Galatasaray C.C. - Alpella

Bu senin soledigini ben taaa 3 aydir soluyorum..bu takim play-off ta 1 tur gecsin diye kurulmadi diye!!! iste hersey ortada su alpellayida yenemiyosak, artik O KOLTUK BiRiLERiNE DAR, O SAHADA BAZI OYUNCULARA DAR GELMEYE BASLAMALI !!!! BiLMEM ANLATABiLDiMMi????

***( kimse alpellayi kucumsedigimi zannetmesin,ama sen 4.luk mucadelesi veriyosan play-off da yari final filan gibi hedefler koyuyosan bole takimlari ole bole yenmen lazim)
 
Bu ne biçim iş ya. Alpella'yı bile yenemiyoruz sonra da play-offlarda iyi bişeyler bekliyoruz. Eğer bugün Beşiktaş kazansaydı ne olacaktı? Ligi 5.sırada bitirmek ve seriye deplasmanda başlamak çok mu güzel bişey olurdu? Gerçekten çok yazık. Bide sahamızda oynadık bu maçı. Alpella'yı bile yenemedik. Play-offlar için çok umutluydum. Beşiktaş'ı geçtikten sonra belki biraz daha ilerleyebiliriz diye düşünüyordum ama bugünkü yenilgiden sonra pekte bi umudum yok daha ilerisi için. Maçı seyretmedim, takım nasıl oynadı bilmiyorum ama Alpella'yı yenememişsek takım dökülmüştür sahada bana göre. Çok yazık gerçekten. Takımımız kendisine güvenen taraftarlarını mahçup ediyor malesef.
 
Valla sinirlerim çok bozuldu.Bu takım şunu gösterdi.Bizim üstümüzde ki takımlarla ucurum var bizim altımızda ki takımlarla ise çok da fark yok.

Hatta şunu da sölicem.Geçen sene ki Galatasaray'ı kendi adıma seyretmek daha zevkliydi.En azından orada tek kişilik show vardı.Burada ne var bilmiyorum.

Buraya çok şey yazmak isterim ama çıkışta Onur ve Eyüp abi ile yeterince konusup dert yandık.Buraya da yazıp üzülmek ve sinirlenmek istemiyorum.
 
allah rizasi icin artik vazgecin su karamsar olmayin filan diye yazmaktan..siz bole yaptikca takim dipe vuruyo..bunu gormuyomusunuz??? ortada oynanan ne basketbol var,ne basari var..yaziktir yaaa..bu takim bundan az butcelerle 50-60.000 dolarlik yabaci oyuncularla ayni basarilari tekrarladi..bundan cok daha iyi basketbol oynuyodu...bu takim bastan asagi hatalar zinciriyle dolu..tamam kocumuz iyi bir koc olabilir iyi niyetlide olabilir,oyuncularin bazilarida yetenekleri,isimleri belli oyuncuar olabilir ancak hersey ortada..ortada ne banvit var ne karsiyaka,ne dacka ne diger sezonlarda yukariyi zorlayan takimlar..bir tek bjk ile 4 luk mucadelesi veriyoruz ki onlarda bu sezon butceyi kisti kadroyu kuvvetsizlestirdiler...simdi bu ligde 4. olmak basarimi sizce..lutfen yani..he biz acik ara 4. olsaydik diyebilirdimki tamamdir bu takimin kapasitesi bu yukariya kafa tutamiyo ama kendi seviyesindeki ve alttaki takimlari hep yendi..gorevini yerine getirdi..ama bole bi tabloda yok ortada..lutfen su koca sezonu bi daha gozunuzun onunden gecirin ve mantikli bi sekilde yorumlayin...
 
Buğrahan Koçer' Alıntı:
hemen bu kadar karamsar olmamalıyız die düşünüyorum maçı izleyen arkadaşlar seyirci fitch ve holman nasıldı.
holman gideli aylar yıllar oldu takımı yeteri kadar takip etmediğin belli birde karamsar olmamalıyız diyorsun
 
her zaman takıma güvenim tam dedim ilk kez beni yanılttılar gs basketbol takımına duydugum sevgiyle takıma olan güven meselesini sanırım karıstırıyorum bu sene öyle ya da böyle gecer ama sana olan sevgimiz asla cimbom.
 
