Galatasaray C.C. - Tekel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devre arasına kadar herşey güzeldi..devre arasında olaylar yüzünden maçtan koptum her ne kadar tekel hücumdayken bağırmaya çalışsamda..maç hakkında bişey yazmıcam..ülker in salonunda polis olmuyor bizim maçlarımızda niye bu kadar çok polis oluyor onu anlamıyorum!

Geçmiş Olsun Ömer..
 
İşlerim nedeniyle maça gelemedim de, TV' den de izleme olanağım olmadı ama biraz önce bir arkadasın foruma link vererek gönderdigi mac fotograflarına bakabildim.

Görünüyor ki hersey cok güzel ama tek sorum olacak :

GSBASKET.ORG pankartı nerededir beyler ?


Bench arkasına evvelce bayanların Burhaniye deplasmanında ilk olarak kullandıgımız ASLAN YUREKLILER pankartı gözüme carptı ama o gercek bir pankart olmamakla beraber, yeri de görülmesi cok zor olan bench arkası da olmamalı.

Nerede yanlıs yapıyoruz beyler? Önder ve Ömer özellikle cevap yazarsa sevinirim. Global yazıyorum ki insanlar da bu konuda fikirlerini beyan edebilsinler. GSbasket.Org pankartını Murat Kutlug (Ralph) almıştı ama sonrasında Önder Bey bir mac asmak icin kendisinden geri aldı ve simdi de pankart ortada yok.
 
Rehavete acilen çözüm bulunmalı.İyice can sıkıcı noktaya geldi.İlk yarıda 3 maçı rahat kazanacakken sıkıntıya sokmuştuk,yine elimizdeki Daçka maçını da 15 sayıdan vermiştik.Belli ki Daçka maçı musubet olmamış takım için.
Tribün çok güzelmiş,çok şey kaçırdım orası kesin.
Ömere yapılan olaya nedense hiç şaşırmadım,4 sezon önceki FB serisinde serinin 2-2'ye geldiği maçtan sonra o sinirle salondan ayrılırken artist polisin biri "hadi çıkın" kıvamında laflar söylerken oradaki bir taraftarımız "tamam çıkıyoruz bağırma" diyince akabinde tribünün yarısının gözü yaşarmıştı.O zaman küçüklüğün de etkisiyle oldukça etkilenmiştim o olaydan.Ondan beridir bu tür olaylar hiç şaşırtmıyor.Gerçi Türk polisinin geçmişi de ortada ya...
Geçmiş olsun Ömer...
 
benim anlamadığım büyük başkan tezahuratları yumruk şovlar ne alaka.Yani bazı insanları anlamak çok zor gerçekten bence polisin bize yaptığı muameleyi hakediyoruz büyük başkan diyerek.Bazı taraftarlar Canaydını basket maçında görünce heyecanlandı herhalde basket takımınındanda sorumlu bir başkan var diye.
 
Guya tatile girdik ama cumaresi pazar 9da cikip sabah 7de eve donebildim. GSTV de olmadigi icin izleyemedim, umarim en yakin zamanda Digiturk ve kabloya girer. Bir suprize, hem de buyuk bir supriz son isteyecegimiz sey olurdu, neyseki olmadi da maci kazandik. Ligin dibindeki bir takima karsi salonumuzun dolu olmasi ise belki de bugunun en buyuk galibiyeti olmus. Umarim en yakin zamanda yaniniza donebilirim.
 
Taraftar için biraz daha beklemek lazım. Duyduklarımdan maalesef kötü kokular salındı burnuma...Devamlıdır inşallah kalabalık.
 
bugün gs tv yine maçı verir mi acaba dün izliyemedim :oops: ? yayın akışını bilen arkadaşlar var sa yazabilirlerse seviniriz.
 
Arda EZER' Alıntı:
İşlerim nedeniyle maça gelemedim de, TV' den de izleme olanağım olmadı ama biraz önce bir arkadasın foruma link vererek gönderdigi mac fotograflarına bakabildim.

Görünüyor ki hersey cok güzel ama tek sorum olacak :

GSBASKET.ORG pankartı nerededir beyler ?


Bench arkasına evvelce bayanların Burhaniye deplasmanında ilk olarak kullandıgımız ASLAN YUREKLILER pankartı gözüme carptı ama o gercek bir pankart olmamakla beraber, yeri de görülmesi cok zor olan bench arkası da olmamalı.

