Galatasaray C.C. - Tekel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ronaldinho' Alıntı:
tek kötü olay bizim polislerle olan kavgamızdı orda küçük çocuğa sataştı polisler çocuğu içeri götürdüler dövdüler galiba çocuğun t-short unun arkasında gsbasket.org yazıyodu

O "küçük" çocuk bendim. Maç hakkında pek yazabileceğim birşey yok. Keza ikinci yarısını sinirden gözlerim karardığı için seyredemedim. Tek diyeceğim, artık bu işin ucu kaçmış. Utanma, usanma kalmamış. Dahası; "ayıp" nedir o bile bilinmiyor.. İçeri götürdüklerinde itelidiler kakaladılar, saçma sapan şeyler söylediler. Yok küçküğüm diye susacak mışım, sanki benim kendimi savunmaya hakkım yok.. Ulan bi maç zevkimiz var, onun da ağzına ediyorlar.
 
bugun yola cıktıgımda yıne klasık muhabbbet mıllet nette konusuyo,yıne kımse gelmeyecek dıye ıcımden gecırmıyo degıldım hanı ama atakoy cıvarına yaklastıkca sarı-kırmızı atkılar her zamankınden daha bı fazla gozukmeye baslamıstı.salona gırdıgımde ıse mukemmel bır ortam vardı unıler bı tarafta,tayfa,aıleler,gsbasket bı tarafta mukemmel bı organızasyon olmus yanı ayarlanmaya calısılsa bu kadar olur tam yenılmez armada pankartını gordum oraya dogru gıdecekken unıden arkadaslarımı gordum dolayısıyla orda durmak zorunda kaldım :p macta ıse ılk devre mukemmel bı galatsaray vardı herkes mukemmel yakın oynadı.2.devre ıse sevgılı fıtch kardesımız klasık numaralarını yapmaya basladı.bır memnunıyetsızlık,bır memnunıyetsızlık adama sankı sene basında bogazına sarılıp ımza attırtmıslar.muratda bır bezgınlık acıkca sezılıyor.holman'da bugun etkısız kaldı.(aldıgı az surenın etkısı bence cok buyuk)dıger oyuncularımız gorevlerını layıkıyla yerıne getırdıler.ınsallah bu sorunlarıda attattıgımız zaman gercekten sampıyonlugun cıddı adaylarından bırı olabılırız...bu arada omer kardesıme cok cok gecmıs olsun
 
Galatasaray Tekel'i yendi: 80-70
Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown, İstanbul Tekelspor'u 80-70 yendi. Karşılaşmaya etkili başlayan Galatasaray Cafe Crown, savunmasını bir türlü toparlayamayan ve üstüste hücumlardan boş dönen İstanbul Tekelspor karşısında Mitchell'ın skorer oyunuyla ilk çeyreği rahat bir biçimde 30-14 önde geçti.
2. çeyrekte de sayı üretmekte sıkıntı yaşayan İstanbul Tekelspor, bir türlü istediği setleri kuramazken, potaaltını Fatih ile iyi kulanan Galatasaray Cafe Crown, Fitch'in de skora katkısıyla devreyi de 46-24 üstün kapattı. Mücadelenin 3. periyodunda Galatasaray Cafe Crown'un sayılarına daha rahat karşılık vermeye başlayan İstanbul Tekelspor, özellikle Gökhan'ın basketleriyle hareketlenirken, son çeyreğe girerken farkı 15 sayıya düşürdü: 63-48.

Top kayıpları arttı

Galatasaray Cafe Crown, skor avantajını korumaya çalıştığı son periyotta top kayıplarını artırınca, konuk ekip McKnight, Richardson ve Emre'nin sayılarıyla son 1 dakikaya girilirken farkı 9 sayıya dek (77-68) indirdi. Ancak farkın daha da kapanmasına izin vermeyen Galatasaray Cafe Crown, karşılaşmadan 80-70 galip ayrılmasını bildi. Öte yandan karşılaşmayı izleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, maçtan sonra galip gelen oyuncularını saha içinde kutladı.

