fb nin alt yapısına kaybettil yazık ne diyebilirizki
bjk nin avanaklığı olmasa vay halimize
bjk nin avanaklığı olmasa vay halimize
holman gideli aylar yıllar oldu takımı yeteri kadar takip etmediğin belli birde karamsar olmamalıyız diyorsunBuğrahan Koçer' Alıntı:hemen bu kadar karamsar olmamalıyız die düşünüyorum maçı izleyen arkadaşlar seyirci fitch ve holman nasıldı.
Buğrahan Koçer' Alıntı:hemen bu kadar karamsar olmamalıyız die düşünüyorum maçı izleyen arkadaşlar seyirci fitch ve holman nasıldı.
Buğrahan Koçer' Alıntı:hemen bu kadar karamsar olmamalıyız die düşünüyorum maçı izleyen arkadaşlar seyirci fitch ve holman nasıldı.
arkadaşlar kusura bakmayın holman yerine denham yazıcaktım anlaşılan bu maçtan sonra herkes çok sinirlenmiş yoksa yaptığım bu hatadan dolayı bu kadar ALAYCI cevaplar verilmezdi. bi gslının başka gslıya küçük bi hatadan sonra böle cevaplar yazmasıda beni çok üzdü neyse yiğit kardes sağolYiğit Pazar' Alıntı:bugrahan kardesin yanlıslıkla yazdıgını düsünüyorum her insan hata yapar bence okadar üstüne gitmeyin.aklında holman kalmıs belki mitchell diyecekti değil mi?
halı saha maçından yeni gelmiştim ve çok yorgundum ankarada oturduğumdan maçı izleyemedim ıpıslak atletimi değiştirmeden bu siteye girdim maçın skoruna baktım ve yorum yazdım(yani bu takımı çok fazla takip ediorum).ayrıca tabiki bu dakkadan sonra karamsar oluncak ama yinede AŞIRI karamsar olunmamalı die düşünüyorumCem YILMAZ' Alıntı:holman gideli aylar yıllar oldu takımı yeteri kadar takip etmediğin belli birde karamsar olmamalıyız diyorsun
Buna Kesinlikle Katılıyorum.Abi Bu takımın Suçu yok Bu maçıda alırdık fakat Her zamanki röportaj da dedi ya hani fitch takım olarak oynuyoruz işte takım olarak oynadıkda biz yenildik.Fitch'in bu takıma sadece zararı var kim ne derse desin önceden böyle düşünmüyordum tamam belki zor zamanda bizi kurtardı fakat en önemli maçlardada takımın içine etti (afedersiniz)!Arkadaşlar ''FİTCH GİTSİN'' diyorum başka bişey demiyorum..Fitch'in oynamadığı maçlarda takım daha iyi takım oynu oynadığı çaba gösterdi tolga ön plana çıktı mithat oyunda kaldı katkı sağladı oyun budur ya! Fitch'in oyuna girip 30 sayı atması takımın kazanması beni mutlu etmiyor.O zaman Galatasaray kazanmış olmuyor Fitch kazanmış oluyor HAKSIZMIYIM?Yiğit Pazar' Alıntı:bugrahan kardesin yanlıslıkla yazdıgını düsünüyorum her insan hata yapar bence okadar üstüne gitmeyin.aklında holman kalmıs belki mitchell diyecekti değil mi?
Buğrahan takma kafana olur böyle şeyler..İnsanın dalgınlığına gelir olur yanlış birşey yazılırBuğrahan Koçer' Alıntı:halı saha maçından yeni gelmiştim ve çok yorgundum ankarada oturduğumdan maçı izleyemedim ıpıslak atletimi değiştirmeden bu siteye girdim maçın skoruna baktım ve yorum yazdım(yani bu takımı çok fazla takip ediorum).ayrıca tabiki bu dakkadan sonra karamsar oluncak ama yinede AŞIRI karamsar olunmamalı die düşünüyorum