Nerede yanlıs yapıyoruz beyler? Önder ve Ömer özellikle cevap yazarsa sevinirim. Global yazıyorum ki insanlar da bu konuda fikirlerini beyan edebilsinler. GSbasket.Org pankartını Murat Kutlug (Ralph) almıştı ama sonrasında Önder Bey bir mac asmak icin kendisinden geri aldı ve simdi de pankart ortada yok.

Bu konuya değindiğin çok iyi oldu abi. Aslan Yürekliler pankartını ben taşıyorum ve imkanım oldukça asmaya çalışıyorum. Bugün salona geldiğimde aslında yer vardı ama hafiften bir pankartın üzerine geçebilirdi. Ben de gittim Önder abiden arabanın anahtarını istedim pankartı getirmek için, astırmazlar dedi. Ben de çaresiz Fenerbahçe ile oynadığımız bayan maçındaki gibi pankartı benç arkasına astım. Aslında pankartı ben taşısam bütün maçlarda asarım en güzel yere ama ben de yaya olduğum için bu iş zor biraz tabii.

Pankartı ise merak etmene gerek yok abi, Önder abinin bagajında..
 
Giden arkadaşların hepsinden allah razı olsun hem gelemedim hemde TV den seyretmek nasip olmadı zaten bende GS TV olmadığı için hiçbirşey yapamadın.Hepiniziden allah razı olsun çekilen videolar varsa lütfen paylaşın..
 
GALATASARAY CAFÉ CROWN: 80
Mitchell 23, Tufan 6, Fitch 20, Fatih 10, Burak 11, İsmet 2, Murat, Holman, Cemal 8

1. Periyot: 30-14
İlk yarı: 46-24 (Galatasaray Café Crown lehine)
3. Periyot: 63-48

maç için çok söylenecek şey vardı aslında ama maçtan sonra oyuncularımızın beraber antrenman yapamadık hasta ve sakatımız vardı demecinden sonra fikirlerim biraz olsun değişti.bir daha böyle ballı bir rakip bulamayız farkı 25 e kadar açtık sonra aşırı konsantrasyon eksikliğinden fark 10 sayıya kadar düştü.ilginç bir maç seyrettik diyeyim kısaca.oyuncularımızdan mitchell i çok beğendim ikinci yarıya çok iyi girdi diyebilirm.kaptan ı da unutmamak lazım.3 lükleri muhteşemdi.taraftar için söylenecek o kadar şey var ki hangisinden başlasam bilmiyorum.saatler önceden maça gidilmiş pankartlarla salon süslenmeye başlanmış ardından engelli yıldızlarımıza süper bir destek.tabi doğum günü sürprizini de unutmamak lazım :) tekel maçında daha kalabalık olduğumuzdan sesimiz daha gür çıktı.yeni bestemizi söylerken pota arkasındaki taraftarla çıldırdık adeta karşı tribünden gelen alkış sesleri itici güç oldu.maçtan sonra özhan canaydın a yapılan sevgi gösterilerine bende şaşırdım.o sıra insanların yüzüne baktığımda zoraki bağırdıklarına şahit oldum istemiyormuş gibi yüzleri asık! bir şekilde ayrıca tribünde bizi yönlendiren abilerimizde! sevgi gösterilerindeki payı büyüktü.forumda yapılan olumsuz yorumlara da şunu söylemek isterim.geçen sene ki protestoya hainler..menfaatçiler.. denmişti.büyük başkan dendiginde bu sefer yağcılar..bilmemneler..artık bir karar verseniz diyorum! bırakında insanlar içindeki sesle haretek etsin içinden ne geliyorsa öyle davransın.(bu arada ben özhan canaydın a sevgi gösterilerinde sessizliğimi korudum etrafı izlemekle yetindim.)

http://img224.imageshack.us/my.php?imag ... 78beu4.jpg

http://img215.imageshack.us/my.php?imag ... en9fn0.jpg

17 senelik çile bitsin bu sene

http://youtube.com/watch?v=goR43_5gNgA

ölüm varmış..korku varmı..(yeni beste)

http://youtube.com/watch?v=1Aq5NMC2fFk

yeni bestenin sözleri..

ölüm varmış..korku varmış
bu dünyanın sonu varmış
bizim için yoktur tasa
kalbimde sen yaşadıkça
başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
deplasmanda samiyende
ultrAslan hep seninle..
 