GALATASARAY CAFE CROWN: 80 - İSTANBUL TEKELSPOR: 70
SALON: Ahmet Cömert
HAKEMLER: Mehmet Keseratar, Tunçtan Durmuşcan, Ziya Özorhon
GALATASARAY CAFE CROWN: Mitchell 23, Tufan 6, Fitch 20, Fatih 10, Burak 11, İsmet 2, Murat, Holman, Cemal 8
İSTANBUL TEKELSPOR: Butler 5, Mesut 9, McKnight 14, Richardson 18, Gökhan 14, Emre 3, Mehmet 4, Gürol, Cem, Cihan 3
1. Periyot: 30-14 Devre: 46-24 (Galatasaray Cafe Crown lehine) 3. Periyot: 63-48
 
Ömer H.' Alıntı:
O "küçük" çocuk bendim. Maç hakkında pek yazabileceğim birşey yok. Keza ikinci yarısını sinirden gözlerim karardığı için seyredemedim. Tek diyeceğim, artık bu işin ucu kaçmış. Utanma, usanma kalmamış. Dahası; "ayıp" nedir o bile bilinmiyor.. İçeri götürdüklerinde itelidiler kakaladılar, saçma sapan şeyler söylediler. Yok küçküğüm diye susacak mışım, sanki benim kendimi savunmaya hakkım yok.. Ulan bi maç zevkimiz var, onun da ağzına ediyorlar.

Ömer'ciğim verdiğin tepkinde sonuna kadar haklısın bunu salondada söyledik sana biliyosun,

Biz yıllıardır bu davranışlara alıştık malesef..

Bu arada sen bize lazımsın Eyüp abinle ilerde takımı siz çalıştırıcaksınız:))))

Tekrar geçmiş olsun
 
Salonda yaşanan olayları bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa o da yönetimin sahip çıkmazsa emniyet her zaman ezer ister evinde ol ister deplasmanda. Ama tekerlekli sandalye takımımızın oyuncularını taciz eden polise bile tepki göstermeyen yönetim taraftarına mı sahip çıkacak ! Ergun Gürsoy "itiraf etmek gerekiyor ki fener her alanda bizi geçti" diyordu. Haklılık payı var sayın Gürsoy´un söylediklerinde. "fener bizi geçti ama yöneticilik anlayışında ! "

Davulun sesi uzaktan hoş gelir diyebilirsiniz ama polisin Ömer´i götürmesine göz yuman Galatasaray taraftarı da hatalı. 2500 Galatasaraylı´nın bulunduğu bir salonda taraftar tepkisini gösterse sizce polis bu kadar cüretkar olabilir mi ?
 
İnşallah o günleri de göreceğiz ağabey. Ama ben yapım itibariyle haksızlığı kaldıramıyorum kimse kusura bakmasın. İsterse karşımdaki başbakan olsun yine susamam, yine kimse kusura bakmasın böyle büyütüldüm ve gittiğim ülkelerde bu kültür içinde büyüdüm. Dolayısıyla bu tür şeyleri bilsem de alışık değilim.

Bu arada yönetim bu olaya kayıtsız kaldı denilmesin lütfen. Bir yönetici, adını tam hatırlamıyorum Önder abi biliyor, adamını yollayarak yardımcı oldu diyebilirim. Tabii esas teşekkürüm Sezgin abiye ve size..
 
arkadaşlar eskişehirde okuduğumdan dolayı 2 senedir basket maçlarına gelemiyordum en son gittiğim maç 2005 senensindeki olaylı fenerbahçe maçıydı ve tarftar açısından muhteşem bir maçtı salon doluydu ve taraftar muhteşemdi hep derdim böyle bir maçına daha gidebilirmiyim diye bugün o salona gittiğimde tüylerim diken diken oldu müthiş bir taraftar hiç durmadan 40 dakika tezahürat yaparak adeta salonu yıktık müthiş bir maçtı inşallah her maçta salon böyle full çekerse biz kesin şampiyon oluruz orada olan herkese helal olsun....
 
Maçın bana göre kritiği,

1-Salon fulldü ve destek süperdi..

