogru bir karar. C.Hill en kotu macını oynadı. Normal sartlarda belli bir skor katkısı standart olan oyuncudur. Pota altı rotasyonlarında sorun var. Mutlu ve Ufuk asları ne kadar yedekleyebileceler supheli.. Adeleke ve Sonkol genislemisler ozellikle Ümit icin cok iyi olmus.

Maca cok iyi baslamamız ve sutları sokmamız oynumuzun onunu actı. Her zaman bu kadar yuksek sut yuzdesi yakalayamayabiliriz. Tufan ilk gorevi olmasa da sutor skorer olarak one cıktı. Asıl bunu bekledigimiz oyuncu olan Murat yine istekliydi ama yetersiz kaldı desek yeridir. Dee cok iyiydi. Cuneytin formsuzlugu devam ediyor. Avery Cuneyt Murat 3 lusu sorun olmaya devam edecek gibi.. Averyle yollar ayrılacak sanırım. Cuneyt ve Muratın en buyuk sorunu savunmaları. Umarım alınacak oyuncu, skorer olmasının yanında, savunma sorununu buyutmek yerine cozumune katkı verecek biri olur.

İcerideki gorece zayıf nokta ise, Adelekenin tek basına bile bu kadar dert acmasıydı. Gaines ve Owens iceriyi kapatmakta zorlanıyor. Adeleke ve onun gibi oyuncular karsısında undersize kalıyorlar. Huseyin yası geregi savunmada zorlanabiliyor. Gainesi begendim. Posttan sutunu da attı elestirimi bosa cıkardı. Ribaundlarda zaten etkili biri arasıra eslesmelerdeki size sorunu dısında bizi tasıyabilecegini gosterdi. Owens da gayretliydi sut attı ribaund aldı fakat bu iki oyuncumuzda, rakip takımda ust duzey bir 4 numara olursa, (ozellikle) savunmada yetersiz kalacagımızı hissettirdi. Owens ne tam bir hoplayıp zıplayan ne de sutor pasor bir 4 numara. Guclenirse belki bu acıgı kapatabilir. Bu zaaftan oturu zaman zaman Fatih'i aradım.
Avery yerine 3 numara deselerde sanırım 2,5 oynayan biri gelecek. Takımda 3 numara acıgı var katılıyorum ama bence 2 numara acıgı da var. Owens gibi ne 3 ne de 4 diyemeyecegimiz biri yerine sizelı sutu duzgun bir 4 alsak ve de 5 yabancıya donsek sınıf atlayabiliriz.
Not: size kelimesi yerine kulagı tırmalamayacak turkçe kelime bulamadım. Özür dilerim.
 
Kupa maçlarından sonra biraz karamsarlığa kapılsamda bugün en azından bir nefes alabildik.O kadar kötümser olmaya sanki gerek yok gibi.Özellikle Dee Brown takıma alıştıkça rengimiz değişiyor.Bu aslan parçasına biraz daha zaman lazım.M.Murathanoğlu'nun dediği gibi vitesler arttırdıkça oyun seviyimiz üst düzeye çıkacak gibi.

Bugün beğendiklerim; Başta Hüseyin Beşok.40 Yıllık GS'lı gibi.O hırsı,kazanma azmi beni çok mutlu etti.Ona mutlaka Pota altında daha çok yardımcı olmamız lazım.Gaınts bugün daha iyiydi ama biraz daha vites arttırması lazım.Tabi Tufan'ıda unutmamak lazım,müthiş oynadı.Owens bugün beni şaşırttı.Sanki bayağı iyi bir oyuncu izlenimi verdi.O da çok yeni geldi ve takıma alıştıkça sanki iyi bir parça olacak gibi.Atletik ve eli çok düzgün.İyide bir 3 numara bulursak o zaman başka hesaplar yapmaya başlayabiliriz....

Beğenmediklerim.En başta Cemal Nalga.Maalesef bu takımın oyuncusu değil gibi.Her geçen gün geriye gidiyor.Mutlaka F.Solak rotasyona girmeli ve daha çok şans verilmeli.Murat Kaya çok daha etkili olmalı.Artık patlama yapmasını beklemekten sıkıldım.Bu kadar yetenekli olupta nasıl bir insan kendini geliştiremez anlamıyorum.