Neyse ki bir maçı daha atlatmanın hafifliğiyle yazıyorum bu satırları.Tabi maçtaki gevşeme insanın biraz huzurunu kaçırsada herşeye rağmen her bakımdan karlı bir haftayı kapatmak süper.Taraftara ise söyleyecek söz yok,aklıma gelen tek şey:

SHOW MUST GO ON......................
 
slmlar herkese öncelikle oyuncularımızı kutluyorum iyi bir galibiyet oldu,farkı açmışken bi ara 9 sayıya düştü o ara ne oluyo dedik :shock: ama gene yendik . bide bişi söylemek istiyorum,daha öncelerde bu forumda ultrAslan şöyledir böyledir diyenler,acaba bu maçı tamamen izledikten sonra ne düşündüler ok merak ediyorum?? ultrAslan birkez daha büyüklüğünü trübün gücünü göstermiştir.tahrik edilmediği zaman ve istediği zaman neler yapabileceğini göstermiştir.

ayrıca salon fulldu ve ailece maça gelenler çoktu.küfürde yoktu,zaten küfür edilmicek bundan sonra,nerdeyse fener maçlarındaki kalabalığıda geçtik.helal olsun süperdik her şeyimizle böyle devam yanındayız GALATASARAY... :atki
 
Arda EZER' Alıntı:
GSBASKET.ORG pankartı nerededir beyler ?

Global yazıyorum ki insanlar da bu konuda fikirlerini beyan edebilsinler.

Telekom maçından sonra aynı soruyu sormuştum Ankara da astırılmıyor denmişti. İstanbul'da da asamıyorsak olmuyor.

Önümüzdeki sene Mitchell ve yerli oyuncuları tutatarak onun önderliğinde bir kadro kurulmasın savunan bir kişi olarak performansı beni mutlu etti. ancak maçın son 4 dakikasında gevşemesi ve top kayıpları ise ziyadesiyle üzdü.

Murat'ın son haftalarda yükselen performansı hepimizi umutlandırmıştı ama bu maçta özellikle Fitch oyundan çıktığı zaman takımı sırtlamasını beklediğimiz oyuncunun o basit topla yürümesi, isteksizliği rahatsız edici. Daha fazla süre almak için çırpınması gerekirken Tufan'la bile başedemeyecek gibi gözüküyor.

Sene başında Murat için savunmasını geliştirmezse Tufan'ı kezemez diyordum ve maalesef en büyük beklentim olan oyuncunun bu isteksizliği beni rahatsız ediyor.

Holman'ın hala sakatlığın etkisinden kurtulamadığı belli. Play-off'lara kadar düzelse bari. Ama pota altında sırtı dönük sayı bulan bir adama ihtiyaç duyduğumuz gün gibi ortada.

Fitch asistlerinden fazla top kaybetmese iyi olacak. Ribaunt katkısı aşikar. ama çok top kaybediyor. Tek başına hücum ediyor.

Tufan bu hafta ribauntlara çok katkı yaptı.

Tekel güçlenmiş. yabancı transferleri çok yerinde. emre ekim 6-7 sene kadar önce geleceğin en önemli oyuncularından birisi olacağını beklediğim bir oyuncuydu. hatta 3-4 sene kadar önce bir daçka-gs maçında çok iyi bir performansını izlemiştim ve tekrar umutlanmıştım. sonra bir olimpiakos denemesi olmuştu galiba. onların b takımına ne transfer oldu. Son haftalarda oyak-tofaş ve banvit galiba iyi oynadığını duymuştum. ama dün bir kez daha oyununu izledim. Bize karşı iyi oynayamamasına tabiki sevindim ama basketbol adına da büyük bir hayal kırıklığı...
 
mola sırasında kenarda 8 numaralı iri yarı bi oyuncumuz dikkatimi çekti..bir ana beyaz bi ABDli mi getidik dedim ama yanılmışım:) ismi ufukmu neymiş ..
transfere değinmişken bu 4 numara işi ne oldu hala ne bekliyorlar :?
 
Oğuzhan Çetinkaya' Alıntı:
bide bişi söylemek istiyorum,daha öncelerde bu forumda ultrAslan şöyledir böyledir diyenler,acaba bu maçı tamamen izledikten sonra ne düşündüler ok merak ediyorum?? ultrAslan birkez daha büyüklüğünü trübün gücünü göstermiştir.tahrik edilmediği zaman ve istediği zaman neler yapabileceğini göstermiştir.

Polemik yaratmanın manası nedir , acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst