• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray CC:70 - Casa Ted Ankara Koleji:91

Bu havada maça gidip takımı destekleyecek olan herkesin önünde saygıyla eğiliyorum...Salona ulaşmanın bile zor olduğu bir ortamda sopalı pankartlarla şov yapılırsa unutulmaz bir tribün performansı olur.İleriki yıllarda "karlı bir gündü..." şeklinde başlayan cümlelerle anlatılabilir. :)

kar falan yok burada sadece soğuk=)
herhangi bir kış günü yani =)
ama umarım geçen seneki bjk maçı gibi anlatılır...

son durum nedir?

ilk periyot 11 18 gerideyiz malesef :oops: :shock: :(

ama bu maçı alacagızz mutlaka almalıyızzz !!!

skor hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi

canlı yayın olacağı söleniodu şuan maçla ilgili hiç bi bilgi yok gibi skoru bilen arkadaşlar yazarlarsa sık sık olmasa da en azından vakit buldukça biz de meraklanmasak çok fazla

39-43 ted devreyi onde bitirdi...Foruma girdiginde en ustte canli yayin..

39 -44 ilk yarı sonucu önder abiye her zaman gibi tesekkur ted kac tane 3 luk attı ya önder abinin postlarından boyle anlasılıyor!

Fedex' Alıntı:
canlı yayın olacağı söleniodu şuan maçla ilgili hiç bi bilgi yok gibi skoru bilen arkadaşlar yazarlarsa sık sık olmasa da en azından vakit buldukça biz de meraklanmasak çok fazla

Canlı yayın var. 39-43 ilk yarı sonucu.

seyirci durumu nasil ki acaba?Umarim taraftarimiz yalniz birakmamistir..Fitch bugun gununde degil gibi sanki...?

ilk periyot 39 43 yenik durumdayız!! :( :roll:

Oldukca zorlanıyoruz.Takım aynı tas aynı hamam anlaşılan.Sayılar hep aynı isimlerden.

boyle giderse kotu..fener banviti yendi deplasmanda..

ben bu canli yayini hala göremedim kör müyüm ya ben ? :(

3 lük sayısına bakılırsa Green'i de tutamıyoruz..

saol cok tesekkür ederim

holman ve mcgowan gene yok ortalarda. mitchell da yok 0 sayı şu anda.

ted'i bitirirsek içeriden bitireceğiz. holman ve mcgowan fatih'e ayak uydurmalı.

mitchell da bir an önce devreye girmeli. Sayı atamayacaksa savunmada her şeyini ortaya koymalı.

beyler kimin kaç sayıyla oynadığını yazarmısınız?

Geri