Galatasaray Basketbol Kombineleri Satışta

Pınar Filiz' Alıntı:
peki birşey soracam ben nakit parayla alıcam kombineyi büyük ihtimalle .biletix gişelerinden de alınabiliyor mu kombine?

Evet siz bir basılı belge verecekler ilk maçtan önce onu verip gişeden alacaksınız.
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Pınar Filiz":22imgkcm]bilgi için teşekürler.

Rica hatta bu şekilde 8 TL ucuza gelecek kurye ücreti vermeyeceksiniz.[/quote:22imgkcm]

zaten ankara için ayrıcağım tren parasıyla alıcam kombineyi.maçın istanbulda olması bir anlamda işime yaradı denilebilir :)
 
Bu kadar geç çıkarsa, bu kadar az bi rekram yapılırsa, sadece Galatasaray TV´de reklam yapılırsa olacagı bu. Sanki millet Galatasaray TV seyrediyor. Açık kanal degil ki çogu Galatasaraylı haberi olsun. Fenerbahçe tv hergün rekram yapıyor kombine için. Açık kanal herkez izleyebiliyor, malesef Galatasaray TV de açık olsaydı. Bayağı ilgi olurdu kombineye.
 
Ben öglen aradım Biletixi adresle ilgili bi sıkıntı vardı da bugün kuryeye veriliyormuş biletler önümüzdeki günlerde elinize gecer dediler.
 
Semih Ural' Alıntı:
Ben öglen aradım Biletixi adresle ilgili bi sıkıntı vardı da bugün kuryeye veriliyormuş biletler önümüzdeki günlerde elinize gecer dediler.

Geçer de Kurye evde bizi bulur mu bileti aldığımız gün tarih seçtik ama o tarihler geçti tekrar arayıp tarih sormaları lazım kimse öyle bişi yapmadı.

Neyse en kötü maç günü gişeden alırız
 
200 rakamı galatasaray klubü için çok az bir rakam bu rakamı yukarılara cekmek için yönetimin daha ön plana cıkan bir plan çizmesi gerekir neler yapabiliriz biraz da bunun üzerinde duralım
 
M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Blok : 213
Sira : 12
Koltuk : 19
Ben de bu bileti aldım,sanırım 100tl'lik biletlerden alan 19. kişiyim

19 kişi olmayabilirsin bazıları direk biletix'den seçip aldığı için falan olabilir bazen o sıra bozuluyor.İlk sıra bitti en azından sanırım artık bir üst sıra (13)'den veriyor.
 
Biletix'den satış bitti gibi gözüküyor.En azından an itibari ile Biletix'den satış yok

Ayrıca kurye ile alacak olanlar teslimat bilgilerini biletix sitesinden görebilir benim ki 16/10/2010 teslim edilecek gözüküyor.

Biletix'den satış hala yok bundan sonra klüp mü satacak acaba ?

Bu arada 16/10 herkes için ortak teslimat tarihi olabilir (cumartesi günü ) o tarihte evde olamayacaklar durumu kontrol edip tarihi değiştirebilrler.
 
misafir' Alıntı:
Kombinem geldi :) Üzerinde Gintare Petronyte ve Rado'nun resmi var.
Yeni sezon iki takımımıza da hayırlı olsun.

Siz aslında geçen salıyı seçmiştiniz ama bu salı geldi yanılıyor muyum.

İsim var mı üzerlerinde

HAyırlı olsun bu arada
 
İsim olmadığına göre başkasına devredilemez yazmasının pratik bir anlamı olmaz sanırım.

Ben iki tanesi kendim için iki tanesi arkadaşlarım için 4 tane alım yaptım ama farklı bloklardan o yüzden sordum isim konusunu

Ayrıca kombine satışları bitti mi yoksa bundan sonra klüp bizzat mı yürütecek artık biletix'den satış yok çünki ?

Ekleme: Biletix2'den tekrar satış başlamış bir an umutlanmıştım

Ayrıca bu hafta sonu maç var bu kurye cumartesi ne zaman gelecek de kombine alığ maça gideceğiz ya maç cumartesi erken saatte olursa ne olacak .
 

Üst