tebrikler GALATASARAYIMIZ......iyi bir galibiyet tek inancım ilk 3 e girmek!! :atki :atki AYRICA TAKIMIMIZA BÜYÜK DESTEK VEREN TARAFTARIMIZIDA TEBRİK EDİYORUM TEŞEKKÜRLER HERKESE.. 8) :atki :atki
husnucanardil' Alıntı:Mitchell xxx 23, Tufan xx 6, Fitch xxx 20, Fatih xx 10, Burak xx 11, İsmet xx 2, Murat x, Holman x, Cemal xx 8
bende bu yazıya imzamı atıyorum çok doğru tespitler.Mehmet Eskici' Alıntı:Ahmert cömertte önce engelli basket takımımız rakibini kolay geçti ardından basketbol takımımız tekelspor u 80-70 yendi. İki takımımızada helal olsun ...
Engel tanımayan engellilerin basketinde aldığım hazzın tarifi yok imkanım oldukça bütün maçlarına gideceğim inşallah. Bu güzelliklerle başlayan güne gene Galatasaray gerçekleri damgasını vurdu ...
Öncelikli olarak Engel tanımayan engellilerin maçını izlemeye gelen taraftarımız Tekel maçı öncesi dışarı çıkarılmak istendi. Çok akla mantığa sığmayacak işlerin sadece Galatasaray Kulünü bünyesinde olmasına alıştık artık.
Daha sonra maça gelen Özhan Canaydın için tribünlerin en güçlü ses tonları ile destek vermeleri maç sonu tribünlere çağırmaları kendime bir takım soruları sormama neden oldu acaba sorun bendemi ? Canaydın çok başarılıda ben onun mevkisinimi kıskanıyorum acaba ... BEnim bu tribünlerde ne işim var çözebilmiş değilim. Öyle 3-5 bir bağırmadanda bahsetmiyorum. Topyekün bir destek ... Kendi adıma kendimden utandım ...
Bir diğeride kendi sahanda kendi tribününde polislerin cirit atması ve millete üniforma ve devletin verdiği yetkileri kötüye kullanarak gider yapması sonrasında 16 yaşındaki bir gence kelepçe takma çabaları ile bir kez daha irkildim ...
İşte benim yönetimim bu ... Polis gözünün içine baka baka taraftarını ezer ama daha kötüsü o ezilen taraftar büyük başkan nidaları ile onu tribüne çağırır ...
Helal olsun ...