Yabancıları dahil genç olan ,tecrübesiz,son sıralara oynayan bir takıma yeniliyorsunuz kendi sahanızda (seyirciyle oynayıp bide) .. Söylenecek söz yok gerçekten..Fitch bide daha geçen gün bu takımı şampiyon yapacaqım diyordu ne oldu ? Hayal ürünü onun lafları .. Tek mutluluqum mitchell'ın sayı konusunda bize katkılar yapması son haftalar o kadar.. Yazık valla söylenecek söz yok çünkü.. Bide taraftar "2006-2007 Sezonu Şampiyonu Galatasaray" diye pankart asıyor oraya .. Oyuncular onu okuyupta sahaya çıksada ruhu sahaya yansıtabilseler..Rehabet iyice bizim oyuncuları sarmış herhalde bu aralar
 
Buğrahan Koçer' Alıntı:
hemen bu kadar karamsar olmamalıyız die düşünüyorum maçı izleyen arkadaşlar seyirci fitch ve holman nasıldı.

Holman süpermiş. triple double yapmış. Ama biz kaybettik. Naapalım. Fener'den sonra Fener'in pafınada kaybettik. Fener'in miniklerini yeneriz herhal.

Ligin ne kadar kötü olduğunu görmek için lig 4-5. sinin maçlarına bakmak yeter. düşmeye oynayanlar 4-5. yi yeniyorsa vay böyle ligin haline. Neymiş beko ligiymiş, hikaye... ülker ligi bu. biraz da efes ve telekom. ilk beş takım arasında 3 ülker bir telekom bir de efes var. ülkerin varyantlarından biri, diğerini playoff da geçer oh ne ala deriz. ya biz deriz ya da onlar. ne fark edecek ki ben onu anlamıyorum. play off da beşiktaşı elesek ne olacak elemesek ne olacak. 4. olsak ne fark edecek 5. olsak ne fark edecek. fenere iki maçta da yenilmişin birinde ezilmişin. onun pafına bile yenilmişin. telekom ve efes'i zorlayamamışın bile. Neymiş dördüncüyüz. ne yapalım. zil takıp oynayalım mı?
 
böyle yorumlar yapmamazın temel sebepleri sanırım yuksek hedefler koymak bu sene için aslında fazla yuksek hadef koymadık aslında ama neyse murat özyer sene basından beri hep dedi hedef ilk 4 ! ilk 4 e girmişsek hedefler gercekleşmiştir kesin girmedik ama girecegimizi düsünüyorum gecen seneki ve ondan seneki durumumuz düsününce eh diyorum gecen sene play offa girmek için son maçı beklerken su an bu duruma üzülüyoruz üzülme sebeplerimiz belli ilk 3 takımı zorlayamamak fener e 2 maçta da yenilmek gibi.... evet cok haklıyız ama ne olmus yani şimdi ne yapabiliriz fenere yenildiysek bizim için önemli olan bunlardan ders cıkarmak ama cıkardıgımızı şimdilik düsünmüyorum alpellaya yenilmeyi kabul edemiyorum bugün kendimi sıktım kendime kıza kıza fenerin basket sitesine girdim girdikten sonra da aslında mutlu oldum nedeni ise iki forum arasında seviye farkı cok ordaki yorumlar cok seviyesiz ama bize agza alınmayacak şekilde dalga geciyorlar pek umursamadım neyse bugünkü maçın videosunu izlerler heralde hatalardan ders cıkarmak zamanı saygılar...
 
Buğrahan Koçer' Alıntı:
hemen bu kadar karamsar olmamalıyız die düşünüyorum maçı izleyen arkadaşlar seyirci fitch ve holman nasıldı.

Holman süperdi baya geyretliydi 20 sayı falan attı!!!

Alpella çıkışta olan bir takımda ve çıkışını sürdürdü.Bu takım yarı finalde 3-0 elenir gerçeklerden kaçılmaz.Fitch röportajındaki gibi takım oyunu diyor ama hep lafta kalıyor söyledikleri...
 
bugrahan kardesin yanlıslıkla yazdıgını düsünüyorum her insan hata yapar bence okadar üstüne gitmeyin.aklında holman kalmıs belki mitchell diyecekti değil mi?
 
bugüne kadar murat özyeri her yerde savundum ama artık bitti yeter o da eline verilen süper kadroyu şampiyon yapan ama ondan alt seviye bir takım eline verildiğinde berbat eden coachlardanmış.Şu Alpella takımını yenemiyorsan kimi yeneceksin nasıl iş bu,içerde casa'ya yenildin olur dedik,Daçka'ya kaybettin iki maç kaldıramadılar konsantre olamadılar dedik,fenerden tarihi fark yedin kadrolar arasında uçurum var dedik ama noluyoruz kardeşim bu ne böyle sen şu alpella'yı nasıl yenemiyorsun.


Bu takım tek yabancıyla oynuyor o da Strickland öbür yabancıları inanılmaz yeteneksiz Withers onu saymıyorum bile.Ümit milli takımında oynayan daha tam tecrübe kazanamamış adamdan 20 sayı yiyorsun nedir bu,bir tane savunmacı ver adam gibi başına.Ben tek olarak şu taraftara üzülüyorum millet maça gidiyor salon doluyor ama sonuç sıfır ama devamlı destek isteyin.Sende birşeyler koy kardeşim hep bizden beklemeyin ayıp ama ya sen bir adım at biz zaten sen söylemeden on adım geliriz.Graves,Fitch,Mitchell gibi üç Alpella'ya göre kat kat üstün yabancın olmasına rağmen kaybediyorsun bunun hesabı artık verilmeli.

Alpella takımı bench derin olmadığı için çoğu zaman yedi kişiyle oynuyor ve sen bu takıma karşı bütün maçı yenik götürüyorsun.Fenerle karşılaştırmıyoruz tamam,Telekom senelerdir bir arada oynuyor tamam ama bu Alpella'yı nasıl açıklayacaksın kardeşim.Hiç mi izlemedin bu takımı sen maçın başında adam gibi tam saha baskı yapsan adamlar maçın başında şeker gibi eriyecek zaten.Şu anda istifa edilmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek daha çok kaosa girecek takım play-off öncesi onun için zaten bir tur ya geçip geçemiyecez onun için elendiğimiz gün bırak ve yeni coach'un önünü açta sezon öncesi doğru dürüst takımı hazırlasın.Ben bu kulübün ürününü ordan burdan kısıp alıyorsam kulübe destek olmak için sizde bize doğru dürüst bir mücadele göstermek zorundasınız.Biraz tekerlekli sandalye takımımızın o aslan yürekli oyuncularını izleyinde belki utanırda bir ders alırsınız mücadele nasılmış öğrenirsiniz.Bunları yenilgisiz oldukları için değil sahada ölesiye mücadele verdikleri için diyoruz.Koskoca bir hayal kırıklığı = Murat Özyer
 
her harfine virgulune kadar katiliyorum yorumuna... bu arada biz fb ye yenilmedik.. cok aci bir gercek ama ezildik resmen!!! 100. senesinde fb ye karsi bole caresiz kalmak basli basina yeter...28 yasindayim belki 20 senedir basketbolu takip ediyorum..bu gune kadar fb ye karsi bu kadar aciz kaldigimiz bi sezon hatirlamiyorum..bu tabloyu yaratanlar UTANSIN DiYORUM!!! AMA NEERRRDEEEE!!! DAHA TAKIMA LAYIK GORDUKLERi FORMALARDAN BELLi BU iSTEN NEKADAR ANLADIKLARI!!!!
 
Yiğit Pazar' Alıntı:
bugrahan kardesin yanlıslıkla yazdıgını düsünüyorum her insan hata yapar bence okadar üstüne gitmeyin.aklında holman kalmıs belki mitchell diyecekti değil mi?
arkadaşlar kusura bakmayın holman yerine denham yazıcaktım anlaşılan bu maçtan sonra herkes çok sinirlenmiş yoksa yaptığım bu hatadan dolayı bu kadar ALAYCI cevaplar verilmezdi. bi gslının başka gslıya küçük bi hatadan sonra böle cevaplar yazmasıda beni çok üzdü neyse yiğit kardes sağol
 
Cem YILMAZ' Alıntı:
holman gideli aylar yıllar oldu takımı yeteri kadar takip etmediğin belli birde karamsar olmamalıyız diyorsun
halı saha maçından yeni gelmiştim ve çok yorgundum ankarada oturduğumdan maçı izleyemedim ıpıslak atletimi değiştirmeden bu siteye girdim maçın skoruna baktım ve yorum yazdım(yani bu takımı çok fazla takip ediorum).ayrıca tabiki bu dakkadan sonra karamsar oluncak ama yinede AŞIRI karamsar olunmamalı die düşünüyorum
 
Yiğit Pazar' Alıntı:
bugrahan kardesin yanlıslıkla yazdıgını düsünüyorum her insan hata yapar bence okadar üstüne gitmeyin.aklında holman kalmıs belki mitchell diyecekti değil mi?
Buna Kesinlikle Katılıyorum.Abi Bu takımın Suçu yok Bu maçıda alırdık fakat Her zamanki röportaj da dedi ya hani fitch takım olarak oynuyoruz işte takım olarak oynadıkda biz yenildik.Fitch'in bu takıma sadece zararı var kim ne derse desin önceden böyle düşünmüyordum tamam belki zor zamanda bizi kurtardı fakat en önemli maçlardada takımın içine etti (afedersiniz)!Arkadaşlar ''FİTCH GİTSİN'' diyorum başka bişey demiyorum..Fitch'in oynamadığı maçlarda takım daha iyi takım oynu oynadığı çaba gösterdi tolga ön plana çıktı mithat oyunda kaldı katkı sağladı oyun budur ya! Fitch'in oyuna girip 30 sayı atması takımın kazanması beni mutlu etmiyor.O zaman Galatasaray kazanmış olmuyor Fitch kazanmış oluyor HAKSIZMIYIM?

Fitch gitsin------>Malik Dixon gibi biri gelsin

Denham Brown gitsin------>Boddicker gibi birisi gelsin

İşte o zaman takımı görürüz..Buda mı olmuyor gönderin bu iki oyuncuyu takım daha iyi olur yemin ederim ya...! bu kadar rezillik olmaz!

Bravo Fitch böyle devam :claps !!!!!!!!!!!!!!!
 
Buğrahan Koçer' Alıntı:
halı saha maçından yeni gelmiştim ve çok yorgundum ankarada oturduğumdan maçı izleyemedim ıpıslak atletimi değiştirmeden bu siteye girdim maçın skoruna baktım ve yorum yazdım(yani bu takımı çok fazla takip ediorum).ayrıca tabiki bu dakkadan sonra karamsar oluncak ama yinede AŞIRI karamsar olunmamalı die düşünüyorum
Buğrahan takma kafana olur böyle şeyler..İnsanın dalgınlığına gelir olur yanlış birşey yazılır ;)

Karamsar olunacak gerçekten birşey Fitch gitsin takım daha iyi oynar başka bişey söylemeye gerek yok herşey açık ortada!
 
ben bir fb liyim , buraya ne ortalık karıştırmaya ne de size karşı gelmeye geldim , sadece rakip olarak sizi eleştirmeye veya kutlamak için geldim !
geçen günler fitch in röportajı vardı ntv de ! onu değerlendiricem ,
şampiyon oluruz demiş ben buna hiç katılmıyorum gs bu kadroyla şampiyon olamaz ! öncelikle fb , efes ve telekom la arasında büyük bir güç farkı var ! zaten başarının gelmesi için bu takımdan fitch in gitmesi lazım !
çok teşekkürler
 

Üst