Murat Hoca'yı ilk defa bu kadar gergin gördüm.O da çanların çalmaya başladığını hissediyordu.Bu galibiyete onunda çok ihtiyacı vardı.Sonuçta üzerimizdeki kara bulutların dağılması için iyi bir maç oldu.Zamanla çok daha iyi olacak gibi.Dee Brown gibi bir oyuncuyu bize izletenlerede Teşekkür etmek gerek.Gerçekten çok özel bir oyuncu.
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Kerem abi giren oyuncu bostan korkuluğu olmayacaktı o da iyi bir yabancı pivot olacaktı eğer Adeleke biraz dinlenme şansı bulsa işimiz bu kadar kolay olmayacağını tahmin ediyorum.Antalya bize göre bir rakip değil rahat yenmemiz gerekiyor.

Öyle de Burak bizde de 3 numara yoktu Avery girseydi düşünsene nolurdu :D

Aslında aynı şeyi söylüyoruz ama Adeleke resmen bitirdi bizi 2. ve 3.periyot..O çıkınca düştüler oyundan Ufuk girdi faulleri teker teker yaptı çıktı Adeleke girdi yine ortak oldular oyuna..Ben kendisini çok beğendim valla..

Timur'un da dediği gibi Hill çok kötüydü bugün ayrıca..Ben kendisi izlemedim ama önceki maçlarda istatistikleri çok iyiydi bu maçta hiç varlık gösteremedi..
 
Re:

Erdal Gündüz' Alıntı:
Neyin protestosu vardı peki? Bedava bilet olayıyla ilgisi yoktur umarım.

Sayın Ahmet Dedehayır'ın üslubu konusunda..Zaten kendisini radyoda Murat M. ve İsmet Badem de eleştirmişti..Çok kabadayı ağzıyla konuşuyor itici bir insan..Bu adamın tavırları nedeniyle olsa gerek ama benim birşey söylemek haddime değil :)
 
Maça gittik takımımızı gündüz gözü ile gördük.

En çok Owens'ı beğendim.Herşeyi yapıyor.Dee de fena değildi.Takımı doğru yönetiyor.

Tufi bildiğimiz tıufi zaten.Gainstde istikrarlıydıı.İyi savaştı.

Hüseyin topu doğru yerde alınca neler yapabileceğini gösterdi.

Bir de bir.Haydi hayırlısı.

Transfere gelirsek Nba den bırakabilecek cok adam bulabiliriz.Kenan,Timur abi yada başkaları bir baksın zahmet olmazsa kimler bırakılabilir kimler bize yarar sağlar diye.

Mesela ben birkaç isim üstünde araştırma yapıyorum.1-2 güne yazacam foruma. :)
 
klasik bir murat özyer takımı. asırlık çınarlar,türkiye kupası ve en son bugünkü banvit maçını izleyenler takımın gittikçe oturduğunu farkedecektir. aynı şeyi geçen sezonda yaşamıştık. nedense özyer gerek transferler gerekse takım bütünlüğü ve oyun sistemini oturtma konusunda çok geç kalıyor. Şampiyonluğa oynayan bir takımın,lig başladığı halde, hala hazır olmaya çalışması kabul edilemez.

Maça gelince; 7 dk.da 20-2?lik başlangıç etkliyeciydi,nitekim banvitlilerde etkilendi ve psikolojileri bozuldu. Genelde kontrol Dee?deydi. Mokongo ve Adeleke ?nin çabaları takımı geri getirdi ama sonunda ikisininde yürüyecek hali kalmayınca maçı kopardık.

Dee gayet akıllı ve olgun oynadı,

Hüseyin yine domine etti. Hele bir pozisyonda çemberle voleybol oynayıp basketfaul yaptırdı ki,müthişti.

Tufan geçen sene kaldığı yerden devam ediyor,çok kritik şutlar soktu.