2-)Engelli takımımızın maçından sonra taraftarın salon dışına çıkarılıp tekrar içeri alınmasına izin vermeyip bize sahip çıkan yöneticimiz Ahmet Dedahayır'ın taraftarına sahip çıkan duruşu..

3-)Gsbasket tribünü olarak hayvan gibi bağırsakta bi Gökhanı bile durduramadık :)) Daha çok çalışmak ve daha da hayvanlaşmamız lazım:)

4-)Evet inanmakta güçlük çektiğim olay Salonda çok az taraftar hariç herkes büyük başkan diye bağırdı ve sahaya indirip yumruk şov yaptırdı halen şoktayım!

5-)Ömer kardeşimize gsbasket olarak sahip çıkmamız güzeldi..

6-)Takıma gelirsek ilk periyodlarda attı sonra üstüne yattı demek güzel bir özet olur diye düşünüyorum

7-)Benim adamım Mitchell yine süperdi..

:cool:Korkarım bundan sonraki maçlarda bu salona sığmıcaz!(Hele derbileri düşünmek bile istemiyorum)

Herkese Sevgiler
Murat
 
Bugün bütün günümüzü ayırdık Galatasarayımıza..Ne güzel bir gündü..Herkes güzel taraftar demiş de ben salona ilk girdiğimde o güzel taraftarı göremedim..şok oldum..Tekerlekli sandalye maçında o güzel tarafatrı göremedik..

Gsbasket tribününde maçı izlemek istiyordum ama üniden arkadaşlarla her iki maçta da pota arkasındaki yerimizi aldık..Susmamaya çalıştık susmadık..Bir dahaki maçlarda da uA_marmaradan arkadaşları salonda toplamaya çalışacağım bugün ben toplamadım ama ileride çaba harcayacağım..Şu anda inanılmaz yorgunum ama mutluyum..

Bi arkadaş 8 numaralı arkadaşı sormuş..Altyapıdan biri..İsmini bilmiyorum ama bir kere maça beraber gelmiştik karşıdan :)

Ömer sana yapılan çirkinliğe çok üzüldüm..Geçmiş olsun..Taraftar destek çıkmadı haklısınız..Biraz daha duyarlı olabilirdi..Ama devrede olduğu için hissedilmedi sanırım..

2 hafta önce salon full olacak inanıyorum demişti ben de hayatta olmaz demiştim..Utanıyorum şimdi :)

Maç hakkında pek yorum yapamadım özür..Bağırmaktan şov yapmaktan izleyemedik zaman zaman maçı..

Özhan Canaydın için de biz sevmeyiz onu tamam da o bizim başkanımız..Liderimiz..Alkışlamak karşılaştığımzda elini öpmek Galatasaraylılıktır..
 
X : Evet alacaksın.Çünkü yazdığın şeyin yasal sorumluluğuda mevcut.
Anlıyorum heyezanını ama gerek yok.



Not : Buada yazdıgım küfürler neticisinde ceza alacaksan buna razıyım ama orada olan herkes benim tepkimi anlıcaktır ...
 
güzel bir maç oldu. rakip çok sayıftı 16 sayıda uzun süre kaldılar ve anca serbest atıştan değiştirebildiler skoru. fark bi ara 30 sayıya yaklaştı. maçın sonlarına doğru rehavetten olsa gerek 10 sayının altına düştü fark ve neticede 10 sayıyla kazandık. maç boyunca üstün oynayan bizdik. hakettiğimiz bi galibiyet oldu. gelen destek veren herkesin sesine yüreğine sağlık.


http://rapidshare.com/files/13834501/GS-tekel.rar.html
 
Ayrıca yapılan bir dengesizliği belirtmeden geçemeyeceğim..Ben pota arkasında olduğum için bizzat şahit oldum..

Öncelikle bizi yan tarafa aldılar...Pota arkası boş kalacak diye..Bunun mantığını anlatsın birisi bana..Hangi mantıkla orası boş kalacak..Sonra tribün yetmeyince açtılar yerimize geri döndük neyse..Ama yapılan bir saçmalık..Yan tarafa geçişi kapatmak..İnsanlar geldi eşyalarım yanda dediler geçirmediler..Maçtan sonra alırsın diye..Nasıl bir mantık bu..Hatta bazılarını itekleyip uzaklaştırdılar..Yan tarfaın bir kısmı boştu..Neymiş maç başlayınca yana geçmek yasakmış..

