Galatasaray CC:70 - Casa Ted Ankara Koleji:91

uff ya ne güzel 3 te 3 gidiyoduk allahın dandik takımına yeniliyoruz bjk de yenerse artık playof lardan bile ümidimi kescemm nedir bu ya türk telekom hadi fark atıı da bunlar nasıl fark atıyo bize anlıyamıyorum :( :shock: :oops:




YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!!!!!!


bakalım bjk ye de yenilirsek 100 kişi bile gelmez stad a ben size diyim :S:mad:
 
ne oluyor bu takıma...ted kolejlilerden 21 sayı fark yiyoruz.. :(
 
bu maçtan anlıyoruz ki her takıma yanilebiliriz oysaki ben bjk fb efes banvit bi bu takımlara yenilirsek yeniliriz diyodum ama ..................... ( BAZEN SUSMAK HER ŞEYİ ANLATIYOR !!!!)
 
70-91 mac sonu
bence fazla soze gerek yok 1.60 lık adamın tek basına yaptıgı fark bu 1adamı tutamıyoruz sonra ilk 4 diyoruz bnce bu takım 1-2 hafta daha boyle devam ederse bu hedefimizzi tekrar gozden gecirmemiz lazım benceb ama 1-2 hafta daha bekliyelim
 
Son periyod başında Murat ile konuşabildim, dediğine göre son peryiod başında 9 sayıdan fastbreake kalkarken Hollman top kaybı yapmış ve 7 oalcak fark 11e çıkmış, kırılma noktası olarka o andan bahsetti.

Ayrıca ben konuştuğumda 5 6 oyuncumuzun 3-4 er faulü warmış, neyse detayları arkdaşlarımız maçtan gelince geçerler.
 
Şimdi yine başlayacak , takım yeni , daha takım olamadık 10 oyuncu geldi falan filan...
Ama Ted KoleJ'den fark ye ondan sonra hesap verme olamaz bu...Ayıptır tek kelime.TV'deki maçlarda da mücadele etmedik hiç.NErede skor nolursa olsun koşan mücadele eden takım...
 
rezaletin son tangosu.
bu takımdan bu kadar fark yemememiz lazımdı.maçı izlemediği için maçla ilgili yorum yapmayacağım ama böyle fark kabul edilemez.nedir bu memleketimin takımlarından çektiğimiz.
umarım haftaya kadar toparlanırız yoksa herşey hayal olacak. :oops:
 
söyleyecek fazla bişey yok. 91 sayı yemişsin 70 sayı atmışsın. bi de evindesin taraftarının önündesin. yazıklar olsun ruhsuzlara.

maç boyunca bir kere öne geçtik o da 35-34tü. gene günümüzde değiliz muhabbeti yapmasınlar çünkü savunma diye bişey yoktu bugun.

Galatasaray arması böyle yenilgileri hak etmiyor. Kaybedersin ama onurunla kaybedersin, savaşır da kaybedersin, son anlarda kaybedersin, 1 sayı farkla kaybedersin. Bu formayı giyiyorsan 21 sayıyla yenilme lüksün yok. Hele hele sadece 3 tane yabancısı olan bir takıma.

Murat hocaya da yazıklar olsun. Kaç haftadır bas bas bağırıyoruz topu içeri geçirmemiz lazım diye. Gene Fitch gene burak hepsi üçlük.

Mitchell gene ortalarda yok.

Takım 2de 2 serbest atış atamadı. Hep 2de 1. En azından öyle anlaşılıyor anlatımdan.

Yazıklar olsun.

Unutmayın BU FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE
 

Üst