Gaines ve Owens katkı yaptılar fakat ikisinden biri bu takıma lüzumsuz. Cemal ve Fatih saçma bir şekilde bankı bekliyorlar bu yüzden.

Genel olarak hala eksiklerimiz var ve bazı oyuncularda hala beklenen düzeyde değil.
Hele kısa pozisyona yapılan yabancı transferin hiç oyuna girmemesi bu seviye takımlarda olmayacak bir şey.

Sonuçta galibiyetle başlamak güzel.
 
İkinci yarının başlamasından sonra gözümün önünden bir film şeridi gibi geçen sezonki Karşıyaka ve OYAK maçları geçti. Korktuğum olmadı ve maç mutlu sonla bitti. Bu galibiyetle özgüvenimizi tekrar kazanmak güzel. Takımda herkesin hem fikir olduğu gibi takımın sırıtan iki oyuncusu vardı o da Cemal ile Cüneyt Erden. Hadi Cemal´den beklentim yok da nerede o Ankara´dan İstanbul´a transfer olacak başarımı sergileyen Cüneyt Erden?

Allah garibanı önce kaybedip sonra bulmasını sağlayarak sevindirirmiş. Hüseyin Beşok´un olmadığı dakikalarda gözlerim hep Fatih Solak´ı aradı. Umarım çabuk buluruz kaybettiğimizi...

Taraftara gelecek olursam; Taraftarın oyuna müdahale etmesi için yumurtanın kapıya gelmesi şart mı? Her sezon Bandırma´da bize yapılmayan kalmaz ve o maçların ardından burada intikam naraları atarız ama sonra balık hafızamızda kaybolur gider o anılar. Yönetimin artık uyanması gerekiyor. Bu takımın rakip olarak gördüğümüz dört takımla mücadele edebilmesi için üç numara transferinin yanısıra büyük bir taraftar desteğine ihtiyacı var. Bu desteği de her maçı 10 YTL yaparak sağlamak mümkün değil. Umarım kısa sürede akıllarını başlarına devşirirler.

Son söz salona. Galatasaray´ın ev sahibi olarak oynadığı salonda yeşil ağırlıklı renk ve Darüşşafaka yazıları hiç hoşuma gitmedi. Stadın yanısıra bir salona ihtiyacımız var. Futbol takımının maçlarını oynayacağı bir stada o kadar yatırım yapılıyorsa üç basket takımının maçlarını oynayabileceği bir salona da yatırım yapmak gerekir.
 
Hücum da kısıtlı olabilir, saç baş yolduruyor da olabilir ama Fatih Solak ve türevleri her takım için önemlidir. 3. çeyrekte rüzgar tersteyken sağlıklı bir Fatih olsa maç buralara gelmezdi. O ara ortadan inanılmaz delindik ve rebound alamadık, Cemal de Fatih rolünü yapamadı bugün. Fatih belki kısıtlı süreler alacaktır bu sene 15 civarı ama o aralar çok önemli işler yapacaktır. Bugün belki Fatih olsa göze çarpmazdı ama yokluğu göze çarpıyor.
 
Owens'ın vücuduna bakınca güçlü bir oyuncu olduğu belliydi. Top çalma ve blok yönünden iyi işler yapacaktır. Elini pek iyi bulmadım ama sahadaki en iyi oyuncumuzdu. Owens'ı çok beğendim.

Dee Brown, Türkiye liginde oyun kurucu için üstün özellikler taşıyor. Banvit'e karşı top kayıpları yapması beni ufaktan tedirgin etti. Eli çok iyi, ancak ikinci yarı pek kullanmadı. Dee, Malik'i filan aratmaz. Ayrıca çok sempatik bir oyuncu... :)

Gaines, başından konuşmak yanlış ama bu maçta rakibi yerdeyken O'na topu fırlatmasına üzüldüm. Pek etkili de oynamadı ama umarım mücadeleci yönüyle takıma birşeyler katacaktır.

Hüseyin yine aynı Hüseyin. Bazı pozisyonlarda hala delirtiyor. Bu kadar tecrübeli bir adam, hala neden ısrarla üçlük dener? Birinciyi anladım, ikincide niye atmaya çalışıyor? Ofansta pota altında çok verimliydi ancak geride iyi bir savunma kesinlikle gösteremedi. Geriye dönüşlerde de zorlandı. Hüseyin'i beğenmiyorum ama Türkiye ligindede türk oyuncular arasında Hüseyin'den iyi pek de adam bilmem.

Tufan yine çok koştu, takımı yine sırtlanıyor. Onun bir tek geçen sene FB maçında kötü oynadıgını hatırlıyorum. Bu sene onuda yapacaktır. :)

Geçen seneki kötü oyunla bile önemli takımlara birşeyler yapabiliyorduk. Bu sene FBülker oligarşine karşı daha dirençli olacağımızdan eminim. Ancak Bjk'ya geçen maçta çok takıldım. İyi oynuyorlar umarım bizde daha iyi olacağız.

Son olarak protesto...
Tribünümüzün iyi veya kötü yapısı bellidir. Tribünde kimin organizasyonla uğraşacağı da aşagı yukarı bellidir. Tribün buna göre şekillenir. Şimdi takıma destek olunca nelerin değiştiğinide gördünüz. Peki Galatasarayımızın bundan mahrum bırakmak, acı değil mi? Ben her zaman sahaya yakın olup rakibi daha fazla etkileme için çabalarım. Oyuncularımız dışında oynamadan en fazla katkıyı yapmayı isterim.
Bir protesto oldu, maç başladı kimse bağırmıyor. Bunun sebebi klüpten birinin laflarıysa ve bilet konusu mu? Gerçi 10 Ytlik bilet için girmeme protestosu olsa canı gönülden destek olurdum. Her gslının istediğinde takımını izleyebilmesi gerekir. Ben takımı destekliyorum, yönetim umrumda değil. İçlerinden çıkan olaylardan sonra bize ana avrat küfür de edenlerde vardır. Bir taraftarın onlara yaranma gibi çabası yoktur, aramızda ilişki olmasına bile gerek yoktur :) Biz her koşulda takımımıza destek çıkalım ve lütfen yaşananları oyuncularımıza, takımımıza yansıtmayalım. Böyle kazanacağız.
 
İlk basketi yedikten sonra inanılmaz bir şekilde 20-0 lık bir seri yakaladık ve ilk periyot bitmeden maç bitiyor mu acaba dedim. Daha sonra oyundan düştük ve Banvit yavaş yavaş bizi yakalamaya başladı. Periyotlar ilerledikçe farkı kapattılar hatta 3.ve 4.periyotlarda öne bile geçtiler. Banvit mücadele eden, iyi bir takım fakat tecrübesizler. Kadrolarında bu ligi iyi bilen birkaç oyuncu olsa bizi yenebilirlerdi. Mokongo, Adeleke ve Ümit Sonkol en göze çarpan oyuncularıydı. Kendi takımımıza gelince; bugün bir kez daha çok net bir biçimde görüldü ki bu takıma sağlam bir 3 numara alınmazsa ilk 4'ü bırakın, ilk 6'ya bile zor gireriz. Maça çok iyi başladık ama oyundan düştük. Eğer sağlam bir 3 numaramız olsaydı oyundan düşmezdik. Skorun tehlikeye girdiği anlarda çektiğimiz o sıkıntıları çekmezdik. Murat hocamızda bunu biliyordur ve maç öncesi söylediği gibi umarım yakın bir zamanda yeni 3 numaramıza kavuşuruz. Genel olarak oynadığımız basketbolu beğenmedim fakat çok mücadele ettiler oyuncularımız. Dee Brown takıma hakimdi ve iyi bir oyun sergiledi fakat zamanla çok daha iyi olması gerekiyor ve olacaktır da. Tufan ve Hüseyin'i çok beğendim. İnanılmaz bir hırsla oynadılar ve iyi de oynadılar. Yalnız Tufan zaman zaman gereksiz atışlara kaçıyor. Murat Kaya'yı ise tanıyamadım. Halbuki bugün kaçırdığı atışları oyuna sonradan girdiğinde ısınmamış olmasına rağmen bile genede atıyordu geçen sene. Umarım bugünkü kötü performansı tek maçlık birşeydir. Murat bu takımın belkide en iyi şutörüdür ve bu yıl çok ihtiyacımız olacak kendisine. Antremanlarda biraz daha çalışıp kendisini toparlaması lazım. Gaines ve Owens'ın oyunları da fena değildi. Zaman geçtikçe onlar da daha iyi olacaklar, o ışığı verdiler. Cemal ve Erdem henüz hazır değiller. Özellikle Erdem'in daha iyi olmasını bekliyordum. Fatih bu takımda olması gereken bir oyuncu olduğunu gösterdi. Genellikle kenarda oturacaktır fakat Hüseyin'in yorulduğu anlarda yada savunma yapmamız gereken anlarda oyuna girerek takıma önemli katkılar yapacaktır. Cüneyt'in ise oyun içerisinde daha fazla rol alması gerektiğini düşünüyorum. Biraz tutuk gördüm kendisini. Veee gelelim bugünkü maçta en iyi performansı gösteren oyuncumuza. William Avery... :) Kendisini bugünkü eşsiz performansından ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. :) Pek iyi oynamasakta yinede galibiyet galibiyettir. Tebrikler takıma. Umarım bundan sonraki maçlarda ilk periyottaki oyunumuzu maçın geneline yayarız ve şampiyonluk yolunda iddialı olduğumuzu gösteririz herkese. Tabi bunun için de öncelikli olarak sağlam bir 3 numara transfer etmemiz gerekiyor. ;)
 
Re:

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Kerem Abi T blokta mıydın ?

Bende T blok kombine var ama pota arkasında bağıranların yanındaydım.

Hele bir de biraz sağımızda birisi vardı siyah şemsiye sallıyordu..:D :D :D

Zaten ilk 5 dakika vs protesto vardı.Hatta 2.periyoda kadar öyle durulacakmış ama Yılmaz Başkan dayanamadı tamam dedi.Sonra başladık bağırmaya...

İnşallah ilerleyen günlerde salon tamamen dolar..Çok güzel atmosfer yakalanır o salonda...

Bende mecburen televizyondan izledim.Pota arkasından şemsiye sallayan arkadaşı 3-4 defa gösterdi televizyon yanında 8-10'a yakın kişi vardı çok iyi destek verdiler. . . Ve aynı şekilde tüm taraftar öyleydi. . . İyi galibiyet aldık ama daha farklı alabilirdik ama herkes görecektir ki rövanşı farklı alacağız. . .Birşey daha ; takım gün geçtikçe oturmaya başlıyor,oyuncular birbirini tanıyorlar ve takım olma yolunda süratla ilerliyoruz! Galibiyeti fazla abartmaya gerek yok. . . Galibiyette emeğe geçen herkese teşekkürler. . . Tufy,Gaines,Hüseyin,Dee Brown,Owens'ta gerçekten istikrarlı ve iyi oyuncularımızdı ! Şimdi 3 numarayı bekliyoruz heyecanla ;)
 
Arkadaşlar teknik yorumu sizler iyi bir şekilde yapmışsınız..Ben bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım..Şimdi yazacaklarımı kim üstüne alınır bilmem ama biraz ağır ithamlarda bulunacağım..(Seviyemi aşmadan..)
Sezon öncesi forumda kombine satışı hakkında çok şey yazıldı çizildi.T bloklarından kombine alacağımız söylendi forum kullanıcıları olarak.Ben kombine almadım ama maçlara bilet ile gelmeye çalışacağımı söyledim.Bilet almaya gittiğimde özellikle T bloklarından istedim.Daha sonra yağmur,çamur dinlemeden 3 vasıta değiştirerek salona ulaştık.Maç başlamadan sessizlik hakimdi ve nitekim maç başladığında da bu devam etti.Daha sonra Yılmaz Başkan ve çevresindekilerin tezahurata başlamasıyla biz de T bloğunu terkettik ve pota arkasına geçtik.İyi ki geçmişiz ki Galatasaray taraftarı kendisini buldu ve takımına desteğini gösterdi.T bloklarında oturan seyircilerimize hitaben konuşmam gerekirse rakip takım ataklarında reklam panolarına vurmaktan ve bir-iki re-re-re-ra-ra-ra'dan başka hiç birşey göremedik(ailesi ile gelenlere lafımız yok)..Artık alınan alınır,kızan kızar herkese saygım var.Son periyottaki desteğimiz sayesinde maç bize döndü ve kazanmayı başardık.En azından çok olmasak da hiç olmadığımızı herkese taraftar olarak gösterdik..Yeni bestelerimizi de katarak..
Şunu kimse inkar etmesin ki bugün takıma maçı POTA ARKASI TRİBÜNÜ KAZANDIRDI !!
Gelecekti maçlarda hep bir ağızdan bağırmak ve kolkola zıplamak dileğimizle..
 
Arkadaşlar hepinize selamlar. Öncelikle salona gidip takıma destek veren seyircilere,sonrasında da bize bu galibiyeti getiren oyunculara teşekkürediyorum.
Fakat üzüle üzüle yine olumsuz yazacağım zira bu seneki beklentilerimiz geçen seneden yüksek(gerek harcanan paralar,gerekse organizasyonun beklentisi açısından)ancak bizim kendimize rakip göebileceğimiz fb,bjk,telekom ve efes'in çok gerisinde basketbol oynuyoruz ve ne yazık ki henüz stratejisiz oynuyoruz. Ben takımı seyrettiğim zaman savunma ve hücum organizasyonları,oturmuş set oyunları görmek istiyorum zira o zaman şampiyonlukta iddialı olabiliriz. Öncelikle olumsuzluklardan başlayacağım,ya da beklentilerimden. Sonrasında da olumlu yönlerimizi yazacağım. Yazım uzun olacakbelki ama umarım sıkılmadan okursunuz.
Hüseyin çok iyi niyetli ve çok hırslı oynuyor fakat yaşı gereği kondisyonundan ve çabukluğundan çok şeyler kaybetmiş. Dee Brown gibi bir oyuncun varsa ya çok hızlı bir 5 numaran olacak ya da 2 tane atlet 4 numara ile oynayacaksın. Zira Hüseyin fizik olarak kuvvetliyken ileri geri koşarken Dee Brown ve Hüseyin çok etkili oldular,farkı kolayca arttırdık fakat ilk 7 dakikadan sonra Hüseyin yorulmaya başladı ve takımın oyun formatı tamamen değişti. Hüseyinin aldığı süreleri çok iyi organize etmemiz gerekiyor bu şart. Charles Gaines bu olamaz onu oyuna daha fazla sokmalıyız,pota altına daha fazla top indirmeliyiz zira o tam bir winner hatta takım oyunu Gaines üzerinden başlatılabilir. Owens belliki kumaşı iyi ancak uzun rotasyonunda bence yabancı kontenjanı bu oyuncuya harcanmamalıydı. Boddicker tarzında 3,5 veya salyers gibi bir oyuncu tercihi bize daha çok şey kazandırabilirdi diye düşünüyorum. Murat Kaya bize geldiği günden bu yana beni şaşırtmaya devam ediyor. Defansta neredeyse kimsenin karşısında duramıyor ki bunu gençliğinden bu yana biliyoruz bunu anladık ama bana göre Türkiyenin en iyi nokta şutörüyken boş şutları dağlara taşlara atmasına inanamıyorum. Kendini düzeltmezse seneye küme düşmemeye oynayan bir takımda kendisini bulabilir. Benden bir abi tavsiyesi otursun düşünsün.
Tufan gerçekten geçen sezonun 2.yarısından bu yana inanılmaz bir performans ortaya koyuyor tebrik ediyorum özellikle savunma yönünü o kadar geliştirdiki milli takıma göz kırpıyor. Cemal Nalga Fatih iyileştikten sonra kadroya bu formuyla nasıl girer bilmiyorum,kendisini bir arpa boyu geliştiremedi ve bu oyuncudan açıkcası benim en ufak ümidim yok. Dee Brown tam aradığımız oyun kurucu hem gerekli şutları atıyor hem de takımı çok iyi yönetiyor. Çok derli toplu bir oyuncu ki Fitch'e göe en önemli özelliği bu, takıma ilerleyen haftalarda çok şey katacaktır. Belki Hüseyin ve Gaines gibi oyun zekası yüksek uzunlarla çok basit 2'li oyun setleri çalışılabilir. Takıma büyük katkısı olur ve her maç 10-15 arası asist yapabilir. Cüneyt'in kendi içinde şunu benimsemesi gerekiyor, o da şu:eek: bir süperman değil ve bunun sorumluluğu altında ezilmemeli,maçlarda çok gergin ve Dee Brown gibi bir değerle çalışıyor,kendini daha rahat hissettiği zaman çok başarılı olacaktır ancak kapasitesinin üstünde şeyler denememeli ve gereksiz zorlamalar ve şutlardan uzak durmalı.
Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse bugünkü oyun beni hiç tatmin etmedi zira rakip kadro olarak zengin bir takım değildi. Bütün oyunları 2 yabancı üzerine kuruluydu ve yoruldukları anda oyundan düşecekleri daha 2.periodda belli olmuştu. Ancak gerek oyun kurucu gerekse de pota altında oyuncu alternatifi daha fazla olan takımlar karşısında bu oyunumuzla ayakta kalmamız çok zor gözüküyor.
Tüm bu yazdıklarım ilk 4 ve final mücadelesi vermek isteyen takım gözyle baktığım için ama amacımız ilk 5 ya da 6 ise zaten yazmaya gerek yok bu ligde çıkın oynayın desek bu dereceleri alırlar zaten.
 
T bloklarında oturan seyircilerimize hitaben konuşmam gerekirse rakip takım ataklarında reklam panolarına vurmaktan ve bir-iki re-re-re-ra-ra-ra'dan başka hiç birşey göremedik(ailesi ile gelenlere lafımız yok)..Artık alınan alınır,kızan kızar herkese saygım var.Son periyottaki desteğimiz sayesinde maç bize döndü ve kazanmayı başardık.En azından çok olmasak da hiç olmadığımızı herkese taraftar olarak gösterdik..Yeni bestelerimizi de katarak..
Şunu kimse inkar etmesin ki bugün takıma maçı POTA ARKASI TRİBÜNÜ KAZANDIRDI !!
Gelecekti maçlarda hep bir ağızdan bağırmak ve kolkola zıplamak dileğimizle..

Burada tribün kavgası çıkartacak değiliz ama yazdıklarına dikkat et saçma sapan şeyler yazma..!
 
bu takıma sonuna kadar inanıyorum.
bu takım bu sezon 3-4 hafta sonra ilk 7 dakikada ki oyunu oyunun geneline yansıtacak.gelen 3 numara ile gücümüze güç katıp en yukarıya oynıyacaz.
 
Takım çok da iyi değildi. Teknik yorumlar yapılmış zaten. Acilen bir üç numaraya, Büyük Kolej'deki Murat Kaya'ya ve bize karşı Tuborg'da oynadığı oyunu oynayacak olan Cemal'e ihtiyacımız var.

Pota arkası maçı kazandırmıştır diyen renkdaşım, daha bir tartışma yeni kapanmışken yeniden alevlendirmenin manası yok.
 
Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
bu takıma sonuna kadar inanıyorum.
bu takım bu sezon 3-4 hafta sonra ilk 7 dakikada ki oyunu oyunun geneline yansıtacak.gelen 3 numara ile gücümüze güç katıp en yukarıya oynıyacaz.

Abi ağzından bal damlıyo aman hiç susma :)
Bir ara Hüseyine peşpeşe faul yapıldı o aralar Banvitin baya direnci kırıldı
Adelekede ilk yarı hiç faul yapmamasına rağmen baya sıkıntı yaşadı
Buda bize yaradı
Mokongo tek kalınca bizde avantaja çevirdik
 

Üst