Ben salonlara daha bu sene geliyorum..Her maça gittim ve her maçta bu tür şeyler..Abilerim yıllardır böyle mi bunlar ya..
 
*8 numaralı arkadaş Ufuk muş ismi.Kimdir necidir bilmiyorum ama :)

*Bu salon-güvenlik-polis-pota arkası olaylarına kesin bir çözüm bulmak gerekiyor mutlaka.Doğru ve etkin bir şekilde.

*Hayvanlaşma konusunda ben gelince eksik kapanır merak etmeyin :D
 
ikinci yarının hemen basında pota arkasından yan tribüne gecemek isteyen birini polis dısarı cıkardı
bikaç dakika sonra döndü polis cocuk yoktu
dısarda ne oldu bilemiyorum ama anlamıyorum polisin tutumunu gercekten..
 
uzun zamandır bu kadar coskulu ve ısteklı taraftar gormemıstım. bunun dısında takıma yonetım destek verınce ne kadar cok aılenın de geldıgını gormek guzel. kotu nokta ıse bı kac defa degındım ama nejat(bahtsız bedevı) polıslerın benım yorumlarımdan daha ıyı oldugunu soylemıstı. ben daha once taraftarın salonda olmasından rahatsız oldugumuzu gostermelıyız dıye yorum yaptım ama yıne bısey olmadı.. salona gelen polıs psıkoljısı: hepsı artıst,kendını bılmez ve aptal.. bu kadar
devre arasında bı kısıye dalan polıslerı gorunce onlara olmayan saygın,gunler gectıkce nefrete donusuyor. o zaman bızde nerde tek bı polıs gorsek 10 kısı dalalım. galıba bunu ıstıyorlar.. cok agır olabılır ama bugunkı olayı gorunce mactan koptum.
tekrar gecmıs olsun. tartaklanan arkadasımız sadece takımına destek ıcın ordaydı. ve galıba tek sucu wc'ye gıtmek. yazıklar olsun bu emnıyet mensuplarına..
bıde bı sey dıkkatımı cektı. galıba dunyanın hıc bıyerınde devre arasında ıcılen sıgara dumanları salona dolmuyodur. abdı ıpekcıden sonra ıkı galatasaray macında da gozuktıkı ya cok sıgara ıcılıyor yada havalandırması olmayan yerde ıcılıyor..
sn olarak fıtch'ı gercekten cok begenıyorum ama bu kadar egoıst ve ucta olmamalı. attıkları kadar kacıran bı oyuncumuz var. buna sevınmelımıyız acabaa
tekrar dan gecmıs olsun omer
 
http://www.galatasaray.org/images/baske ... 107_8b.jpg

fazla söze gerek yok...artık ayağa kalktık tribün anlamında, dolu tribünleri göreceğiz...

Ömer geçmiş olsun. Üniforma giyen her insanın nasıl değiştiğini ve nasıl saçmalayabildiğini ben de bilirim. Voleybol maçlarında 30 seyirciye 100 polis anlayışı, sadece üzerimizdeki forma ile rakip takım taraftarını "tahrik" ettiğimizi söyleyip "sizi koruyamayız" demeleri bile yeter de artar.

Ben şunu gözlemledim, spor karşılaşmalarında polisler genelde aşırı bezgin oluyor. Adamlar oturarak, nasıl olsa memurum anlayışıyla para kazanmak mı istiyorlarsa nedir, sanki Irak'a gönderilmişler gibi bakıyorlar. Adam gibi konuşmaya çalışıyoruz, dinlemiyorlar.

Takımımıza tebrikler. Telekom maçına kadar kaybetmek yasak.
 
Öncelikle maç genelinde berbat bir oyun sergiledik.Oyak maçında süre gelen konsantrasyon eksikliği de yer yer kendini belli etti.

İlk periyot diğer 3 periyottan farklıydı ,iyi basketbol oynadık...Müdafada etkiliydik yine.Kısalar daha kollektif düşünüp uzunları besliyordu.İç-dış dengesi vardı.Gerektiğinde seti oynayıp,gerektiğinde rakibin hatalarını fast-breaklerle cezalandırdık.Sonuç olarak iyi bir ilk periyot oldu.

2.periyotta Fitch çoğunlukta olmak üzere,Mitchell da ona katıldı solo takılmaya başladılar.Berbat hücum ettik.Topu eline alan hücumun bitmesine 15-20 sn. kala 3 sayılık atış kullanıyor,fast-berakler üçlükle bitiyor(genelde bitmiyor :? ) , müdafaamız bu gereksiz tempoyla dağılıyordu.Atsak da oyun bana zevk vermedi.Bu 3.periyot da aynıydı.Ya uzunun bloğu yapıp o şevkle hücuma koşuyor ödüllendirmek çok mu zor,bakmıyorsun bile direkt potaya.Bu sürede uzunlar geldi geldi gitti,ellerine top değmeden yazık.Yani bunu ben izlerken görüyorum,bu hücumları da Murat Hoca kenardan alkışlıyor,anlmıyorum.

Ey Murat Özyer, birkaç senelik bir takım kuruyorsun,nasıl başlarsan öyle gider.Bir sistem kurmak,disiplini sağlam özellikle ofansta çok mu zor.Al molayı azarla,ya da oyundan al ,bu kadar disiplinsizlik olmaz.Tam bu aralar baş antrenörlüğe yükselmişin hocam,Oktay Mahmudi gibi bi stil seç,yarat ...Bu hafta Gs tv nin tek kameralı yayını çok şey görmeme neden oldu,böyle git gellerle hücum edersek tempoyu seven XÜlker gibi takımlar dağıtır bizi,ne kadar seyirci olursa olsun.

Umarım bu kadar seyirci devamlılık sağlar ve önemli maçlarda mesela bir hakemin hatalalı kararında marş söylemeyi bırakıp da ıslıklar,bu maçta beklemiyorum zaten her halikarda kazanacağın bir maç,bir T.T bir fb maçlarında taraftarımız daha etkili olmalı.
 
Ömer geçmiş olsun. Maçı izleyemedim , yatıyorum evde, ama tahmin ettiğim gibi bir Tekel maçı olmuş. Lakin bu takımın ( Tekel) oyuna ikinci yarı ciddi tempo koyduğunu önceden görmek lazım, buna cevap vermemeke pek hoş değil lig sonuncusuna karşı. Tekel'in yabancılarının transferinde az da olsa payım olduğum için, kadroyu yakından tanıyorum, Cornellius da sırf oyunu hızlandırıp rakipleri zorlayabilmek için getirildi. Genelde Serdoğan hoca ilk yarı doğru basketbol oynatmaya çalışıyor setler üzerinden ama takım ciddi derece zayıf , bu nedenle sorun çıkıyorç. İkinci yarılarda ise takım genel kuruluş amacı gibi oynuyor fark açılınıca - ki kadro kurulurken Serdoğan hocanın tek amacı da tempolu oynamaktı, sanıyorum uzunlar kondüsyon olarak yetmediği için ilk yarı kontrollü oynatıyor. Zira Butler benim "getirin, faydalı olur" derken düşündüğüm adamdan 15 kilo kadar şişman bir adam olarak geldi.- kısalar çabuk çıkıyorlar, bu noktada hem McKnight'ın delici özelliğinden hem de Richardson'un şutundan faydalanabiliyor. Eğer Butler da hızlı çıkabilecek kadar dinçse kazanılıyor, yoksa olmuyor. Sonuçta bu takım Beykozu 20 sayıdan yendi, Daçkaya 10 sayıdan 15 fark attı , Mersin'e 22 sayıdan gelip son anda verdiler. Açıkçası benim için çok hoş bir referasns değil Galatasaray adına , " Aman rehavet oldu , bilmemne" çok da parlak referans değil...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst